Jocul cu cartea (11)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32891" target="_blank">Jocuri cu carte(7)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27523" target="_blank">Jocuri cu carte
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29314" target="_blank">Jocuri cu carte (partea a 2-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29993" target="_blank">Jocul cu Cartea (partea a 3-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30824" target="_blank">Jocul cu Cartea (partea a 4-a)
Jocul cu Cartea (partea a 5-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32457" target="_blank">Jocul cu cartea (6)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31238" target="_blank">Jocul cu cartea - rezumat partial
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34933" target="_blank">Jocul cu cartea - rezumat partial 4-9 (autor bombi)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33495&whichpage=1" target="_blank">jocul cu cartea 8
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34024&whichpage=1" target="_blank">jocul cu cartea 9
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34991&whichpage=1" target="_blank">jocul cu cartea 10
Si acum:
Carte intre reportaj, documentar si eseu despre "epoca romantica" a programului spatial american, despre teoriile vremii si despre ce promitea, pe atunci, viitorul.
---------------------------------------------------------------------
Interviuri cu primii astronauti, cu Ray Bradbury, cu oamenii de stiinta implicati (unii dintre ei fosti nazisti, de ex. Werner Von Braun -inventatorul rachetelor V2)...
Recitita astazi, cartea (scrisa inainte de aselenizare!) trezeste cam aceleasi nostalgii ca desenele pe care le faceam in copilarie pe tema-standard "noi in anul 2000"...Ce speram sa fie, si ce-a iesit!!!!
Autoarea este o jurnalista italiana celebra!
Raspunsuri
lilanda spune:
quote:
Originally posted by iileana
(Cred ca asta-i singura tradusa in romaneste, nu?)
Probabil ca da...insa dura tare ca ziarista!!!
Un detectiv din Patagonia ajunge la "virful armatei" intr-o ancheta, aparent banala, asupra liniilor erotice.
Din cauza unui incident, detectivul (cu nume de capitala nord-americana) se muta din Patagonia, in capitala chiliana si pronind de la afaceri cu sex, ajunge sa cunoasca o lume dominata, nu de ordine si disciplina, ci de tortura si asasinate politice.
Nu ma(va) las... Poanta de armata din carte: un regiment de soldati este prins de ploaie intr-o vagauna si ploua si ploua...cam vreo luna. Locotenentul ii intreaba pe soldati cum se descarca ei? "Pai cum, ne ajuta magarita! Vreti sa vi-o imprumutam??", spun soldatii. Locotenentul este de-a dreptul oripilat de idee si se retrage...mai trece o luna si locotenentul spasit le cere soldatilor magarita. Se duc la riu, locotenentul le spune soldatilor sa intoarca spatele, el se descarca ccc cu magarita, insa vaaaai, soldatii sint cei oripilati!!! "Pai bine domn' locotenent, noi v-am dat magarita sa treceti riul in partea ailalta la c--ve"
pozulici
lilanda spune:
Era Hot Line de Luis Sepulveda...faina carte!!! :-))
Un functionar modest crede ca a picat norocul peste el, hodoronc-tronc. Insa cind sa apuce norocul, nu gaseste dovada...cind o gaseste, era vice-versa!!!
pozulici
bombi spune:
esti sigura-sigura? ca Google zice loturi. Si la fel si sora-mea din Ro
Viata dintr-un sat al artizanilor egipteni constructori de piramide
Andrada spune:
4 calatorii in inima civilizatiilor?
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele
lilanda spune:
quote:
Originally posted by bombi
esti sigura-sigura? ca Google zice loturi. Si la fel si sora-mea din Ro
ai dreptate!!!! nici nu mai tineam minte ca ar fi loturi si nu lozuri!!! :-)
pozulici
bombi spune:
andrada, cartea ta pare non-fictiune
a mea face parte dintr-un ciclu de 4 volume din care 3 au ca titlu un personaj.
autorul e francez