FIV 24

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Bune fetele,
va multumesc mult pentru raspunsurile voastre.
M-ati lamurit in legatura cu acidul folic.
O sa ma apuc sa iau si sper totusi sa nu ma ingras ca deja sunt cam zdravana si vreau sa ma pastrez pt. sarcina nu vreau cand raman sa fiu deja grasa rau pentru ca imi va fi greu si cu tonajul pe care il iau in timpul sarcinii.
Fetelor, nu stiu de ce dar eu nu mai am nici un stres cu fiv-ul asta si am un sentiment aproape de siguranta ca voi reusi din prima...de ce ...nu stiu.
Si inca habar n-am cum stam cu spermograma, nici acum nu a catadicsit sa o faca "coechipierul meu".
Pupici la toate fetele si multa sanatate viitoarelor mamici care stau cumintele in patut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

lachi eu iau 3pastile X 5mg zece zile pe luna, dar nu te lua dupa mine, ca eu iau si pentru talasemie asociat cu vit B6 1pastila x 250mg... spor la fiv, i-a la ciupit berbantul, ce are de gand sa te lase sa faci singura fiv? ameninta-l ca faci cu sperma donata, zii am gasit o sperma...!! o frumusete...! si sa vezi cum se executa! hi hi

monicapup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Ardit, esti o FIGURA....m-ai facut sa rad cu lacrimi!
Pupici.
Sa stii ca asa o sa fac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Ma bucur mult pentru fetele fericite.
Monica-Elena: felicitari, inteleg ca sunt 2 puiuti la tine. Ai grija de ei.
Denisa: Extraordinara veste, deci s-a rezolvat si e bine puiutul. Ai grija de el.

Bafta celorlalte fete si capul sus, apar tot felul de probleme pe parcurs dar se poate! Si eu am avut sangerari si hiperstimulare si tocmai atunci a reusit si iata acum am si bebita in brate. Sebastian s-a nascut pe 4 noiembrie la 4.140kg, Apgar 9...totul super!
Chiar daca nu mai apuc sa vin des pe forum , ma gandesc la voi.
Va pup si fug la bebe, ii este foame!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

MonaBB, FELICITARI!!!!! Sa-ti traiasca flacaul si sa fie cuminte si papacios si fara colicei! Iar tu sa fii mandra de el! Ma bucur mult pentru tine! Inca o victorie aici, care trebuie sarbatorita!
Denisa, ai grija de bebe, o sa treaca repede lunile si la vara gata bebe! Dumnezeu ti-a rasplatit sacrificiile si va fi alaturi de tine!

Va pup pe toate si sunt aici cu voi.

Anemona si Denisa mica, frumusica si cumintica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna fetele
Va multumesc tare mult pt urari si pt faptul ca va ganditi la mine.
EU nu ma simt foarte bine ,dar stau cumintica in pat ...mai inca 1 saptamana aproape...si va fi exact cum va vrea Dumnezeu...in biblie se spune "cere si ti se va da"...si mai e ceva ,numai o gandire pozitiva te poate ajuta in orice situatie...pana la urma puterea femeii e de a procrea...indiferent de orice...sper ca sfanta treime sa ma binecuvanteze.

pupici

AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

MonaBB sa iti traiasca flacaul si sa va aduca numai bucurii, iar tu sa fi cea mai fericita mamica .

Anis stai in continuare la pat cumintica si gandeste pozitiv.

Monica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

fetelor,
Maine e ziua cea mare, ziua in care voi face ET si probabil ca nu voi mai intra o vreme pe forum.
tuturor si va multumesc ca va ganditi la mine.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Buna seara dragelor,

Monbb sa-ti traiasca baietelul, sa creasca mare, sanatos, frumos si sa-i dea Dumnezeu si o surioara. Asteptam si poze de la tine. Din cate stiu eu e primul baietel FIV de pe forum.

Anis, Giugiuca, Luli toate gandurile bune pentru voi! Rabdare multa si sa ne-auzim cu vesti bune!

Cami succes maine si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Monbb,sa-ti traiasca baietelul!Sa fiti sanatosi amandoi si fericiti!Este cel mai frumos cadou care il poate oferi Dumnezeu unui cuplu!Crestere usoara!

Laura,eu stiu ca trebuie sa iei max 0,5 mg ac folic!Poti incepe deacum daca faci FIV in ianuarie!

Anis,scumpa mica...trebuie sa fie bine!Asteptam vesti bune pentru ca tare te-ai chinuit cu FIV-ul si inainte cu atatea inseminari!

Monica,sarcina usoara!Cred ca te simti bine si nu ai probleme!Bb-lasii stau bine acolo in burtica si sa stea 9 luni acolo!

Luli,tu cum te simti?

Cami,mult succes!O sa vezi ca este f usor cand faci doar ET!Dupa Et te intorci in Romania?
Sebastian nu este singurul baietel de pe forum obtinut prin FIV.Sa nu uitam de gemenii lui Cleo din care unul a fost baietel.Voi mai stiti ceva de Cleo?Asa o chema,nu?

Si Ja are tot un baietel in burtica cu un FIV reusit in Romania la Giulesti!

Hai ca si noi cu fetitele suntem niste tari!

Gabi.

Mergi la inceput