Mamici de ianuarie-februarie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 4
cocolino spune:
Eu refuz sa cred ca nu mai e nimeni pe-aici... Atata liniste,ma omoara..
Oana, tu pe unde misuni???
Coca 30 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
Alina Maria spune:
Coca nu te intrista nu esti singura, eu sunt condamnata sa fiu in casa caci este oploaie afara care nu ma lasa la plimbare.
Cu vremea asta nici bb. nu mai misca doarme intruna.
alina
cocolino spune:
Alina Maria apropos de miscarile lui bebe.. Eu de vreo doua zile, o simt pe bebe ALTFEL...Adica in afara faptului ca se misca aproape toata ziua, parca nu mai loveste ca pana acum,ci o simt ca si cum ar face tumbe in burtica. Nu stiu daca intelegeti ce spun... Parca se da peste cap,in burtica..
Coca 30 saptamani si
dragalasa
Alina Maria spune:
Da te inteleg f. bine si la mine de vreo saptamaa nu mai loveste ci se inpinge ca si cum s-ar intinde , cateodata in doua locuri deodata iar alta data doar intr-un singur loc.
Eu am gasit si un mod de comunicare cu bb. daca pun mana intr-un loc si insist fara a apasa prea tare imi vine sub mana , ori un picior ori o mana, parca s-ar instala in palma la mine. Se intampla de prea multe ori ca sa fie coincidenta .Eu pun mana in locul care e mai moale in are nu e bb.-lina si ea vine la mine.
Am fost sa cumpar substanta aia de racire si nu a vrut sa-mi dea fara avizul medicului iar el nu vrea ca cica trec negi de la sine.
Sunt putin
nu mai pot face nimic.
alina
ana maria spune:
Si la mine miscarile saunt diferite. Eu sutn tare fericita, ca bebe e tare miscacios. Miscarile sunt mai lungi, nu mai sunt doar simple ghionturi. Si eu am impresia ca se rostogoleste, dar sigur nu e asta. Si a inceput sa sughita. Ieri am simtit prima data miscarile ritmice. Si cica de la 32 de saptamani sughite si mai des.
29s+
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Anuc spune:
Alina Maria si eu comunic la fel cu fetita mea. Noi avem 28 de saptamani si ne miscam mult si amplu, cateodata in 3 locuri diferite, cred ca se intinde
. Misca mult si noaptea, daca ma scol la pishu, hop si ea! Plus ca face figuri acuma, daca nu-i convine pe ce parte stau, face scandal pana ma mut sau schimb pozitia. Dar asa e, daca nu misca si pun mana pe burta, in max 30 sec vine sub mana mea ca un delfinas si face valuri. E iubita lui mami mica. Imi trece orice cand o simt ca misca.
Iar tati nici acum nu s-a obisnuit, tremura de emotie cand o simte. ![]()
Anuc si BBL mic
BESTUTZA spune:
Pentru toate dragutele burticute al e dr.Tutunaru!
L-am intrebat aseara cand e de garda i mi-a zis ca pe 4! Alt 4 nu e dect decembrie, nu? Nu stiu ce s-a intaaplaT, dar s-au mai rarit! Asaa ca o sa-l cautam in timpul saptamaniii, in timpul zilei!
De abia astept maine sa maninc niste paine cu unt si mozzarella!! Hai va pup si ne vedem maine!
Daca mai aveti de scris de unicatul Universului va rog sa scrieti ! Mie mi-e atat de rusine de ce am facut sambata ca nici nu stiu cum mi-as cere iertare...
Hai gata ! Pe maine!
Shobo spune:
buna fetele,
am o veste SUPER! mi-au scazut IR-urile astfel:
IR dr. care fusese 0.71-0.73 acum e 0.30-0.33
IR stg. care fusese 0.34-0.38 acum e 0.44-0.49
colul este 34.7 mm deci nu a mai scazut. O.I inchis!
l-am sunat pe Tutunaru si e f incintat de rezultat, a zis ca e ok de acum si e f multumit ca a scazut asa bine pe partea dr. unde e placenta lui bebe, asa a zis, ca pe partea unde e placenta e cel mai important. faptul ca IR-ul de la stg a crescut f putin a zis ca nu-l intereseaza ca e prea mica cresterea si oricum nu e pe partea cu placenta! deci gata cu Pregnylul injectabil si continuui doar cu ulei de peste zilnic 1/zi si Magne-B6 4/zi. si ne vedem cum imi ies rez. de la analaizele de singe+urina+secretie vag.
DECI, SINT FERICITA CA AM SCAPAT SI BEBE E OK! Are 1,043kg ne-a zis azi Iosup si e dezv. f bine pt virsta sarcinii!

va pup
Eu si bibisor sapt. 28
Dr. Tutunaru - ELIAS
corneliaa spune:
Distractie placuta azi!!!!!
Azi e ultima zi de alergatura. De luni sunt acasa pana voi naste, uraaaaaaaaaaa!!!!!!
Deci de luni revin cu forte proaspete printre voi.
Am facut analize si e totul ok...pana si cu calciu stau ok! Cine credea!?
mai ramane sa trecem si de Doppler saptamana viitoare si ...gata! Ne linistim.
Cocuta si eu gasesc chilotul ud uneori (marog, tampoanele)dar mi s-a spus ca e din cauza ca bebelul creste si apasa pe vezica, si deasemenea pentru ca muschiul sau slabeste.
Oricum iti urez azi bafta multa la control si iti tinem pumnii!!!!
Ne auzim luni!
Crinuta, de maine sunt acasa detot, deci o sa avem timp sa stam de vorba pe-ndelete, ok?
(31 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
cocolino spune:
'Neata fetelor..
Eu sunr destul de bine dispusa astazi asa ca sper ca nimic sa nu-mi strice fericirea...
Care dintre voi vine si cu aparat foto??? Nu de alta, dar trebuie sa vada si celelalte fete cum ne-am destrabalat noi...
Cornelia ,abia te asteptam...Acume maaare liniste pe-aici...si daca nu esti tu..cu mine nu vorbeste nimeni..

Coca 30 saptamani si
dragalasa