Mamici de mai iunie 2005(8)
Raspunsuri - Pagina 12
gabitzam spune:
quote:
Originally posted by pengunicaam uitat sa mentionez ca DPN este pe data de 15 .05.2005
Daca ai DPN pe 15 mai, atunci trebuie sa ai mai mult de 11 saptamini.
Gabitza
pengunica spune:
Multumesc ,,monu,,am vazut ca si tu trebuie sa nasti cam in aceeasi perioada cu mine.....cum te descurci cu burtica?ai greturi?te-ai mai ingrasat?poate par cam pisaloaga dar sincer eu nu stiu nimic despre bebei ....![]()
monu spune:
nu am greturi exagerate. din cand in cand bb isi face simtita prezenta si ma trimite la toaleta dar nu prea vomit. mai mult am doar senzatia de greata. la kg am doar 1.5 in plus. desi joi incepem sapt 12 , deci bb este micutz, nu prea sunt multzumita de marimea burticii. mi se pare ca este prea mica. cu toate acestea nu mai incap in nici o pereche de pantaloni si a trebuit sa imi iau unii cu 4 numere mai mari. adica de 38-40 am ajuns la marimea 44. maine merg la echo s ail vad pe bb si sunt cu nervii pe moatze pana nu vad ca e bine si in viata.
sperantza nu moare spune:
crissulica, ce crezi ca daca esti mica esti jmechera? Sa cresti mare! vezi ca sarim acum la tine, de geloase ca suntem mai "mari". Glumesc!
pengunica, bine ai venit printre noi! 
cica dupa tabelele japoneze o sa am baietash, io vreau fetitzica - de fapt nu stiu daca vreau ceva anume, da' nu vreau sa fie cum vrea tati, sa coalizeze impotriva mea 
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005
Mickyyy spune:
pengunica, bine-ai venit
. Eu trebuie sa nasc o luna mai tarziu (13-15.06.2004) si am 11 saptamani, deci tu ar trebui sa ai cam 15-16.
nu mai stiu cine intreba de eco la Municipal, eu tin minte ca am facut-o la etajul 2 si tipele de acolo au fost foarte dragute, l-au chemat pe tati inauntru sa-i arate bebelusul ba chiar la final au intors monitorul spre mine sa-mi arate si mie una-alta.
Cloreta, am bagat si eu un ochi pe link-ul ala, la Malina se potriveste asa ca acum daca ar fi sa ma iau dupa tabel ar trebui sa am baiat (daca nu cumva am avut vreo ovulatie foarte tarzie, ca ziua mea de nastere a fost in semptembrie iar la momentul conceperii inca mai aveam 27 de ani si foarte multe luni
).
Eu mi-am anuntat seful azi si surprinzator....n-a facut atac de cord 
, din contra, s-a purtat super fain, ba chiar a zis ca ma va asteapta sa ma intorc si din concediul de dupa al doilea bebe. Nu zic ca i-a cazut tocmai bine, dar oricum a fost dragut, m-a felicitat si n-a comentat nimic cum ca tocmai am revenit din alt CIC.
Si ca sa fie lista completa....ne-am tras si fibra noua pentru internet la serviciu (vrem sa renuntam la RDS) si sefu s-a gandit s-o testeze pe calculatorul meu 

. Asa ca in sfarsit merge si la mine internetul brici!!!
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
pengunica spune:
eu inca mai incap in pantalonii de pana acum dar cred ca ar trebui sa-mi cumpar altii mai maricii pt ca imi vin stransi si nu mai sunt deloc comozi,nici la mine nu prea se vede burtica ,arat ca si cum as fi mancat un pic mai mult decat strictul necesar....iar cu greturile nu am deocamdata probleme si nici cu poftele ....dar am inceput sa nu mai mananc ce mancam inainte....
am vazut ca ti-ai aruncat privirea pe tabelul dat de,, pika -pika,,si ti-a iesit baiat....daca nu sunt indiscreta ai 25 de ani?daca da atunci probabil ca si eu tot baiat am pt ca inca nu am implinit 26 abia peste cateva zile ii fac....deci cred ca pe bebe l-am conceput in luna 9 la 25 de ani nu?
suna amuzant dar cand am sa am timp am sa va scriu povestioara mea si cum am aflat ca sunt insarcinata....poate nu o fi ceva special sau iesit din comun dar...e un pic amuzanta.....sau cel putin asa o gasesc eu...![]()

Cornelia spune:
Mickkky, cum i-ai spus sefului? Eu acum ma duc sa vorbesc cu dir. gen. M-a luat ameteala.
pengunica, bine ai venit! Povesteste-ne faza amuzanta.
Va pup,
Cornelia
(15 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

. Cred ca o las pe maine.