Jocul cu cartea (11)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

era vorba despre Nefer cel tacut de Christian Jacq

alta:

"Daca te crezi intr-adevar un bun programator, ... citeste ????. Daca poti citi toata cartea, trimite-mi neaparat un CV."
Bill Gates

Mergi la inceput

Kehleyr, nu stii cartea??? Este citata ca bibliografie in toate cursurile de programare ...
Revin in jumate de ora cu o carte noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

N-am idee

Singura pe care o stiu eu celebra este Retele de calculatoare a lui Tannebaum, dar ar fi prea mare coincidenta sa fie asta

Mergi la inceput

ok, era Arta programarii calculatoarelor de Donald Knuth. Scuze , a fost ideea sotului sa pun o carte tehnica.

Si acum o ghicitoare extrasa din teze si extemporale
Stefan cel Mare era asa de batrīn, īncīt picioarele nu-l mai tineau, dar el mergea īnainte cu inima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

"Apus de soare"??? (asta in cazul in care enuntul nu e citat, ci numai inspirat din teze si extemporale!!!)

pozulici

Mergi la inceput

Apus de soare e!
e citat din teze, dar cred ca nu s-a vrut citat din opera, ci doar o interpretare personala

Mergi la inceput

Un chirurg si vaporul pe care se afla esueaza in apropierea unei insule in care oamenii, ceva mai deosebiti, traiesc o viata ridicola. Intrebarea "la ce capat sa spargi oul?" are o importanta capitala pentru viata insulei!!!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Nu cumva... Importanta deosebita mai are si inaltimea patului? Si semnificatia sarutului? Si a muncii? Si, oricum, concluzia e "cinste poporului englez, care scoate oua pe nas?"
Desi...cred ca nu e asta...(am mai citit o data ghicitoarea ta, si parca nu se pupa cu asta la care m-am gindit eu).

Mergi la inceput

Da, da, da!!!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

......
(se editeaza raspunsul gresit pentru a-i rezerva o soarta mai buna pe viitor...)

Mergi la inceput