Mamici de mai iunie 2005(8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Fetelor, eu maine merg sa-mi fac triplul test la Medicover.
Eu sunt f. optimista, nu ma gandesc decat la faptul ca o sa-l vad iar pe bebe la eco si sincer cred ca totul va fi bine.
Cred ca maine voi sti ce sex are bebe, fiindca acum 2 sapt. dr. meu nu era chiar asa de sigur.

Oricum tineti-mi pumnii, va rog.

Simona 16 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

eu pana n-am vazut la ecograf ca e un bebe, banuiam ca am gemeni sau tripleti dupa cum incepuse sa-mi creasca burta
Eu ma mir de fetele carora le-a crescut burta si se deschid la pantaloni, dar voi nu va ingrasati si la fund, la pulpe... ca eu nu mai incap in nimic ahaaa nici nu mai stiu de cand...

Mari15+ saptamani DPN 15.05.2005
Dr. Ion Ionut, Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Mari, si eu sunt la fel, tot credeam ca am gemeni, dar nu se vede la eco. M-am ingrasat peste tot. Si burtica mea e maricica. Sotul meu rade de mine si isi imagineaza ce burtoi o sa am peste cateva luni!

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

quote:
Originally posted by Cornelia

lina, si eu inca ma lupt cu greturile. Le-am dat termen limita Craciunul.

Cornelia (15 sapt.) si Maria (2 iulie 2003)

Cornelia, si daca nu... ?

Mstroie, eu nu am pus in rest pe nicaieri ca mi-a fost f rau vreo 7 saptamani si un rau mediu mai nou, asa ca inca am 1 Kg sub greutatea initiala.

lina, cu Alina (2 ani) si BB la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna ziua dragelor,
hai ca am citit azi tot ce ati scris de vineri.
Simona, iti multumesc pentru informatii, sa stii ca si pe mine ma deranjeaza faza cu fumatul la cabinetul doamnei Gilorteanu.
Ba eu la prima vizita am facut o gafa...cred. I-am spus ca sunt foarte bucuroasa ca eu m-am lasat de fumat din martie si a zis cu jumatate de gura: "foarte bine".
Eu la ea am fost de doua ori si pana nu am rezultatele de la Cantacuzino nu ma mai duc. Nu ma simt foarte rau, am greturi suportabile si durerile de burta m-au mai lasat. Duminica m-am simtit asa de bine ca m-am speriat.

Cloreta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ulala, dar mult atzi mai scris de vineri de cind nu am mai trecut pe aici.
Eu am o problemutza, cind maninc, dar mai ales seara, ma uflu la stomac, apoi ma doare si ma ustura stomacul. O fi din cauza ca am mincat prajeli ?! Aseara am mincat piure, dar dupa vreo doua ore aceeasi situatzie. Si mai nou, cred ca sint batuta in cap , cind imi vine sa vomit ma simt asa de rau, ca incep sa pling si sa vorbesc cu bebelusul, ii spun sa fie cuminte ca altfel il pirasc la taticul, cred ca mi-am pierdut vreo bucata de creieras, sau... asa reactzioneaza unele femei insarcinate ?!
Va doresc o zi buna si pupici la mamici cu burtici.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Tuta sunt cum e eco morfo-fetala? E o eco normala? Aceea pe burtica?

Cloreta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Apropo de greturi...eu am auzit ca tin pana prin luna a treia...sau pana misca bebele.
Eu azi sunt intr-o zi daia nasoala cu greturi.....si pe deasupra mai sunt si la servici si fac atatea drumuri la baie de cred ca la un moment dat o sa ma intrebe cineva ce dracu fac acolo.
Danelutza sigur de la prajeli te doare stomacul.....nenea doctorul mi-a spus ca in aceasta perioada stomacul are o sensibilitate si nu tolereaza grasimi, prajeli adica sucul ala gastric nu stiu ce face pe acolo ca nu are putere sa digere aceste alimente grele, sa le zic asa.Incearca sa mananci incet. Iar in legatura cu plansul cand ti-e rau e normal.......eu cand din cauza ca nu mai pot respira cum trebuie imi dau niste lacrimi de crocodil.Dar in rest, cu plansul din orice nu sunt de acord.....mi s-a reprosat si mie chestia asta si nu sunt de acord cu ea....eu consider ca plans atunci cand am motiv sau cand ma emotioneaza ceva.
Hai ca sunt suparata rau azi....pe toata lumea care nu pricepe ce se intampla cu noi.
Criss si (11 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Cloreta, eco morfologica este normala.

Carolina, daca nu...ma supar tare..ca vreau sa ma bucur de bunatati de Craciun. Data trecuta m-au tinut greturile pana la Pasti, ceea ce e groaznic, pt. ca ar insemna sa o tin asa pana in februarie .
Si cine zicea ca daca e baiat nu ai greturi si pofte?

Va pup
Cornelia (15 sapt.) si Maria (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

buna tuturor, mamici cu burtici

loreen, imi pare rau, nu vroiam sa spun ca e mai bine sa ai insomnii, intelesesem ca doar nu ai stari de somnolenta. e groaznic sa ai insomnie, incearca ceai de tei inainte de culcare

eu ieri am avut o zi libera, si dupa ce am inghetat la politie - la preschimbarea buletinului - unde de bine ce de data asta n-au mai zis ca n-am nu stiu ce acte, in schimb s-a oprit curentul vreo jumatate de ora, si era si coada..., iar usa nu se inchidea - am ajuns acasa si-am facut nani de dupa-amiaza, ce bine a fost.

ma bucuram ca mi-au trecut greturile, dar de cateva zile s-au intors; dupa ce mananc e jale, am avut chiar si dureri de stomac, iar de la constipatie am trecut in extrema cealalta. si mi-e imi sangereaza gingiile cand ma spal pe dinti, ce m-am speriat prima oara.

mie mi-ar placea ca tati sa participe la nastere, dar mi-a zis de la inceput sa nu-mi vina vreo idee de genul asta ; asa ca ANUNT: fac schimb cu mamica al carui tatic vrea sa participe la nastere, iar ea nu

sunt foarte sensibila, si n-are voie nimeni sa-mi zica nimic ca ma nervez si-apoi imi vine sa plang. ma emotioneaza foarte tare ca incepe sa-mi rasara si mie o bucatica de burtica, in partea de jos, sub buric, s-a bombat si e tare, iar lui tati i-am facut zilnic program de mangaiat si pupat burtica.

tora, si eu am sangerat dupa o harjoneala, si dr. mi-a spus ca e de la un polip rasarit din cauza sarcinii, si ca sa nu ma sperii mai bine evit. fa un control, ca sa stai linistita.

numai bine tuturor

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput