FIV 24

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Originally posted by ardit

care este minimum si maximum de celule care trebuie sa-l aiba embrionashu la et?

dupa primele 24h de la fecundare, celula care se formeaza din outz si nu mai retin cum se numeste, se divide in 2. dupa alte 24h, cele 2 celule se divid la randul lor in 2, si tot asa. prin urmare dupa 48 de ore, embrionul va avea 4 celule (in acest moment medsana face et). la giulesti se asteapta 72h, astfel embrionul ar trebui sa aiba 8 celule. daaaaar socoteala din targ... poti avea embrioni cu 2 celule dupa 48h, asa cum am avut eu, cred ca depinde de istoria fiecarui cuplu. sper ca te-am lamurit cat de cat, macar am incercat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

De ce la mine toti trei embrionii au ramas cu numai doua celule fiecare dupa aproape de 48 ore nu stiu. Totusi asa au stat lucrurile, si mi-au fost transferati si asa, cu doua celule. Chiar mi s-a spus ca sunt embrioni frumosi, clari! Doi dintre ei perfect rotunzi, ca embrionii din carti! Si al treilea era frumos foc, numai ca una din celule era puuuutin mai mica decat sora ei. Si sansa a fost a micutei mele! Deci minimum este de doua celule! Si poate fi cu succes!
Bafta si sa nu aveti prejudecati, orice e posibil daca cineva acolo sus va iubeste!
Anemona si Denisa din doua celule

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Eu am avut toti embrionii de 6-7 celule dupa 48 de ore,din cauza asta cred ca Moni este asa de obraznica si fixista!Dar din 11 nu s-a prins decat unul!

Luli,iti tinem pumnii ca sa fie bine!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giugiuca spune:

Buna fetelor,

Am facut luni ET, din 4 embrioni la decongelare au rezistat 3, fiecare cam cu 7-8 celule. Totul a fost ok, pana acum 2 seri cand am facut o criza GROAZNICA de colita renala - a venit salvare mi-a pus perfuzii, si acum iau si emetiral si nospa si scopatil si scobutil si utrogestan si estrofem si acid folic - adica o traista de medicamente...
Va dati seama ca eu personal mi-am pierdut orice speranta ca se va mai prinde ceva....sunt tare nefericita, desi prof Marinescu mi-a spus sa stau linistita si sa continui tratamentul poate voi reusi, dar nu cred...nu mai cred..
Multa bafta pentru voi toate!
Nu cred ca voi mai intra pe forum caci nu mai am putere...

Mergi la inceput

Giugiuca,sa speram ca va fi bine!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Giugiuca nu te descuraja te rog! Trebuie sa fie bine ai sa vezi!
Pentru fetele care nu au reusit acum,va pot spune ca imi pare sincer rau si sunt alaturi de voi.Totusi nu uitati ca data viitoare poate fii un bb.
Felicitari inca o data Monica pt reusita! Nu trebuie sa te superi si sa nu mai intri pe aici,fiindca fetele au fost dragute cu noi si ne-a ajutat sa trecem mai usor.Ar fi pacat nu crezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Offf Giugiuca imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin toate astea. Nu trebuie sa-ti pierzi insa speranta ca in final va fi bine. Iti amintesti de Mara? A racit foarte tare dupa ET si in final a fost bine. Acu e insarcinata. Ma gandesc la tine si-ti tin pumnii stransi.

Denisa, bine ai revenit ! Cum te simti? Sper ca totul e OK. Ai grija mare de tine si de bebic.

Fetelor ce mai stiti de Cloe? Nu a mai fost de multisor pe aici.
Cloe daca ne mai citesti, mai da cate un semn. Ce fac micutii ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Denisa ma bucur ca ai mai venit pe la noi! Ce faci? Esti bine? BB este ok? Presupunand ca ai reusit eu iti doresc o sarcina usoara si bb sanatos!
Giugiuca este prea devreme sa te descurajezi! Fii optimista si sa fii convinsa cineva, acolo sus, te iubeste!
Luli, mult succes!
tuturor

Cami

Mergi la inceput

Denisa,cred ca este mai bine acum,nu?Ai grija de bb ca vine iarna si nu trebuie sa racesti!

Monica,la fel...ai grija la frig,gheata...

Sarcini usoare!

Luli,ne dai o veste?Cati au fost?Sa stai linistita si sa nu te mai gandesti la prostii!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_72819 spune:

Fetelor am nevoie de sfatul vostru, situatia in care sunt acum este urmatoarea: desi nu e sigur sarcina HCG=0, nu mi-a venit inca ciclul si cred ca intarzie din cauza faptului ca pe langa Utrogestan am facut si Gravibinon. Mi s-a mai intamplat asa dupa o inseminare, ciclul mi-a venit dupa 2-3 sapt. alta e problema.Avand in vedere ca am avut un singur ovul fecundat mi s-a recomandat sa merg intr-o clinica unde se poate face FIV+ICSI. La Timisoara unde am facut eu acest prim FIV nu se poate face ICSI.Citind FIV-urile mai vechi din arhiva ma gandesc sa incerc la Medsana la prof. Ancar.Tot in subiectele vechi am vazut ca se recomanda o pauza de cel putin 2 cicluri intre 2 FIV-uri. Eu ma gandesc sa dau un telefon la Medsana sa ma programez la o consultatie la Ancar ca sa ii pot expune cazul meu sa stie ce am facut pana acum, care au fost rezultatele si sa vad cand as putea incepe pregatirea, eventual ce analize sa mai fac.Acum intrebarea mea e are rost sa dau acum telefon, oare cand m-ar primi(din experienta voastra) intelesesem ca programarea se face peste 2-3 sapt. Oare ma mai primeste in decembrie la consultatie? Cam toata lumea de prin 15 decembrie incolo, nu mai face nimic.
Stiti voi cam pe cand e programat urmatorul lot de FIV-uri(ma refer la luna februarie-martie 2005. Astept cu nerabdare sugestiile voastre.

PS Ma mai intereseaza daca e cineva prin preajma care a facut FIV+ICSI la Profesorul Munteanu din Timisoara. Nu am prea vazut pe nimeni sa scrie pe aiaci despre asta.

Mergi la inceput