Dan Brown, "Codul lui da Vinci"

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

http://www.randomhouse.com/doubleday/davinci/robertlangdon/
stanga jos e poza.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

quote:
Originally posted by Irimell

quote:
Originally posted by Rayuela

eu abia am ajuns la banca,si acolo e mesajul de la politist..atit!Iar m-am blocat!

Elena si pisicutza Amelie

Rayu, in mesajul acela iti spune sa suni la un numar de telefon....nu are sens sa suni, pentru ca au sunat altii...La telefon iti spune sa intri pe site-ul editurii: www.doubleknightbooks.com ... Acolo ii dai un mail lui Kaufman...

"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci

irimell,am facut tot ca o scolaritza serioasa,cum mi-ai explicat,dar dupa ce am ajuns in banca,la mesajul ala a lu politistu ,m-am impotmolit!
Am ramas chiar ultima corijenta,ca toate fetele l-au rezolvaaaaat!
Vreau si io sa imi "sufle" cineva finalu,ca altfellllll...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

quote:

quote:
Originally posted by Irimell

quote:

eu abia am ajuns la banca,si acolo e mesajul de la politist..atit!Iar m-am blocat!

Rayu, in mesajul acela iti spune sa suni la un numar de telefon....nu are sens sa suni, pentru ca au sunat altii...La telefon iti spune sa intri pe site-ul editurii: www.doubleknightbooks.com ... Acolo ii dai un mail lui Kaufman...

"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci

irimell,am facut tot ca o scolaritza serioasa,cum mi-ai explicat,dar dupa ce am ajuns in banca,la mesajul ala a lu politistu ,m-am impotmolit!
Am ramas chiar ultima corijenta,ca toate fetele l-au rezolvaaaaat!
Vreau si io sa imi "sufle" cineva finalu,ca altfellllll...

pai intra pe site-ul editurii www.doubleknightbooks.com cum ti-au spus fetele..si scrie-i mesaj lui faukman...iti raspunde in cateva minute...

Carmen si bb Maya Alexia
www.community.webshots.com/user/carmenmaya" target="_blank">Poze cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

quote:
Originally posted by Oana_B

http://www.randomhouse.com/doubleday/davinci/robertlangdon/
stanga jos e poza.

Oana_B

Oana sar'mana

Carmen si bb Maya Alexia
www.community.webshots.com/user/carmenmaya" target="_blank">Poze cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

Si io l-am rezolvat! cu putintel ajutor da'il daduram gata! si cand ma linistii mi s-a parut ca ai pus altul, Cataliciule?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Eu cand am vazut postarea Catalinei cu jocul faceam curatenie in casa...Inutil sa mai spun ca a venit sotul de la munca si casa era data peste cap si eu la computer foarte concentrata...dar am reusit sa-i dau de cap singura. Si la final, dupa batai de cap, totul mi s-a parut extrem de simplu uitandu-ma inapoi...
Si vad acusi alt joc...bine ca am terminat curatenia pe ziua de azi...

Andra

Nunta noastra
Noi

Forever Living Products

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cataghe

http://www.randomhouse.com/doubleday/davinci/

Mie asta mi s-a parut mai greu decat primul...

To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!

L-am terminat si pe asta...cum de ti s-a parut mai greu decat primul? Mie mi s-a parut mai usor, mai scurt si parca nu asa incitant ca primul...Trebuie sa lucrezi mult cu google...asta e tot.

Andra

Nunta noastra
Noi

Forever Living Products

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Nu stiu de ce mi s-a parut mai greu, poate ca pt ca nu imi este asa de clar cum am ajuns la final. Am tras si eu mult pe google, insa am senzatia ca mai ales ultimul pas se putea rezolva si mai logic, ceea ce eu nu am reusit sa fac - n-am inteles chestia aia cu capitolele si cu "incepi de la E"... pur si simplu m-am dus pe google si am gasit raspunsul la great seal of US. De asta am ramas cumva cu impresia ca a fost mai greu, pt ca primul mi s-a parut mai logic, stiu exact ce am facut acolo, in schimb la al doilea am a vut senzatia ca, desi am ajuns la final, mi-au scapat multe lucruri...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cataghe

Nu stiu de ce mi s-a parut mai greu, poate ca pt ca nu imi este asa de clar cum am ajuns la final. Am tras si eu mult pe google, insa am senzatia ca mai ales ultimul pas se putea rezolva si mai logic, ceea ce eu nu am reusit sa fac - n-am inteles chestia aia cu capitolele si cu "incepi de la E"... pur si simplu m-am dus pe google si am gasit raspunsul la great seal of US. De asta am ramas cumva cu impresia ca a fost mai greu, pt ca primul mi s-a parut mai logic, stiu exact ce am facut acolo, in schimb la al doilea am a vut senzatia ca, desi am ajuns la final, mi-au scapat multe lucruri...

pey...era pe spatele cartii un cod (din ala cum e la orice produs) si numerele alea corespundeau capitolelor...Luai litera de la inceput de capitol si iti iesea solutia...Mai mult mi-a placut primul.

Andra

Nunta noastra
Noi

Forever Living Products

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kopilash spune:

salut!!

eu abia acum v-am descoperit joculetele...deci imi bat capul in fata caculatorului de ceva vreme...bine a zis cine a zis ca belea mare cu jocul asta..

da acum pls help ca nu ma prind ioc:care e numele simbolului favorit a lu...robert??ca nu=mi pica fisa deloc!!deci i-am trimis mail ...m-am logat cu numele si parola lui...si apoi...nu ma prind ce trebuie scris mai departe...pls hint!!!!!!

pupic in avans

kopilash

Mergi la inceput