Ajutati-ne, va rugam!!!! Un sfat, orice...
Raspunsuri - Pagina 4
Sabina spune:
oricine are dreptul la o explicatie.Vorbeste cu ea si spune-i doar ca doresti sa auzi din gura ei s-o privesti in ochi., dupa care nu o vei mai deranja niciodata.Ea se comporta acum f. copilareste, ba calda ba rece.
sfatul meu, foarte calm si fara pasiune roag-o sa iti spuna motivele , daca are cea mai mica afectiune pt. tine iti datoreaza explicatia..Spune-i ca vrei sa stii cu ce ai gresit.
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
Simona_B spune:
Lasa nervii acasa, ia un buchet de ... si du-te odata la Iasi!
Vorbiti, comunicati... numai voi, impreuna, puteti rezolva problema.
Dupa parerea mea prea usor depui armele. Astea trebuie discutate si rezolvate face to face!!!!
Noroc!
CryssUK spune:
Alex,
in primul rand nu lua ca atare toate mesajele ei.O femeie in astfel de situatii oscileaza intre a spune adevarul si a arata fata dura si puternica a unei persoane cu stapanire de sine.
La 19 ani e inca un copil.Eu am 24 si nu stiu ce as face sa trec prin asa ceva .E cumplit!
In ea se duce o lupta :situatia prin care a trecut o face sa se simta matura, imbatranita,iar anii si lipsa experientei,faptul ca e speriata ...o fac sa se simta copil.Adevarul e ca ii vine sa urle dupa ocrotire, dupa cineva sau ceva care ar putea sa o salveze cumva din situatia in care este.
Am citit schimbul de mesaje dintre voi si dupa parerea mea cred ca primul e adevarat, cel in care iti spunea ca vrea sa vii in Iasi.
Dupa ce ti-a spus asta la telefon, banuiesc ca s-a simtit ca a lasat garda jos, ca s-a umilit si ti-a trimis mesajul cu ''nu ai veni...nu ma intereseaza daca mori, etc ''.Eu as face exact ca ea , chiar daca as suferi. As incerca sa arat ca pot sa ma descurc singura, ca nu cer mila nimanui.
Intre barbati si femei e o diferenta de la cer la pamant si poate de asta voi va pacaliti uneori.
Imi pari un barbat pe care multe fete s-i l-ar dori alaturi si ea are nevoie de tine.
In starea depresiva in care este si singura in camera s-ar putea sa ii vina in cap cine stie ce nenorociri. Prin ce trece ea acum e de zeci de ori mai rau decat ceea ce simti tu!
Cred ca acum este momentul sa incerci sa te apropii de ea.
Ia un buchet mare de flori si ceva simbolic (poate un inel, poate nu....depinde ce simti) care sa o faca sa se simta legata de tine.
Nu tb neaparat sa o ceri de nevasta,dar tb sa stie ca esti responsabil, ca esti serios si matur, ca ea sa se simta in siguranta langa tine!
Fii sincer cu ea si daca simti ca nu ai cuvinte , poate e mai bine doar sa fii acolo langa ea,sa o asculti sau sa taceti impreuna.
Vizita la un preot (atentie care preot...nu unu care sa o faca sa se simta si mai vinovata) sau vizita la o biserica o sa o ajute f mult.
Eu cand simteam ca nu mai pot, mergeam la MItropolia din IASI , la SF Parascheva si ma ajuta. Nu intamplator sunt nascuta in preajma zilei de 14 octombrie ,cand e pomenirea Ei ,dar SF Parascheva ajuta pe toata lumea fie ca esti f credincios sau e pt prima data cand intri intr-o biserica. Mie mi-a schimbat viata si cred ca o poate face si pt voi. Mergi macar tu singur si roaga-te!
Daca te respinge si acum , stai pe scari, arata-i ca esti dispus sa suferi , sa induri orice pt ea.Acum cuvintele is cam de prisos, ea are nevoie de DOVEZI>
Scoate la imprimanta paginile subiecului asta (fara raspusul cu ''esti sigur ca facuse copilul cu tine?''...ihhhhhhh.)
Cred ca o cunosti prea bine in 3 ani ca sa iti dai seama cum e .Fetele la varsta asta f rar si greu inseala ,daca au avut o relatie de cand erau copile.
NU RENUNTA ACUM!
Numai bine si curaj!
Cristina
paula2003 spune:
Inainte de a se intampla ati discutat ceva despre un eventual copil?
Nu stiu ce sfat sa-ti dau decat sa nu o lasi acum, chear daca nu ai sa mai fii cu ea. Nu am taria se povestesc prin ce am trecut eu dar nu am mai fost cu acel baiat dupa mazim 6 luni, nu am rezistat. Este dureros dar accepta ideea ca are durerea prea mare pt. a te ierta. Voi in general nu prea intelegeti ce se petrece in sufletul femeilor si de aceea dute la Iasi si fii alaturi de ea (te da pe usa inti pe geam), are nevoie de tine, nu are pe nimeni cu cine sa discute, sa nu fii cicalitor sau mai atent ca de obicei ca o enerveaza, delicat dar cu tact.
Ai ce sa faci, va plimbati prin Copou, mergeti la o discoteca, fa ceva sa nu sa mai gandeasca, gradina botanica este superba si foarte linistita, o plimbare la Ciric, ai unde sa o scoti in aer liber pt. o destindere.
Mult noroc si bafta.
paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/
alia21 spune:
te rog mult Bogdan sa imi dai un mesaj la adresa alina_alia21@yahoo.com si sa imi lasi numarul tau de telefon.Cred ca te pot ajuta dar as prefera sa nu o fac in public.Am trecut si eu prin asa ceva.
alexis1980 spune:
Vroiam doar sa va spun ca s-a terminat totul... cu despartire... si fara drept de apel... asta e.. multumesc tuturor care mi-ati fost alaturi...
Alex
mamica_gutuie spune:
Alex, am citit ce s-a scris pana acum!
Sunt convinsa ca vei mai deschide si citi si gandul meu.
Pune armele jos si ramai asa cum esti acum ... fara cea mai vibranta coarda din sufletul tau.
...sau...
Fii aventuros, fii tanar, fii un om care iubeshte, fii nebun, fii cum vrei tu sa numeshti actiunea de a merge la Iashi. E nevoie de tine acolo!
LA IASHI NU MAI AI NIMIC DE PIERDUT !
Doar de cashtigat: Iubirea, suportul tau oferit ei si implicit tsie, emotsia unei mangaieri depuse pe obrazul ei trist, furtul unui licar de viata si zambet din ochii ei planshi, SAU macar Linishtea gandului ca ea e bine. La fata locului TOATE perspectivele se schimba.
Atata timp cat te respinge ARE sentimente pentru tine. (daca nu ar avea sentimente in ceea ce te priveste, nu ar avea nici o problema sa stea de vorba cu tine sau sa te vada)
Atata timp cat urla si tsipa e FURIOASA, deci SIMTE.
Atata timp cat SIMTE ea traieste, deci poate impartsi trairile ei cu tine. Ramane doar sa ii dai ocazia sa o faca.
AJUT-O sa decida daca e Iubirea sau Ura calea pe care va merge.
Ne-ai cerut tuturor parerea! Ti-am oferit-o unanim! Acum, te rog, onoreaza-ne cum crezi de cuviinta. Noi te sustinem.
Nu uita: Nu mai ai nimic de pierdut la Iashi! Doar de gasit!
Gutuia
pepsica spune:
Ai intrebat ce simte ea, eu nu-ti pot spune decit ce am simtit eu "atunci" si pot cel mult, sa presupun ca e ceva asemnator, avind in vedere traumatismul avortului de care ti-au tot spus pe aici fetele- si baietii. Durerea care apare in urma unui avort- ca ti-l doresti sau nu, desi personal cred ca nu exista femeie sa si-l doreasca este ENORM. Depinde f. mult cum iti revii in fctie de felul in care se poarta partenerul cu tine, cum s-a purtat si inainte si dupa.. deci iti revine un rol important sa o asiguri ca ii stai alaturi in aceasta incercare...Totusi mie cel putin, nu mi s-a diminuat iubirea ce o simteam fata de sotul meu...inclin sa cred ca acum e debusolata si se afla in suferinta, dar nu poate uita pur si simplu anii in care ati fost impreuna... la mine drama a fost si mai mare in sensul ca in mod paradoxal nu am mai putut avea copii dupa aceea din cauza...sotului meu. Deci am ratat atunci sansa de a deveni parinti! nu pot decit sa ii sfatuiesc pe toti cei care imi cer parerea sa aiba copilul atunci cind el vine, dar stiu ca la voi virsta si problemele poate ca au constituit o bariera de netrecut.. acum trebuie sa mergeti inainte si sa ai grija sa treaca cit mai usor, pt ca e tare GREU. Cu multa rabdare si iubire vei reusi. Trebuie doar sa aveti curaj si sa vorbiti despre asta sanu lasta sa se strecoare intre voi entimentelel neexprimate pt ca apoi va fi mult mai greu sa le depasiti...
alia21 spune:
si ai renuntat? Poate se mai poate face ceva! Te rog sa nu iuti de rogamintea mea cu mail-ul in care sa imi dai nr de telefos sa stam de vb sau sa ma suni la 0724248709!
alexis1980 spune:
Buna din nou... Deci, cum ziceam... citez: "Nu e o decizie de doua zile, pentru ca a ramas aceeasi si acum... Iar avortul nu are de-a face cu asta. Pur si simplu, nu putem ramine impreuna pentru ca nu vad nici un viitor pentru relatia noastra. Nu incerca sa vii in Iasi, pentru ca nu o sa ma gasesti. Pur si simplu, nu vreau sa te vad. Daca se poate, niciodata. In week`end`ul trecut am fost foarte fericita, deci se poate si fara tine. Noi nu vom mai fi niciodata impreuna si e problema ta daca intelegi sau nu asta". Imi pare rau, dar am ajuns si eu sa cred ca nu ma ridic la asteptarile ei. Cu toate ca stiu ca nu va gasi decit foarte greu ceva mai bun decit mine, lasind toata modestia deoparte.. Poate ca asta a fost si greseala mea - ca am avut grija sa nu ii lipseasca nimic, niciodata - insa sint sigur ca, din punctul ei de vedere, eu nu mai exist. Si sint cit se poate de sigur ca se enerveaza numai cit ma aude. Totusi, mi-as dori doar sa aflu care sint motivele reale ale despartirii... ca nu pot crede ca ele se rezuma la "nu ai terminat facultatea", "nu ai facut scoala de soferi", "ai rau de inaltime"... chiar nu pot crede... iar daca e asa... inseamna ca am pierdut trei ani jumate degeaba... si chiar nu mai e afectata deloc (de fapt.. nici nu cred ca a fost afectata de avort mai mult de trei zile ... si de despartire mai mult de doua...pur si simplu, nu pricep asta...) si pina si prietenele ei au ajuns sa creada ca eu sint cel rau... asa ca.. mai degraba renunt... desi imi pare rau de ea si de noi... asta e... mersi...
Alex