FIV 24

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

`Neata fetelor,
Gabi, deci tu spui sa iau doar acid folic?
Si eu ma gandeam la fel ca in b-uri nu e in concentratie suficient de mare... ok., o sa iau acid folic de la marmacie.
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Ma bucur din suflet Denisa sa aud ca esti bine. Multa sanatate si ai grija de puiut.
Luli bafta multa.
Voiam sa va intreb cam cate eco se fac in timpul stimularii, ca sa stiu cate drumuri trebuie sa fac. Prima o fac dupa 4 zile de la inceperea stimularii.
Si inca ceva, injectiile se fac la aceeasi ora, adica din 24 in 24h sau nu are importanta.
Merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Injectiile e bne sa le faci cam la aceleasi ore, nu exact dar sa incerci sa te incadrezi in+/- 2 ore. LA medsana sambata si duminica faceam injesctiile cand ne erau asis. acolo, asa ca nu avea legatura cu ora, dar eu am incercat sa fac injectiile in jur de ora 6 seara, cand veneam de la servici in drum spre casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

vesti despre Anis. ieri era bine, apoi peste cateva ore mi-a trimis sms k a dormit si k iar nu se simte bine.
acum 2 minutele am vb cu ea si a zis asa: "eu fac bine in dimineata asta"
tinem pumnii.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

ANIS, tin pumnii sa fie bine pentru tine si pentru BB. Dormi, stai linistita.
Ma rog pentru tine.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Merci Teodora. Tu cate eco ai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Fetele,am cautat informatii in legatura cu aspirina si efectele ei.Are efect antiprosataglandinic.Prin cresterea prostaglandinelor se produc contractii uterne si se poate elimina bb-lul.Deci luati cu incredere aspirina pana la 82 mg/zi.
Prostaglandinele sunt raspunzatoare si de SPM(sindromul premenstrual )de care sufar eu.Adica din preziua ovulatiei,adica ziua 11 incep sa am dureri de burta(burta balonata),de sani,greata.Aceste stari tin pana vin rusii!Primadata cand le-am avut am crezut ca sunt insarcinata dar rusii au venit mai departe.Pana la urma cred ca nu lipsa de progesteron este cauza acestor dureri ci prostaglandinele activate datorita estrogenului mare.Daca estrogenul creste cred ca incepe sa-mi scada si progesteronul>cred ca aici este buba mea!

Sunt in ziua 31 si am incontinuare dureri de sani,burta balonata si intepaturi in zona uterului.Credeti ca poate fi ceva?

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Laura,acidul folic se numeste acum Acifol.Se ia o pastiluta pe zi!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Multumesc Gabi.
Mama... ce misto ar fi sa nu-ti mai vina si sa fie cu ochisori!
Dar in mod normal la cate zile vin rusii la tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Ggabi, are ceva efecte benefice ptr noi, acidul folic?
Mie, mi l-a recomandat medicul sa-l pap pana raman gravida. Si, de atunci, au trecut ANI....

Mergi la inceput