Dan Brown, "Codul lui da Vinci"
Raspunsuri - Pagina 8
Irimell spune:
Mie "Angels and demons" mi-a placut mai mult decit "Da Vinci Code"...Dar sint curioasa daca a citit cineva si celelalte doua romane ale lui Dan Brown: "Deception point" si "Digital fortress"...
Anul viitor va iesi si filmul "Da Vinci Code" cu Tom Hanks in rolul profesorului Langdon, Jean Reno il va juca pe Bezu Fache si Audrey Tautou (o stiti din "Amelie") pe Sophie Neveu.
Lectura placuta!
floricele "Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci
cataghe spune:
quote:
Originally posted by Irimell
Mie "Angels and demons" mi-a placut mai mult decit "Da Vinci Code"...
Cred ca si mie...
To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!
lu.more spune:
Am citit-o si eu, cu uimire si infrigurre la inceput ("ia uite, Dom'le, ce mingi ridica asta la fileu"), apoi ardoarea mi s-a mai calmat, pentru ca pe la sfarsit sa ma desumflu de tot. Atat de dezumflata am ramas, ca daca - initial - eram croita sa ma arunc pe "L'énigme sacrée" (n-am citit-o), acum nu ma simt pregatita s-o iau de la capat cu o alta carte, pe aceeasi tema. Citesc in acest moment "ancheta" despre Codul lui Da Vinci. Dan Brown e facut bucati. Dar "ancheta" nu ma mai tine cu sufletul la gura decat rar, pe ici, pe colo, si nici macar...
Stiati ca Sfanta Pestera (La Sainte Baume) e nu departe de mine? Astept sa se incalzeasca putin si-am zis c-o sa tragem o fuga pana acolo! E grota in care (se zice) s-ar fi ascuns Maria-Magdalena... Care-i adevarul... si de ce, cu atata amar de ani in urma, cineva a botezat-o La Sainte Baume...
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld
buli spune:
ahaaa ... ei acu sint chiar curioasa. diseara ma bag la ea.
eu eram cam sceptica.
m-a distrat ca am vazut intr-o librarie amindoua cartile. pe codul lui da vinci scria "autorul celebrului roman ingeri si demoni", pe ingeri si demoni scria "autorul celebrului roman codul lui da vinci"
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body
Pegasis spune:
quote:
Originally posted by cataghequote:
Originally posted by Irimell
Mie "Angels and demons" mi-a placut mai mult decit "Da Vinci Code"...
Cred ca si mie...
Mai Catalina... Tu si topicele tale . M-ai facut sa cumpar cartea si s-o citesc. Interesanta si captivanta. Dar atit. Parerea mea.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
poze
ellaalba spune:
Citesc "Codul lui Da Vinci".
Nimic nou pentru cineva care-a citit intai "Pendulul lui Foucaut" sau "Evanghelia dupa Isus Hristos" sau "Evanghelii Apocrife".
Interesant ca deschidere spre alte orizonturi!
cataghe spune:
quote:
Originally posted by Pegasis
Mai Catalina... Tu si topicele tale . M-ai facut sa cumpar cartea si s-o citesc. Interesanta si captivanta. Dar atit. Parerea mea.
Hihihi... inseamna ca tot nu ti-ai pierdut vremea, nah!
she_wolf spune:
quote:
Originally posted by ellaalba
Citesc "Codul lui Da Vinci".
Nimic nou pentru cineva care-a citit intai "Pendulul lui Foucaut" sau "Evanghelia dupa Isus Hristos" sau "Evanghelii Apocrife".
Interesant ca deschidere spre alte orizonturi!
Am citit Pendulul lui Foucault, dar nu si pe celelelate doua. Sunt tot ale lui Eco? Se gasesc? Ca m-ar interesa...
Claudia si Cristi (16.12.2002)
ellaalba spune:
"Evanghelia dupa Isus Hristos" e a lui Jose Saramago. "Evanghelii apocrife" e doar culegere de texte.
Se gasesc!
she_wolf spune:
Merci ellaalba.
Offff, acum imi dau seama de ce imi suna cunoscut "Evanghelia dupa Isus Hristos", mi-a imprumutat-o mai demult un prieten caruia ii placea mult Saramago, dar n-am citit-o. Imi daduse intai "Istoria cuceririi Lisabonei" (sau cam asa ceva) si nu-mi prea placuse, asa ca de asta nici nu m-am apucat. Acum imi pare rau.
Claudia si Cristi (16.12.2002)