Mamici de ianuarie-februarie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 6
cocolino spune:
Simona, draga ,cred ca nu i voi spune doctorului ca am facut baita aseara pt ca...
,dar n-am putut sa ma abtin..."Pofteam" daca pot spune asa la o baita in cada... Cat despre ce-ai patit tu in Carrefour..nici nu ma mir..Exact acelasi lucru l-am patit si eu..Am intrebat un om de-al lor, unde este casa speciala,ptr gravide,am fost indrumata ...si acolo, singura care a comentat a fost o femeie cu ..(culmea..) un copil de mana...
Coca 30 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
cocolino spune:
Ana Maria, la ce medic esti la Giulesti? Ecografia ai facut_o la clinica de planing,sau chiar in spital??
Coca 30 saptamani si
dragalasa
ana maria spune:
Coca sunt la Anca Moisa. Eco am facut-o in spital la "Ultrasonografie" acolo unde fac ei morfologiile fetale la parter2. Dr mea a zis ca e cel mai tare aparat pe care il au ei. Dar era omor la usa.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Witchie spune:
Buna dimineata :)
Ana Maria, si eu sunt acasa, vrei sa plecam impreuna la pizza hut? Fac cinste cu un taxi:)
Anda, 30+ saptamani, dr. Radoi, Municipal
cocolino spune:
Vai ce invidioase sunt pe voi...ca sunteti acasa... Deci eu azi ajung cam dupa ora 18,in principiu,ptr ca nu stiu cat de aglomerat e la dr..Sper sa nu aiba vreo nastere sau vreo operatie si sa intarzie...
Coca 30 saptamani si
dragalasa
Alina Maria spune:
Buna dimineata , fetelor am vista asa de frumos un bb. dar era baietel iar eu am fetita , si inainte tot baietei visam , oare de ce ?
Coca nu mai fii invidioasa ca de luni gata si la ti si la mine cu mun ca o sa vezi ca parca nu e totul, era un farmec si la munca.
Viktoria mi se pare aceea traditie foarte frumoasa , la noi nu e. Ma bucur ca Doris e mandria ta as vrea sa cunosc sentimentul.
Ma duc sa manac ca deabia m-am sculat, ai am sa revin .
alina
ana maria spune:
Da Anda. Mergem amandoua. Cu cinstea mai vorbim. Hai ca ma uit dupa telefonul tau si te sun. Just in case da-mi si mie un PM cu numarul tau ca stiu ca am scris pe un biletel si ma apuc sa-l caut dar nu stiu sigur daca il gasesc.
Ana Maria
crinuta spune:
La Clinica de Planning aparatul e jale, deci ma indoiesc ca a facut acolo eco.
Eu am o stare proasta azi, nu am chef de nimic. Bine macar ca e frumos afara.
Coco, sa nu mai faci baie, doar dus. Sper sa nu vii foarte tarziu.
Leta, sper ca vii, da?
Simona, vb la telefon?
pupici
Crinuta si bb Rayan 34+ saptamani
Lali spune:
quote:
Originally posted by monu
buna dimineata mamici - burtici!
apelez la ajutorul vostru pentru o cunostinta, viitoare mamica care trebui sa nasca pe 14 februarie 2005. este foarte speriata deoarece aseara au apucat-o contractiile. se pare ca are colul subtiat iar bb a coborat.
ce credeti ca se poate intampla? a primit recomandare sa stea la pat. credeti ca se mai poate ca bb sa urce la loc sau va naste in curand?
multumim anticipat pentru ajutorul vostru
monu si bb 10 sapt +
Monu, sper ca recomandarea de care spui de a sta la pat a primit-o de la medicul ei. Eu zic ca e cam devreme pentru contractii dureroase si coborarea burticii. Daca medicul i-a spus sa stea la pat sa respecte cu sfintenie asta, e foate important repaosul pentru aceste probleme. Si ma refer la stat in pat, nu pe scaun sau si mai rau sa faca treaba pin casa!
Multa sanatate si sarcina usoara si pentru tine si pentru prietena ta!

Lali si licuriciul ei 32+
Dr. Anca, Municipal
ana maria spune:
Fetelor sarcina pelviana inseamna ca bebe e cu capul in sus si picioarele in jos?
Ana Maria