FIV 24

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Laura,daca suni maine dimineata la Medsana pana in ora 8.00 poti prinde o programare la prof.Numai conteaza cand,important este sa prinzi programare.Cred ca la inceputul lui Ianuarie si atunci te poate programa in lotul din febr-martie.

La Medsana s-au obtinut rezultate remarcabile in FIV+ICSI in ultima vreme.Este putin mai scump.2400 euro fara tratament.Eu am facut FIV cu prof Ancar si iti recomand sa mergi la el cu toata increderea.Este un profesionist desavarsit!

Mult succes!Trebuie sa fie bine!

Gabi.

Mergi la inceput

Laura,si mie mi-a intarziat ciclul dupa primul FIv nereusit.asistentele imi spuneau ca nu poate fi ceva pt ca iesise Bhcg valoare "0" dar daca vreau pot lua in continuare utrogestan.Mi-am luat si un test de sarcian tot negativ a iesit.Am oprit orice tratament si dupa 3 zile au venit si rusii!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele...eu am venit ieri acasa...dupa et de marti au aparut complicatii de la hiperstimulare, cu perfuzii si toate cele...si din cauza asta am ramas in spital .
Trebuie sa beau lichide la greu..de parca prin stomac trece Niagara....de ridicat din pat ma ridic doar la toaleta.
Eu zic ca Dumnzeu avea pt mine pregatit sa trec prin asta si nu ma plang ..ma las in voia lui!
RUGATI-VA pt mine si piticii din burtica sa ramana cu mamica lor !

PS:MOnica-Elena mii de pupicuri si tie si piticilor...iti raman datoare ...esti singura de pe forumul asta care a fost langa sufletul meu exact cand aveam nevoie...sa-ti dea Dumnzeu sanatate si sa va aibe in paza!
PS: Pupici multi si valentineig, lorelai, romaniau si mirela!

AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Anis, bine ai revenit ! Imi pare rau ca trebuie sa treci prin toate complicatii astea dar ma bucur ca ai putut face embriotransferul. Sper ca acu te simti mai bine. Bea lichide, lasa sa treaca si Dimbovita daca e nevoie , stai cumintica, numai sa fie bine si piticii sa ramana in burtica.
Dumnezeu sa te-ajute pe tine si pe noi toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna dimineata fetelor,
N-am mai intrat pe forum ca am avut o criza de sciatica si am fost super intepenita. Cred ca stau prea mult pe scaun la calculator.
Fetelor am citit intr-o revista medicala, ca aspirina ajuta la fertilitatea femeii si ca in America pe un lot de femei care au luat cate o aspirina/zi cam o luna doua inainte de fiv au reusit 40% in timp ce intr-un lot de femei care in mod normal nu iau aspirina decat cand sunt racite, au reusit 18%.

Voi luati acid folic inainte de fiv?
Eu incepand de azi o sa iau chiar daca nu mi-a spus nimeni... nu poate decat sa-mi faca bine. De fapt o sa iau toate B-urile, care contin si acid folic.Imi face bine si la coloana si la multe altele.
A.. si iau si o aspirina /zi.

Anis, ma rog pentru tine sa fie totul bine in final, dupa cat ai tras e cazul sa ai si tu o multumire.. si inca una suprema.

Tuturor fetelor, multa sanatate noroc de bb-i si o saptamana frumoasa!
Pupici. Laura.

Mergi la inceput

Anis,suntem alaturi de tine!Stai cumintica si asteapta vestea cea mare!Dupa atatea probleme trebuie sa apara si soarele pe strada ta!Bb-ii sunt acolo cuminti si linistiti,sunt sigura!Nu ne-ai spus cati ti-au pus?!?2?

Luli,ce vesti ne dai?Cati au fost?

Gabi.

Mergi la inceput

Laura,am scris mesajul odata ,cred!Credeam ca numai eu ma trezesc de dimineata!

In legatura cu aspirina parerile sunt impartite...mie mi-a dat aspirina la dupa FIv cand nu am reusit si dupa i-am spus lui Ancar ca din cauza aspirinei nu am reusit pt ca este contraindicata in sarcina.El mi-a spus ca nu este asa ,ca nu a fost sa fie,ca aspirina se da ca sa nu se produca infectii acolo pe ovare unde se face punctia!

Si eu am auzit ca trebuie sa iei o aspirina pe zi ca sa se prinda sarcina...dar nu as lua daca dr nu mi-ar spune.

Asa si ceaiul de cretisoara este indicat sa se bea pt ca ajuta la prinderea sarcinii.Scrie si pe prospect, dar eu nu as risca in caz de FIV.

Despre B-uri si implicit ac folic nu are ce sa iti faca rau.La Giulesti se recomanda cu luna inainte de FIV sa se ia acid folic.Mie la Medsana mi-a dat sa iau vitamine de sarcina care contin si acid folic abia de la 7 saptamani...dar eu cum sunt zeloasa deja luam de la 2 saptamani si drept urmare bb-ul meu era mereu fff mare pt varsta lui gestationala.

In ce lot te-au pus?Ianuarie sau februarie-martie?Mie mi-a purtat noroc lotul de februarie-martie!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

fetelor,
Stiti deja ca eu am inceput de ceva vreme tratamentul pentru ET, in Canada. Aici, printre altele, mi-au prescris si 1 aspirina de 81 mg ( care protejeaza stomacul ) pe zi, pe care o iau deja din data de 9 nov. si pe care mi-au prescris-o si ca tratament de sustinere dupa ET, pe langa estradiol, progesteron si acid folic.
Cu privire la acidul folic, eu iau deja de 3 luni de zile. Acesta ajuta doar pentru a evita sarcinile cu malformatii, nu are insa nici o influienta pentru a ramane insarcinata.

Anis ma pentru tine, sa-ti ajute Dumnezeu sa reusesti! Intre timp nu te mai gandi la asta, nu te mai stresa de nici un fel si ai sa vezi ca o sa fie bine!

Cami

Mergi la inceput

Inca nu m-a pus in nici un lot, eu naiva, credeam ca voi face acum, in decembrie; acum sper ca voi face in ianuarie, cum o fi o fi!
inca nu am reusit sa facem spermograma, astept sa binevoiasca sotul meu s-o faca, ca sa-i duc analizele hormonale+ spermograma lui Ancar, apoi cred ca voi face restul analizelor de sange si ginecologice si o sa vedem cand voi face fiv.
Sunt insa ingrijorata ca mi-au gasit uter fibromatos, miom intramural iar la prima echo (cea din ziua a 12-a) nu s-a vazut deloc ovarul stang nu stiu unde o fi disparut, mi-e frica sa nu fie plin de aderente de la alte operatii.... ultima laparo am facut-o in 2001 si de atunci nu mi-am mai curatat aderentele; innebunesc daca o trebui sa fac iar laparo sa-mi "defriseze" zona.

Inclin sa cred ca in stadiul in care sunt acum cu investigatiile, nu am nici o sansa sa intru in lotul din ianuarie; dar nici nu ma mai grabesc; nu-mi doresc decat sa "patesc ce-a patit" Monica Elena, indiferent de lot.
Intrebare: tu te-ai ingrasat de la stimularea ovariana?
Ancar e de acord sa lucreze cu sperma congelata? Ca daca o iesi bine vreo spermograma as vrea sa congelez proba respectiva. Sa nu cumva sa n-am cu ce fecunda ovocitele cand o fi momentul.
pupici si o zi buna.

Mergi la inceput

Salut, Cami si multa, multa bafta si noroc de data aceasta!
E clar! Am sa continui sa iau aspirina indiferent de ce-o zice medicul!
Tu iei aspirina continuu? adica si atunci cand iti face ET-ul? sau doar pana atunci? Oricum nu are cu ce sa dauneze si se elimina repede din organism;
Te pup.

Mergi la inceput