Mamici de mai iunie 2005(8)
Raspunsuri - Pagina 9
andutzy spune:
Mai,alta viata, Crissule! Te simti mai increzatoare cand e cifra mai mare, deja simti ca ai alta prestanta ca burtica....
Uffff, mai fetelor, va invidiez, sotii vostri vor sa intre sa nasteti cu ei, al meu are o jena si sa mearga cu mine pe strada, ca merg incet si zice ca adoarme dupa mine. Dar eu nu ma grabesc, nu am de ce sa-l obosesc pe bb...ma feresc de orice efort pe care nu trebuie MUSAI sa-l fac!!!!
andutzy
Mickyyy spune:
Hop si eu....tare greu si cu serviciu si cu internetu care nu merge...si cu voi care scrieti 6 pagini peste week-end ![]()
, imi trebuie o zi intreaga sa va citesc!
In sfarsit, am facut si eu sambata eco ca nu mai puteam de curiozitate, bebe e ok, avea 3cm si tropaia de mama focului (i se vedea capsorul, cordonul ombilical si piciorusele). Iar astazi am intrat si noi tot in 11 saptamani.
Nu mai stiu cine, Andreea parca, mergea la acelasi doctor ca si mine, Radoi de la Municipal, si se plangea de el.
Hai sa-ti vand un pont, la CMU daca te duci la consultatie fati programare vineri dupa ora 5, atunci are posibilitatea sa-ti faca ecografie (e singurul moment cand e ecograful liber), in rest trebuie sa deranjeze pe cel care se ocupa de ecografii si atunci daca nu e o problema serioasa, sigur n-o va face. Iar daca esti mai panicoasa si vrei sa-l vezi pe bebe mai des, mergi direct la Spitalul Municipal si vorbeste cu el sa te trimita sus la ecograf, costa pe vremuri 200.000 lei ecografia iar consultatia era moca. Plateai doar la prima vizita cand iti facea fisa (300.000 lei pe atunci) dupa care daca voiai ii dadeai lui ceva, daca nu nu. Ai dezavantajul ca nu e pe baza de programare si intr-adevar poti pierde mai mult timp pe la usi. Si inca ceva, el mai are consultatii si la clinica Apolo unde costa cu 200.000 mai putin vizita. Asa ca daca nu vrei decat un control si o discutie (acolo n-au ecograf) poti merge linistita acolo, daca te intereseaza am nr. de telefon sa-ti faci programare. In general Radoi nu e prea interesat de ecografi, o sa te puna sa faci 3 toata sarcina (de fapt una mi-a facut-o el, prima, iar restul am mers la Medlife). Ma rog, eu am fost mai panicoasa asa ca l-am mai bazait intr-o seara la spital si am mai facut si atunci o ecografie si inca vreo 2 pe cont propriu ca trebuia neaparat sa-l mai vad pe bebe ce face. Chiar si acum, sambata, am mers la tipa de la Medlife si mi-am facut ecografie, n-am mai avut rabdare pana vineri cand am programare la Radoi. Si vreau sa zic ca a costyat 350.000 ecografia, aproape jumate din cat costa o consultatie la CMU. Hai ca ti-am facut capul patrat
.
tuturor....azi i-am povestit andreei, maine poate daca nu mai scrieti mesaje atat de kilometrice va mai povestesc si voua
!
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
mstroie spune:
Am pus o poza cu burtoiul in album, nu se vede clar ca e facuta cu o camera web.
Mari
15+ saptamani DPN 15.05.2005
Dr. Ion Ionut, Giulesti
Androix spune:
mey, ce burtoasa frumoasa 
Ma rog si eu de sotul meu, altfel mare fotograf si artist, sa-mi faca si mie poze cu burtica si mereu uita. 
Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
Aurasa spune:
Buna burticutze!
Ce harnice ati fost la scris ! Eu am venit de la serviciu si m-am asezat sa vad ce noutati mai aveti. Intre timp ma uit si la emisiunea lui Teo. Doamne,ce fetita frumoasa are! M-am sensibilizat definitiv. Am plans cand am vazut-o........... Oare sarcina ne face asa sensibiloase???? Ca am mai plans la cateva chestii care - inainte - nu mi se pareau in nici un fel de emotionante.
Ma innebuneste timpul asta. A trebuit sa merg la Fundeni sa-mi iau niste rezultate si am venit sfarsita. Cand m-a vazut directoarea m-a pus sa stau pe un scaun de urgenta. Ulterior am aflat de la oamenii mei din serviciu ca varul de pe perete nu era asa alb ca fata mea. Lui bebe nu-i plac plimbaricile astea luuungi si cu autobuzul si pe timp friguros. I-am explicat ca era necesar, dar .... a vrut No-Spa si Scopantil. Nu mai luasem pastile de vreo cateva zile.
Gata romanul, ca tare vorbareata mai sunt.
Pupici,
Aurasa
11 sapt.
UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005
Cornelia spune:
Buna dimineata!
Aurasa, eu plang si la reclame 

. Sunt cea mai mare plangacioasa. Pe sotul meu l-am innebunit. imi tot spune ca parca la Maria nu eram asa de sensibila.
Mickkky, ce bine sa te aud fericita! Asteptam sa ne mai scrii.
Eu am fost ieri la doctor si mi-a spus ce e bb. Tati imi spusese sa nu il intreb, ca sa ne facem o surpriza de Craciun, dar ce credeti ca am rezistat. L-am intrebat daca e posibil sa-l fi simtit miscand si el mi-a zis ca nu prea crede, dar, in schimb imi poate spune ce este. Se pare ca e baietel. Veste care ar fi trebuit sa ma bucure, pt. ca asta mi-am si dorit, dar deocamdata parca sunt intepenita. Mi se pare ca sunt pt. prima data insarcinata, nu mi-l pot imagina pe bb, care pana acum avea fata Mariutei. M-au apucat toate spaimele, fara nici un motiv.
Eu am mai primit un pumn de medicamente. Dr. e putin ingrijorat pt. ca au continuat sangerarile si am contractii. Data viitoare imi spune daca se pune problema de cerclaj. Stiti cumva pana in ce sapt. se face?
A, bb e foarte bine, se anunta lungan de pe acum. Dimensiunile se incadreaza la 16 sapt. si 1 zi.
Va pup
Cornelia
(15 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
Mercedes spune:
Cornelia nu stiu pana cand se face cerclajul dar, cat timp am fost internata in spital la o colega de salon i s a facut cerclaj la 20 de saptamani. Daca vei ajunge cumva acolo iti pot spune ca dupa cerclajul facut dimineata a doua zi te poti plimba fara ajutor pana la baie.
crissu spune:
Buna dimineata burtici,
Cornelia in legatura cu cerclajul....cunosc pe cineva care saptamana trecuta a trecut prin asa ceva si are 6 luni. Deci se pare ca merge facut si cand sarcina este mai mare. Sa ai grija de tine si sa stai cat mai mult in pat pana atunci.
Cornelia dar i-a zi si mie......tie deja la 15 saptamani ti-a putut spune sexul lu' bebe? Nu e prea devreme?![]()
Mstroie marfa burtoiul....e maricel nu gluma.
Mickyy am inteles ca iti faci ecografii la Municipal.......am facut si eu la etajul 4 dar nu am putut sa vad nimic pe ecran deoarece nu era indreptat spre mine......oare data viitoare sa rog pe nenea doctorul sa-mi arate si mie macar o secunda..........sau l-as putea enerva
. Tu mai exact unde in Municipal ai facut ecografia?
Va las acum burtici ca nu ma simt deloc bine........ma cam dezamageste cineva foarte drag si iubit de mine.....dar asta-i viata.
Criss si
(11 saptamani)
carolinah spune:
Mstroie, maaaaaaaaaama ce burtoi
! Felicitari! Si noi avem practic aceeasi DPN... Pai daca aveam burta ta era clar ca trebuie sa anunt la serviciu. Or eu tot mai astept vreo 2 saptamani, cred.
Androix, pai tu parca ziceai ca ai 80 de Kg. M-am uitat acum pe poze, dar nu-mi prea dau seama unde le-ai ascuns
.
in alta ordine de idei mie mi-e tot rau. Adica imi e rau in fiecare zi, mai mult sau mai putin. Duminica am stat pe chestia asta aproape toata ziua in pat, iar ieri cand am plecat de la birou eram asa de ametita ca nu prea puteam tine drumul drept. Azi dimineata am fost la un pas sa imi vomit micul dejun si tot asa. Si sunt in saptamana 16. Pai cat mai dureaza, frate???
lina, cu Alina (2 ani) si BB la purtator
Cornelia spune:
Mulrumesc pt. raspunsuri. Sper sa nu ajung la cerclaj, dar prefer sa fiu informata.
Crissu, de la 14 sapt, la un ecograf bun se poate vedea. Dr-ul meu era f. sigur pe el, mi-a scris si in fisa, dar totusi sunt atatea cazuri in care s-a gresit.
Carolina, si eu inca ma lupt cu greturile. Le-am dat termen limita Craciunul.
Va pup
Cornelia
(15 sapt.) si Maria (2 iulie 2003)