Dan Brown, "Codul lui da Vinci"

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kopilash spune:

neatza!!

dupa cum vedeti nu pierd timpul...numa ca iar m-am impotmolit ...acu la jocul 2...nu stiu ce sa le scriu ca raspuns la intrebare numarul 3....aia cu mystic phrase from ages past....ma ajuta si pe mine cineva...plsplspls

kopilash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

daca tin minte bine..ANCH....sau ANKH...am si uitat...incearca asa..

Mergi la inceput

buna!!!

Laura _Oprescu mercik frumo sde solutie!!l-am facu tpe primul iar acum im bat capul cu al doilea...hi hi hi...i-am inebunit pe aia de la munca...acu toti se joaca ...si isi prin creierii in aste 2 joculete...ca inca nu au aflat de existenta dc-ului...care te ajuta mult.azi i-am lasat ...maine le dau lincul sa vada si ei

pupici
si astept hint pt cel de-al doilea joc
kopilash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

copilasu' vezi ca la "get a hint" iti zice ce sa faci daca nu te prinzi, si la intrebarea asta iti spune sa clicai pe magnify the cover book, adica sa maresti coperta cartii si sa cauti literele ingrosate. vezi ca coperta are mai multe zone (le vezi daca plimbi mouse-ul peste coperta), selecteaza zonele galbene ca acolo sunt literele ingrosate. nu-ti zic solutia te las pe tine

Oana_B

Mergi la inceput

seara buna!!

Oana_B multumesc mult de solutie..ma tot chinuiam si eu cu coperta dar nu-mi iesea...intru-un final i-am dat de cap....multam mult de tot oricum.
l-am terminat si pe asta gata!!!

mai aveti???
kopilash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

cataghe,daca esti fan dan brown...uite azi am terminat inca o carte...in engleza ii zice Angels and Demons,pe nemteste ii zic illuminati.e tot cu Robert Langdon numai ca aventura e la Roma.In stilul "codului" dar la fel...te prinde rau de totA mai citit-o careva??
ca sa nu ma apuc sa zic ceva si sa-i stric farmecul

ps..despre ce joculete vorbiti???

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Mamicuto, asta:
http://www.randomhouse.com/doubleday/davinci/main.html
si asta:
http://www.randomhouse.com/doubleday/davinci/

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Initial creeata de anka-maria

Ati citit cartea?
Eu am citit-o in 12 ore, timp in care n-am dormit, n-am mancat. La fel si sotul. Mi s-a parut o carte excelenta dar azi am citit cateva pareri despre opiniile autorului si se pare ca mai tot ce spune sunt inventii.

just me

Originally posted by Corina

Am citit-o si mi-a placut!!Abia astept sa vad si filmul!!!
Mi-a promis cineva si cartea care dezminte toate teoriile din Da Vinci Code!! Abia astept!

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

quote:
Originally posted by mamica dulce

uite azi am terminat inca o carte...in engleza ii zice Angels and Demons,pe nemteste ii zic illuminati.e tot cu Robert Langdon numai ca aventura e la Roma.In stilul "codului" dar la fel...te prinde rau de totA mai citit-o careva??
ca sa nu ma apuc sa zic ceva si sa-i stric farmecul

o am si eu, am primit-o ...
chiar de asta am citit subiectul asta sa vaz daca zice cineva ceva de ea...
deci e captivanta??? ia sa vedem

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Daaaaaaa, am citit-o si eu si este intr-adevar captivanta. Ieri m-am apucat si de "Angels and demons", se anunta interesanta si asta.
Oricum, din cate am mai citit in stanga si-n dreapta, ideile din carti nu sunt intocmai ale lui, el doar a brodat o intriga in jurul lor.

Claudia si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput