FIV 24
Raspunsuri - Pagina 10
zisaCami spune:
Fetelor va multumesc mult pentru gandurile voastre!
Daca reusesc ma voi intoarce cat de repede pot in Romania, depinde cum voi gasi loc la avion.
Daca nu voi reusi, atunci mai stau sa fac o noua incercare imediat in luna urmatoare, intrucat tot sunt aici si imi mai raman probabil 3 embrioni ( in caz ca supravietuiesc toti ).
tuturor si ma
pentru succesul lui Anis si pentru Luli!
Cami
Kariris spune:
Buna dimineata frumoaselor,
Cami mult noroc astazi!
E o zi mare pentru tine si este si o zi sfanta trebuie ca Sf. Stelian sa-ti ocrotesca si bb-ii tai !
Sa dea Dumnezeu sa te intorci in Romania dupa ET-ul asta cu "plus la inventar"!!!
Tinem pumnii toate, sa fie bine!
pupici.
Anis, ai incredere in destin! Stai cat mai linistita si fara ganduri negre! Noi ne rugam sa iasa bine...pentru ca o meriti din plin!
Luli, de tine nu stiu mare lucru dar sper din tot sufletul sa fii bine si sa ne mai aduci cel putin un bb in "clubul fetelor care fac copii <<foarte scumpi>>"!!
Pupici la toate sufletelele!
Laura.
ps. Gabi, de azi incep sa iau; dar trebuie sa iau si B6 si B12 ca sa fie mai eficient? Asa citisem undeva.
Monica-Elena spune:
Luli este bine sta cuminte la pat si va saluta pe toate.
Cami si Anis ma rog ptr voi.
Bebelusii mei stau cuminti si acolo sa dea Dumnezeu sa ramana 9 luni fara probleme.
Monica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
ardit spune:
aaaaa ce bine-mi pare! lachi spor la fiv atunci!
monica un pup pentru tine si unul pentru luli

cami sa intrebi daca ai voie cu avionul (adica la altitudine) dupa et-u
monbb1 spune:
Merci mult pentru urari.
Bafta la toate fetele si sa le pot ura la fel cat de curand.
Cele cu ochisori, sa aiba grija de ei.
Fetite sau baietei...sigur sunt cei mai tari si frumosi si cuminti....
gabid spune:
Laura,nu cred ca are importanta daca iei cu B6 sau B12. Important este sa iei inainte de FIV pentru a preveni spina bifida din primele zile ale bb-ului in burtica.
Cami,mult succes!Eu stiu ca dupa ET ai voie sa mergi cu avionul.Este cel mai indicat mijloc de transport.Eu dupa ET am mers cu masina de la Bucuresti la Bacau pe un drum infernal care era in lucru,numai damburi si gropi.Dan se chinuia sa mearga incet ca sa nu ma zguduie si toti soferii ne injurau.Acum drumul acesta e super bun!
Anis si Luli,stati cumintele acolo ca sa se fixeze bine bebelasii!
Gabi.
Monica-Elena spune:
Ce fetele frumoasele?
Cami sper ca totul a decurs bine ieri.
Anis esti bine?
Luli sta cumintica la pat.
Monica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
Kariris spune:
Salut fetele,
Ce zi superba e azi!
Mie nu-mi mai place zapada, m-am saturat 30 de ani de iernile din Brasov. In Bucuresti e super azi.
Gabi nu stiu eu ce-i spina bifida, o sa ma documentez dar oricum de azi am inceput sa iau ac fol si continui si cu o aspirina pe zi.
Aspirina mi-a facut bine si la CM ma simt mult mai bine.
Pupici la toate fetele, sa aveti un sfarsit de sapt frumos si sa ne auzim cu vesti bune next week.

.... si facem luni spermograma!