Mamici de ianuarie-februarie 2005 (58)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

buna dimineata mamici - burtici!
apelez la ajutorul vostru pentru o cunostinta, viitoare mamica care trebui sa nasca pe 14 februarie 2005. este foarte speriata deoarece aseara au apucat-o contractiile. se pare ca are colul subtiat iar bb a coborat.
ce credeti ca se poate intampla? a primit recomandare sa stea la pat. credeti ca se mai poate ca bb sa urce la loc sau va naste in curand?
multumim anticipat pentru ajutorul vostru
monu si bb 10 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Neata burtici!

Azi e marea intalnire, abia astept sa mananc pizza cu voi!

Shobo, ma bucur tare mult ca problemele tale s-au rezolvat, de fapt eu sunt convinsa ca toate problemele din grupul nostru de gravidute se rezolva fara probleme. O sa il sun si eu azi pe Tutunaru sa il intreb cand pot ajunge pe la el, ca daca nu e de garda il putem gasi doar dimineata, nu?

Fetelor, fetita mea sughite in fiecare zi si sunt cand ingrijorata - e normal?

Andrutza si bebelusa
31+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias DPN 13-15 ian. 2005
http://photos.yahoo.com/andrapg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Neatza Coca,

ma bucur sa aud ca esti bine dispusa azi. Nici eu nu ma simt rau, mai ales ca e vineri si ca dupa-amiaza este "marea intalneala a gravidutzelor" (si prima la care particip). Apropo, mai stii poza aia pe care ai trimis-o acum ceva vreme cu o burtica prin care se vedea un piciorus? Ei bine, i-am aratat-o unei mamici si mi-a zis ca e absolut posibil sa se vada asa de clar talpa cu degetelele (deci poza nu e trucata). Fie vorba intre noi insa, cred ca depinde si de cate randuri de grasime are viitoarea mamica. Adica, daca stratul e mai gros e posibil sa se vada numai o umflatura a calcaiului, nu si conturul degetelelor. Dar, chiar si asa, tot e o experienta fantastica.

Well, va urez la toate fetele o zi cat mai scurta si cat mai usoara.

Liviana - Kinder de 27+ sapt. :)
Dr. Conci Stelian - Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Buna dimineata!
Shobo ma bucur pt. tine ca totul este in ordine si ai scapat de injectii.
Cornelia te asteptam de luni din nou intre noi.
Coco iti tinem azi pumnii pt. doctor.
Alina Maria ce faceti pina la urma , va cumparati casa sau nu?
Oana tie cum iti merge , sper ca e totul ok .
Andrutza da e normal asa ca nu iti face probleme.
Monu felicitari pt. sarcina si sa ai si tu si prietena ta o nastere usoara. Eu i-as recomanda prietenei tale sa mearga la medic poate ii da niste medicamente si trebuie sa stea in pat. Am auzit de la mai multe mamici ca au dus sarcina pina aproape de sfirsit mai ales daca au stat in pat si au fost sub supravegherea medicului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Distractie placuta azi si sa beti si un suculet pt. noi care nu putem veni. Asteptam poze cu burticile.
Ieri am fost mai mult pe drumuri, m-am intilnit cu doua prietene si am facut deja cu copii felicitarile pt. Craciun.Seara am avut sedinta cu parintii de la scoala lui Doris si e totul in ordine. A laudato invatatoarea, va dati seama ce mi-a crescut inima. Oricum e fetita mea si nu as da-o pt. nimic in lume, chiar daca nu s-ar descurca asa bine la scoala.Cei de la asigurari mi-au aprobat si vaccinul pt. RH asa ca sint fericita , deoarece nu trebuie sa platesc 180 de euro.Am avut numai probleme cu secretara de la serviciu care e o.. de imi vine sa o dau cu capul deoarece astept banii si ea a trimis formularul gresit la casa de asigurari.Marti ma duc si eu la medic sa-mi ia singe, sa-mi faca vaccinul si sa vad ce mai face David.
Va pup ca ma duc sa-mi cumpar o coroana din brad cu patru luminari. Duminica viitoare se aprinde o luminare , asa e traditia aiceea pina vine Mosul. Si cum mie imi place mirosul de brad am adoptat aceasta traditie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Vai fetelor, nici nu stiu cand au trecut 30 saptamani si mai ales ca se apropie Sarbatorile de iarna...In Bucuresti am vazut ca deja au inceput sa monteze instalatiile de iluminat pe strazi..Abia astept sa le dea drumul ,probabil pe 4-5 decembrie inainte de Mos Niculae...
Liviana, de unde eram asa de bucuroasa dimineata, bineinteles ca ceva a aparut si...m-a intristat.. Aseara am facut o baita(prima in ultimele 8 luni) in cada, nu foarte fierbinte..Desi ne-a placut muuult, nici eu nici Teo a mea, n-am patit nimic.. Acum insa fetelor, asa ma doare mijlocul..de simt ca ma rup in doua la fiecare miscare.. Mai mult ma doare si burtica..Prin urmare abia astept ora 16 sa plec la dr si sa aflu ce se intimpla...Sper din tot sufletul,sa pot ajunge la intilnirea cu voi..

Coca 30 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Monu, daca prietenei tale i s-a recomandat repaos la pat...n-are de ales daca vrea sa duca sarcina cu bine pana la capat..stiu ca nu e placut si nici usor sa nu poti face nimic, dar cand n-ai de ales...

Coca 30 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

multumim pentru raspunsuri. speram sa fie totul ok.
sarcina /nastere usoara si bb-i sanatosi

monu si bb 10 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Shobo, ce voinic ai! Ma bucur tare mult pentru ir-urile tale... Am visat azi-noapte ca nu vrei sa ne scrii ce-ai facut la Iosup... Vise de noapte... Multa sanatate!

Lali, eu sunt acasica...si nu gasesc nr. tau de tel (de acasa).

Coca, cred ca azi o sa-ti iei papara de la dr. tau... Ai uitat ca avem voie doar dusuri pe perioada sarcinii? Ai grija de tine si incearca sa nu mai faci nici un fel de efort pana ajungi la medic... sau mai bine incearca sa ajungi cat mai curand la el...

Noi am fost aseara in Carref. si gagalicea mi-a facut o figura tare urata... S-a pus pe partea dreapta de-mi venea sa urlu de durere...Abia imi miscam piciorul drept care, tot de durere, incepuse sa-mi amorteasca... Iar peste toate astea cand m-am bagat la coada in fata tot femeile au inceput sa faca galagie...

ADUC APARATUL FOTO...Sper ca de data aceasta sa nu-l uit!

Nu gasesc pregnyl!!!!

pupici

simona, 31 + sapt.
CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Simona am mai auzit ca se poate ca bebe sa ase aseze pe cate un nerv, cel mai probabil sciatic.

Shobo, ma bucur ca esti ok si bebe voinicel. Azi am fost si eu la Giulesti si am aflat ca suntem bine. Eu am mers pentru ca mi-au aparut ceva edeme la fata si la maini. La spital au fost super expeditivi, intr-o ora aveam si rezultatul la sumarul de urina si facusem si o eco cu doppler. Si suntem ok. Doar ca doctorul care mi-a facut eco mi-a zis ca IR-urile sunt ok (dar nu mi-a dat valorile) mi-a zis doar la artera ombilicala unde e foarte bine 0,7 si la ACM (care nu stiu ce e) mi-a zis 0,9. Si mi-a zis ca valorile sunt ok pentru perioada asta a sarcinii (29s si 5 zile) iar bebe e foarte bine dezvoltat. Iau si eu in continuare vitamine si ulei de peste.
Aparatul de la Giulesti foarte bun, din ce am vazut eu, doar ca nebunia de pe lume fetelor. Eu am avut noroc ca a mers doctorita cu mine si am intrat inainte. Dar nici nu ma mir, costa 200 000 lei eco, fata de alte clinici nici nu incape comparatie. Si cred ca sunt multi oameni care nu-si permit sa plateasca tarife mai mari.

Ne vedem dupa ora 16, da? Eu incerc sa ajung cat mai repede, ca oricum sunt acasica.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput