FIV 24

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eva alicia spune:

Anis, mult noroc! Iti tinem pumnii stransi, sa ne dai vestea cea buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deca spune:

Fetelor, ma bucura optimismul vostru, tineti-o tot asha!
Felicitari mamicilor cu bebici in burtici si mult noroc ,sper ca, cat mai multe dintre noi sa le urmam cat mai curand.
Si pentru Anis mult noroc si sa auzim numai de vesti bune!

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Anis, mult noroc de data asta, ai grija de tine si de juniori, sa stea cuminti cu mami a lor!
Ardit, era vorba de transferul pe care l-am facut anul trecut, care s-a lasat cu bebelina mica. Al doilea transfer o sa-l fac probabil la sfarsitul anului viitor, ca am cezariana si trebuie sa mai astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Eu acum 4 ani am luat Prenatal pt ca acestea erau singurele.Erau americane in niste cutii cu alb si albastru.Se mai gasesc la Sensiblu.Acum sunt la moda Materna.

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Gabi, merci mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Noutati de la Luli sta cumintica la pat cu 4 puiuti. Va transmite salutari.

Monica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Fetelor, nu v-am scris randul trecut despre mine nimic,fiindca azi am fost din nou la doctor si acum am vesti mai noi.Bebitul are 43mm si e bine.De vreo 2 saptamani a incetat si sangerarea.Poate o vrea Dumnezeu sa fie bine pana la urma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Bravo Denisa ! Sa va dea Dumnezeu multa sanatate, sa creasca mare bebitul tau, sa ai o nastere usoara.
Ai grija mare de tine si de puiut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Ma bucur din tot sufletul pentru tine Denisa, sa-ti ajute Dumnezeu sa reusesti sa duci cu bine sarcina pana la capat, fara probleme si sa ai un bb sanatos!
Luli iti tinem pumnii!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Ardit,eu as face si maine FIv daca as avea banii!Din pacate suntem bagati in datorii pana peste cap si abia reusim sa supravietuim cu salariile.Nu stiu daca stii noi am avut 2 magazine si le-am inchis pt ca mergeam spre faliment!asta e!Nu toata lumea se pricepe sa faca afaceri!Poate ca la anul in toamna sau anul celalalt!Pana atunci sunt aici cu voi ca sa va tin pumnii si incerc natural si cu tratamente naturiste!

Laura,eu am luat si ac folic acum un an !Este romanesc si f ieftin!

Denisa,ma bucur din tot sufletul pt tine!Imi pare bine ca numai ai probleme cu sangerarea si bb este bine!

Luli,stai cumintica ca sa ne dai vesti bune!

Gabi.

Mergi la inceput