Mamici de mai iunie 2005(8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Hai ma Sperantza ca nu sunt deloc smechera...daca m-ai vedea ai spune ca sunt o fata simpla,sincera (din pacate pentru mine) si chiar bleaga uneori....in sensul ca ma cam las prostita uneori de oamenii care mi-au prins punctul sensibil.
Deci sa va zic "mami" la toate de acum in colo....hahahaha.....am glumit
Bun venit pentru noua mamica Pengunica
Cornelia ce ti-am zis eu draga mea cu directorii....curaj ca nu se intampla nimic...da nimic ma crezi......o sa te felicite ai sa vezi.........sa-mi povestesti dupa ce iesi din audienta
Criss si (11 saptamani) UM 11.09...DPN 21.06.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Pengunica bine ai venit!
Eu mi-am anuntat seful in dimineata cand am facut testul de sarcina, asta pe 15 octombrie. Aveam toate semnele si nu am rezistat,,, am facut un test de sarcina, la doctor am fost abia pe 28 cot. cand am primit confirmarea "oficiala" ca sa zic asa.
Cand am ajuns la biru i-am spus: "cred ca fac un bebe" si el somnoros mi-a intors spatele si s-a carat.
M-am enervat putin, ma asteptam sa ma felicite si sa se bucure pentru mine, suntem foarte apropiati, inainte de toate noi am fost prieteni.
AM lasat totul asa, am fost si la doctor, intre timp discutam cu sotia lui care este mai tanara cu vreo 7 ani decat mine. I-am spus ca evident ca il tin, pentru ca m-a intrebat ce am de gand.
Eu am trecut de 35 de ani si e primul bebe, cum sa nu il las? Mi-am dorit tare mult.
Cand au inceput starile de gravidutza, cu stari proaste, irascibilitate, ne-am certat> i-am zis ca il doare undeva de starea mea, ca nu tine cont de faptul ca sunt poate mai sensibila. Ah, mi-a reprosat ca lui nu i-am spus ca vreau sa-l tinsi ca a afltat de la sotia lui.
Vai ce m-am enervat....cum adica, dupa tatic si o buna prietena a fost primul caruia i-am spus. Si cand spui ciuva cu bucurie: "cred ca fac un bebe" cum poti sa gandesti ca nu il vrea?!

Ma rog, intre timp ne-am calmat cu totii, incearca sa se obisnuiasca cu faptul ca nu mai pot sa fac multe lucruri, ma lasa in pace si nu mai sunt nici eu asa nervoasa.

Fetelor azi am mancat in nestire, ce d-zeu am?

Cloreta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Cornelia...am inceput cu ce era mai rau ...i-am zis ca o sa-l parasesc....am facut o pauza mare.....el se astepta sa-i zic ca plec in alta parte....nu mai stiu exact ce i-am zis dar deja se vedea pe fata lui ca se astepta la ceva grav si cand colo ii zic ca de fapt nu-l parasesc definitiv (decat daca el vrea asta) ci doar o perioada ca sa-i fac un fratior sau o surioara Malinei. S-a vazut usurarea pe fata lui...se astepta la altceva dupa tonul si modul cum incepusem discutia. Asa ca m-a felicitat, m-a intrebat cum ma simt, daca mai pot veni la serviciu, dupa care a inceput sa faca planuri de viitor (adica pentru urmatoarele cateva luni cat ma mai prinde pe la birou) cum sa organizam pe-aici ca sa fie totul ok pana o sa ma reintorc la munca.
Si am pus-o si de-o sedinta azi la 3.....ca despre bebe am vorbit 2 minute desi discutia mea cu el a durat mai bine de juma de ora, timp in care am reorganizat juma de firma, virtual, bineinteles.

Hai ca-ti tinem pumnii sa iasa totul ok, in fond si la urma urmei legea ne apara, desi stiu ca nu e deloc placut sa lucrezi intr-un loc unde cineva nu te mai doreste si-ti pune bete-n roate.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

Multumesc tuturor pt urarile de bun venit....m-am cam fisticit dar data probabila a nasterii este pe 15 iunie 2005 asa ca sunt cam in aceeasi perioada cu monu ,Mickyyy,crissu...

Mergi la inceput

Cloreta, sarut-mana ptr tabel
L-am facut...de fapt le-am facut pe amandoua si ce credeti ca mi-a iesit.......BAIETEL.......uraaaaaaaa...ma bucur asa de mult.....eu baietel vreau. Si ma si explic daca vreti...consider ca fetele sufera prea mult de-aia vreau baiat......asta e am avut eu o copilarie mai nefericita.
Cine mai face baietei? Desi poate ar trebui sa intreb cine face fetite ca sa ne intalnim....hahaha.......am inebunit de tot ma fetelor......de bucurie!
Mickyy eu intrebam de ecografie.......zici ca ti-a aratat si tie si lu'sotu....ca eu am facut la etajul 4 e adevarat daia intravaginala si nu mi-a aratat nimic.Mersi mult oricum de raspuns.
Criss si (11 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Bun venit, pengu'.
Cloreta, ai un sef beton. Al meu sef a zis ca sunt mai productiva acum, insarcinata fiind.
Eu am atata energie acum, ca m-as duce la sala sa alerg pe banda. Nu cred ca o sa ajung, ca m-au incaltat cu 1001 chestii de facut.

15 saptamani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna la mamici si multe pupice la burtici.Eu nu prea sunt activa cu scrisul dar cu cititul va urmaresc de fiecare data.Si eu sunt o mamiva tanara am numai 23 dar ma simt deja babuta,asta poate si din alte motive dar care nu si-au rostul de a fi spuse .Cu starile de plans sunt cred ca prima orice ma emotioneaza si cred ca in fiecare si am reprinze de plans de jumate de ora dar asta e o sa treaca.Azi merg si eu la 3 adica 4 la voi sa-l vad pe bebe si sa vad ce au sa mai imi spuna.Cu greturile sunt bine ma mai cert din cand in cand cu baia dar sper sa treaca.La kg nu ma pot plange inca nu am ajuns de la cat am plecat inainte de a fi insarcinata dar totusi pantalonii nu ma mai ajung in talie si am si eu o amarata de fusta care e mai mare si o mai port pe aia.Si aici hainele de gravide sunt scumpe dar macar sunt frumusele sper ca sambata sa reusesc sa imi cumpar ceva ca nu o sa mai pot iesi din casa.
bun venit noilor mamici si multe pupici.
nu am scris de mult dar acuma cred ca am exagerat sper sa nu va suparati
mari + bebe 14 saptamani

Mergi la inceput

Pengunica,
Cum te descurci tu acolo ca am vazut steagul Japoniei? Cum sunt medicii sau inca nu ai ajuns la un consult? Sunt si eu un pic curioasa si ma pun in locul tau......cred ca e un pic ciudat nu?
Monu sa stii ca si la mine la fel este cu greturile......sunt in saptamana a 11-a si nu mai vomit ci doar am senzatia aia de greata.....mai merg la baie dar nimic.
Am mai citit si eu la mamicile care au nascut dar nici una nu a nascut cu nenea doctoru asta al meu (Petre Ciulcu)....dar lasa ca sunt eu curajoasa si o sa va povestesc la anu.
Andreea ce faci de ai atata energie.....de la bebe ti se trage sau asa ai fost tu mereu..........ca noi avem o lene mai ales seara cand ajungem acasa de la birou.
Criss si
Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Azi trebuia sa ma duc undeva si mi-a zis sa iau un taxi, pana la urma nu m-am mai dus deloc, am rezolvat prin e-mail totul.
Hai ca incep si eu varsta nu a mea, am mai zis ca am peste 35 dar ma simt ca un copil. Eu am avut UM pe 19.08 si mi-a dat DPN 29 mai. Asta ar insemna 13 saptamani de sarcina.
Eu fac eco 4D abia pe 18 ianuarie, adica pana atunci nu o sa stiu ce va fi bebe.....Pot sa ma duc sa fac eco daca nu intreb medicul?

Cloreta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

cloreta, unde faci 4D si cat costa?
poti sa fcai pentru linistea ta cate echo vrei. eu ma duc maine la echo ca asa vrem noi / si tanti de la hematologie, si nu am trimitere de la dr. obstetrician.

Mergi la inceput