Mamici de mai iunie 2005(8)
Raspunsuri - Pagina 11
monu spune:
sunt unele burtici care nu suporta mirosul de mancare gatita nu mananca decat uscaturi si varsa tot. dupa mine asta e semn de fetitza. dar nu intotdeauna se adevereste.
eu in ultimul timp nu pot sa mananc- cum o faceam anterior- felul 1 si felul 2. parca se umple stomacul mai repede si ajung direct la
in plus de o sapt. dimineata ma trezesc cu burtica mica si pana seara ma umflu cat o
mai nou daca il barfesc pe bb parca ma aude ca ma trimite - din nou - la 
bb asta al meu numai nazbatii face!
crissu spune:
Cornelia,
Am mai auzit si eu vorbe de-astea babesti ca daca e baiat nu ai greturi dar nu prea cred.....pentru ca pe oricine intreb, care a trecut prin asa ceva bineanteles, spune ca asa e la inceput.
Zicea ieri cineva de un calendar sau de un tabel in care poti sa vezi daca e baietel sau fetita?
Criss si 
Cloreta spune:
Vai cat scrisesem si nu stiu ce d-zeu am facut:(
Daca nu am greturi prea mari si nici pofte nebune fac baiat?
Glumesc, m-am uitat si eu pe tabelele alea dar ies diferit rezultatele.
Azi ma simt ca un balon, am mancat destul de des, e ok dupa ce pap dar la 15 minute mi-e un pic greata. Eu nu prea vomit, cred ca de patru ori doar mi s-a intamplat.
Am avut o perioada cand eram tare irascibila, am si plans, incepusem sa am depresii. Tati a fost o saptamana plecat din tara si cred ca mai aveam putin si ma tacaneam.
Mi-am revenit se pare, ma simt mai bine, psihic vorbind, asta e bine si pentru cei din jur cred.
Cloreta
Danelutza spune:
Crissu multzumesc pentru raspuns, nu mai maninc nimic prajit si ma bucur ca nu sint anormala si ca mai sint burtici care pling.
Ufff, fetelor si eu as vrea foarte mult sa stea sotzul cu mine cind nasc, dar deja mi-a spus ca nu suporta sa ma vada ca sufar. Anul trecut cind am pierdut bebelusul, a stat linga mine cind mi-au facut control, cind a vazut cit singe am pierdut, saracul a fost blocat psihic mult timp. Era obsedat, zicea ca el mi-a facut rau.
Acum sintem amindoi atit de atentzi la bebelus, incit "am urcat sculele in podul casei", ca nu cumva sa facem rau bebelusului.
Pupici
Daniela 
crissu spune:
Danelutza lasa ca-l convingi tu daca asta iti doresti. Am vazut pozele cu tine....de la nunta......cu burtica cand ne trimiti? La voi cum sunt hainele de gravida ca la noi sunt tare scumpe?
Cloreta da-mi si mie tabelele alea sau adresa te rog!
Eu nu pot sa cred ca mai sunt si burtici care au insomnii, ca mie la ora 9 cel mult 10 seara mi-e un somn de mor .....incercati cu un laptic cald cu miere sau ceai de tei si un masaj pe spate sau pe burtica dupa preferinta![]()
Vreau sa pun si eu poze in album numai ca pozele mele sunt prea mari si nu vrea sa m-i le ia serverul
dar mai incerc.
Desi cred ca sunt cea mai mica de pe forumul asta..........hai cine mai are 23 de ani?![]()
Criss si
(11 saptamani)
crissu spune:
Danelutza lasa ca-l convingi tu daca asta iti doresti. Am vazut pozele cu tine....de la nunta......cu burtica cand ne trimiti? La voi cum sunt hainele de gravida ca la noi sunt tare scumpe?
Cloreta da-mi si mie tabelele alea sau adresa te rog!
Eu nu pot sa cred ca mai sunt si burtici care au insomnii, ca mie la ora 9 cel mult 10 seara mi-e un somn de mor .....incercati cu un laptic cald cu miere sau ceai de tei si un masaj pe spate sau pe burtica dupa preferinta![]()
Vreau sa pun si eu poze in album numai ca pozele mele sunt prea mari si nu vrea sa m-i le ia serverul
dar mai incerc.
Desi cred ca sunt cea mai mica de pe forumul asta..........hai cine mai are 23 de ani?![]()
Criss si
(11 saptamani)
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by crissu
Cit am umblat sa-mi cumpar o pereche de pantaloni... ceea ce pot sa-tzi spun e ca hainele pentru femei insarcinate sint tare urite, daca vrei sa-tzi cumperi mai frumusele sint doar cele de firma, dai un sac de bani pe ele. Stii cum sint aici pantalonii, un pic largi iar in dreptul burtzii au o bata lata, un pic elastica de culoare neagra. Sint uriti de-tzi vine sa fugi. Nici nu am conceput sa cumpar asa ceva, i-am spus sotzului ca la noi femeile de la tzara isi innadeau asa fustele cind le ramineau mici, asta bineintzeles acum 100 de ani.
Am vorbit cu o prietena sa-mi cumpere pantaloni din tzara si sa-mi trimita. Or fi scumpe si in Romania, dar macar sint frumoase.
Pupici dulci
Daniela
Cloreta spune:
Criss
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36647 aici gasesti, e chiar la odiseea...se numste "baiat sau fata" subiectul. Am vazut si eu azi.
Cu hainutele de gravida....eu nu mi-am cumparat inca nimic desi blugii au un leastic in loc de curea
si imi pun pulovere mai luni ca sa nu se vada fermoarul deschis
Nu am avut timp sa merg dupa hainute dar am citi aici ce preturi sunt. Eu am luat doar 2 kg cred de la inceputul sarcinii si s-au pus amandoua pe burtica si talie. In rest....daca am pulover mai larg nici nu se vede.
Desi, imi place cand am ceva mulat si se vede burtica![]()
Cloreta
pengunica spune:
Buna tuturor
,,burticilor,,v-am tot urmarit si intr-un final mi-am luat inima in dinti sa-mi fac aparitita in mijlocul vostru...
Sunt si eu o viitoare mamica cu o
de aproape 11 saptamani dupa spusele doctorului ,deoarece eu nu mai tin minte cand am avut UMstiu doar ca la 7 saptamani am aflat ca voi avea un
si avea 1,4 cm iar la 9 saptamani bebica avea 3cm .
Pana acum nu am suferit de greturi si inca nu m-am ingrasat decat cu un kg de cand am aflat ca voi deveni mamica....
Am o multime de nelamuriri in privinta bebeilor si sper cu ajutorul vostru sa invat mai multe despre bebei