FIV 24

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

quote:
Originally posted by lachione

Inca nu m-a pus in nici un lot, eu naiva, credeam ca voi face acum, in decembrie; acum sper ca voi face in ianuarie, cum o fi o fi!
inca nu am reusit sa facem spermograma, astept sa binevoiasca sotul meu s-o faca, ca sa-i duc analizele hormonale+ spermograma lui Ancar, apoi cred ca voi face restul analizelor de sange si ginecologice si o sa vedem cand voi face fiv.
Sunt insa ingrijorata ca mi-au gasit uter fibromatos, miom intramural iar la prima echo (cea din ziua a 12-a) nu s-a vazut deloc ovarul stang nu stiu unde o fi disparut, mi-e frica sa nu fie plin de aderente de la alte operatii.... ultima laparo am facut-o in 2001 si de atunci nu mi-am mai curatat aderentele; innebunesc daca o trebui sa fac iar laparo sa-mi "defriseze" zona.

Inclin sa cred ca in stadiul in care sunt acum cu investigatiile, nu am nici o sansa sa intru in lotul din ianuarie; dar nici nu ma mai grabesc; nu-mi doresc decat sa "patesc ce-a patit" Monica Elena, indiferent de lot.
Intrebare: tu te-ai ingrasat de la stimularea ovariana?
Ancar e de acord sa lucreze cu sperma congelata? Ca daca o iesi bine vreo spermograma as vrea sa congelez proba respectiva. Sa nu cumva sa n-am cu ce fecunda ovocitele cand o fi momentul.
pupici si o zi buna.

Gabi, cum se numesc vitaminele acelea care contin si ac folic si sunt special pentru sarcina? hai, ca nu le iau vreau doar sa studiez prospectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Presupun ca intrebarea i-ai pus-o lui Gabi, dar un raspuns in plus nu strica niciodata, nu?
Eu nu am luat nici macar un kg in plus de la stimularea ovariana.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna Laura,
Multumesc mult de urari!
Aspirina o iau zilnic, cate una pe zi, am inceput de aproape 2 saptamani, iau inclusiv in ziua ET-lui ( 26 nov ) si inca 16 zile dupa, pana la aflarea rezultatului:
- in caz ca va fi pozitiv, imi va prescrie un nou tratament pentru sustinerea sarcinii;
- in caz ca va fi negativ, voi incepe imediat tratamentul pentru urmatorul ET ( in luna urmatoare ).

Cami

Mergi la inceput

Cami, sa dea Domnul sa iasa pozitiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Anis, imi pare bine ca aud ceva de tine, nimeni nu stia nimic si ne faceam griji.Ai mare grija de tine si de puiuti, stai cumintica in pat si nu fa eforturi.Tinem pumii in continuare fiinca stim ca vei reusi.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Anis, ma mananca mainile sa te sun dar ma gandesc k poate dormi...
Stiu k va fi bine..capul sus.
pupici si ai grija de voi

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

AniS, tin pumnii pentru tine si pentru piticeii tai din burtica ! Sa dea Dumnezeu sa fie bine !
Sa stii ca ne-a fost dor de tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Lachi aspirina ajuta la prinderea sarcinii. Daca ai de gand sa iei sa iei aspirina tamponata de 100mg nu mai mare si poti lua una pe zi dupa masa. Eu am luat aspirina imediat dupa ET si mai iau inca si acuma ptr ca ajuta la fixarea sarcinii si la fluidizarea sangelui. Dar nu lua aspirina mai mare de 100mg.

Cami bafta fata frumoasa ma gandesc la tine.

Anis stai cumintica in pat, ma rog ptr tine ca pui sa se lipeasca de mamica lor.

Va doresc la toate fetelor sa vi se intample ce mi s-a intamplat mie, iar cele care nu ati reusit curaj si de la capat(stiu ca e usor de zis si greu de facut), dar curaj frumoaselor viata merge inainte.

Raman aici alaturi de voi si daca va pot ajuta c u ceva din exeprienta mea strigati.

Monica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Mercic mult Monica Elena pt. informatii.
Misunam pe google dupa niste informatii si doar acum am observat raspunsul tau.
pupicioaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

multumesc de raspuns tia, anemona, gabid

anemona pana la urma ai facut et-ul? ce face frumoasa mika?

gabid probabil ca ai spus dar eu nu am citit, te-ai hotarat cand? si unde? la giulesti?

anis iti tinem pumnii sa fie bine pui

monica pe burtik

lachi acid folic se ia cu 3 luni inainte de conceptie, daca programezi conceptia, dar este bine sa iei chiar numai si cu cateva zile inainte sau dupa conceptie, am citit undeva ca suplimentul se elimina rapid din sange, asa ca important este sa iei cand e bebe

Mergi la inceput