Unde sint musulmancele mele(partea a 5a)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisuca spune:

Dragele mele , nu am nici motivare, nici scuza... dar NICI TIMP!
Cu mii de scuze si promisiunea ca INCERC sa scriu ceva mai mult maine, va pup pe toate!
Sorry...

Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

SalamWaleikum, dragelor!

Scuze de absentele acumulatedar am fost in "revizie tehnica", ma saturasem de viata de-acasa si-am zis:hai sa vad cum e cea de spital. Nu fu rau, numai ca mai bine-i acasa (vorba-vine, ca sint la sv pe baricade). Vad o gramada de noutati:
-Hannen, sa-ti traiasca puiutele si sa va bucurati de ele
-Kris, mabrouk, sa fie cu noroc si sa fiti sanatosi
-Catan, vorba aia: no news..good news-e bine ca Rayan e OK, sper ca si tu te-ai linistit aku, i-a mai fost rau de-atunci?
Pt. celelalte fara noutati de-aici din plina vara, va trimit bezele cu cola de la gheata, aku ne-a venit si noua rindul la caldura, s-a dat drumul la robinet si vara isi intra-n drepturi.
Alte noutati nu-s, ma duc sa citesc ce s-a mai scris (apropos, sint unele subekte-nu spui unde, ca ies vorbe-un deliciu, ma duc sa ma bine-dispun, v-am mai zis eu unde-i minte multa....strica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca67 spune:

Dodooo,bine-ai revenit si sanatate multa.Si eu care ma-ncalzeam la gandul ca esti la plaja!!!!!!!Sufla si la noi putina caldura ca ingheata citricele pe copaci...si noi in casa!
Ce faceti fetelor,ati votat ori ba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catan spune:

Dodo bine ai revenitma bucur ca esti bine.Hai ca recuperezi tu de citit pe ici pe colea ,mai una mai alta .Subiecte mai siropoase .Piciul nu a mai vomitat dinainte sa-i fac scannerul.
Hannen zici ca printesa ta ti-a stricat bunatate de ruj?Rayanul meu cind era micut a intrat la matusica in salon si s-a fardat pe cinste din trusele ei (e cosmeticiana)cu rujuri iti imaginezi cum arata
Maryam scumpa pe unde esti?
Mari sa ajungi cu bine la sotul tau si sa fi fericita .
Anca eu nu am votat ca nu mai am pasaportul valabil mi-a expirat si nu l-am prelungitdar vad ca treaba nu e pe rozau iesit cei mai rai .Pacat de tarisoara noastra care se duce de ripa.
Denisa stai linistita ca si noi mai tragem chiulul
Aura ce noutati mai ai?
Kris cum e in Syria?
Ttik pe unde esti?
Madelaine surioara draga pe unde te pitisi?Ce-ti fac frumuseii?Va pupacim dulce dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

si eu prezenta in sfarsit.
fetelor mama mea tocmai a plecat de la mine si eu ma umflu de plans aici. cred ca niciodata nu o sa ma obisnuiesc cu despartirile si in plus mai sunt si o plangacioasa. aratati-mi un deget ca eu imediat ma pun pe plans.sper macar ca s-a simtit bine la mine.
va mai scriu mai tarziu un pic ca acum nu am nici o ordine in idei (nu ca as avea vreodata )
va pup pe toate si imi este dor de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttik spune:

salutari fetelorrrr..mi-a fost dor de voi,dar tocmai ieri am terminat examenele..ouf,au trecut chiar foarte bine,dar mai am o repriza peste o luna...
ma bucur pt toate vestile bune,mabruk krisztina..
multa multa sanatate celor bolnavioare,aveti grija cu gripa asta nu e de gluma..
va pup pe toate,maryam,]catan],madelaine],mari],anca],aura],denisuca],coscos],hannen ],amoodia],dodo..
hai ca am colorat mesajul asta..
amoodia ,ai grija de tine,nu te intrista si tine-te cat mai tare,sa nu cumva sa iti dea ocol depresia,ca venim peste tine..
mari ma bucur ca o sa iti vezi sotul,si eu in fiecare luna fixez un termen,dar bineinteles ca mai e pana la primavara.."vine vine primavara..."dar vine cam incet.:(
eu nu am noutati,decat asa un pic de info meteorologice,ca aici a nins (putin,vreo 2 cm,doar pe munte),dar am simtit si eu miros de zapada..si m-am dus val vartej si mi-am cumparat o geaca..si azi e un soare si cal,dar nu-mi dau jos geaca nici sa mor,ca de..costa cam mult pt buzunarul meu,cel putin sa stiu ca am purtat-o..
cam asta e tot,sper ca sunteti bine ...va imbratisez pe toate..
multa sanatate!!!pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CP spune:

Buna tuturor,
ma numesc Catalina, sunt din Bucuresti si am descoperit din intamplare acest site, lucru pe care nu il regret deloc. Eu sunt ortodoxa insa logodnicul meu este musulman. Momentan, cred ca traversam cea mai grava criza a relatiei noastre si, sper sa pot gasi aici cateva sfaturi, pareri, ma rog ceva sa ma poata ajuta sa depasesc momentul. Multumiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura 1974 spune:

quote:
Originally posted by CP

Buna tuturor,
ma numesc Catalina, sunt din Bucuresti si am descoperit din intamplare acest site, lucru pe care nu il regret deloc. Eu sunt ortodoxa insa logodnicul meu este musulman. Momentan, cred ca traversam cea mai grava criza a relatiei noastre si, sper sa pot gasi aici cateva sfaturi, pareri, ma rog ceva sa ma poata ajuta sa depasesc momentul. Multumiri.

Catalina, bine ai venit printre noi.
Eu una nu stiu cu ce pot sa te ajut insa oricum sint alaturi de tine.
Explica-ne care este problema, ce s-a intimplat?
Voi celelalte ce mai faceti?
Ceva noutati?
Amoodia, nu plinge , nu mai fi trista, eu una patesc la fel.
Ttik vor trece si celelalte examene cu bine, ai sa vezi.
Bafta.
Hannen imi pare rau pentru rujul tau, ce sa-i faci printesa ta vroia sa se machieze.
Mari_alhillo calatorie placuta si asteptam sa ne povestesti cite ceva din viaj.
Dodo vreau si eu un coltisor de vara.
Pupici pentru toate.

cuerpo sano , mente sana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catan spune:

Catalina bine ai venit printre noi.Problema e ca logodnicul e musulman si tu crestina?El ce iti zice?eu stiu ca un musulman nu poate sa oblige un crestin sa renunte la religia lui ,daca cel din urma nu e convins din inima ca asta isi doreste.
Ttik mabrouk ptr examene si bafta mare la cele ce vor urma.Te asteptam dupa ce termini aici la o birfa
Dodo vin cu news proaspete de la dr .Azi am fost sa-i fac vaccin lui Cindyca mea si am intrebat de scanner.Mi-a zis nu are nimic copilul ,poate durerile de cap sa fie de la un virus mai puternic.Alhamdullah ca m-am linistit.Sper ca esti bine si te asteptam aici dupa ce ai cetit binee toate subectele de scandal
Maryam unde disparusi?
Costina tu nu postasi demulticel .Te astptam cu vesti.
Amoodel stiu ca despartirile-s dureroase ,mai ales cind e vorba de mama.Fruntea sus ,poate la anul te duci tu in vizita la ei.Si fi tare nu te lasa invinsa de greutati .Eu sint trista sti de ce?
Am nascut printesa mea si nu am avut pe nimeni .O prietena f buna dar nu este ca si mama mea.Vreau si eu la mamaaaaa
Hai ca delirez de tot
Madelaine are scutire de la moaca isi face casa si sa speram ca va iesi asa cum isi doreste.
Hannen ce-ti fac printesele?
Mary sa nu ne uiti cind ajungi la sotul tau da?Pupici dulci la voi toate
Fetelorrrrr sint necajita Romania e iar in cumpana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coscos spune:

Fetelor, salam aleikum.
In sfarsit, azi termin si eu mai devreme si pot sa va si scriu, nu doar sa citesc. Va pup pe toatele.
Catalina, bine ai venit. Spune-ne care este problema, si sigur, vei gasi aici niste sfaturi excelente; avem fete super, care stiu cum sa dea un sfat in orice situatie.
Fetelor, ca veni vorba de crize in relatia de cuplu, si eu trec printr-una, insa sunt atat de ocupata la serviciu, incat nu imi fac timp prea mult sa o rezolv. Bine, nici timp nu am sa vorbesc cu prietenul meu despre asta. Problema pleaca de la faptul ca m-am schimbat de cand m-am convertit, ceea ce el nu vede; si vreau sa imi schimb si stilul de viata, asa cum ar trebui, insa... cred ca nu am cu cine discuta. Chiar in seara asta (sper), ca tot am terminat treaba la birou atat de devreme ( adica la 20.30), si el a terminat-o pe a lui, sper sa il vad repede si sa am timp de discutat. Asta, daca nu are chef de discutii despre afaceri, ca de obicei.
In fine, fetelor, se pare ca sunteti toate bine si ma bucur pentru voi.
Ah! Voiam sa va mai intreb ceva. Stie cineva unde gasesc si eu material ( carti, casete audio sau CD-uri) pentru invatarea limbii arabe? Am tot cautat, dar fara succes. De la prietenul meu nu pot invata, ca, asa cum eu nu am timp sa-i vorbesc in romana, el nu se straduieste sa imi vorbeasca in araba; conversam mai mult in engleza, si uite asa, nu invata nici unul nimic.
Amoodia, pe tine vreu sa te-ntreb daca sotul tau va merge si la Canton Fair, in ianuarie? Nu de alta, dar se va duce fratele prietenului meu, si, daca vrei , poate lua legatura cu sotul tau acolo.
Acum, pupici la toate.
A voastra intotdeauna super ocupata

Mergi la inceput