Mamici de noiembrie-decembrie(90)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Bobita ma bucur ca Mariuca se simnte mai bine; mie imi este groaza de raceala, la Arisa si la sot; numai cand ma gandesc imi vine sa ma urc pe pereti; cat priveste problema cand voi naste cine va sta cu Arisa, asta ma lamurit-o de la inceput, voi fi internata cu ea timp de o saptamana; sper sa nu ajung sa ma urc pe pereti de nervi; asta este alta solutie nu am; nu are cine sta cu ea, si chiar daca ar fi vad ca nu se ofera in nici un fel; ai mei nu are cum sa ma ajute, poate doar cu ganduri, iar altii.....
Hannen sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa, cuminte, mancacioasa si somnoroasa; mamicii ii doresc muuulta sanatate si refacere rapida
Claudia atunci felicitari sotului, ptr. realizarile, si pe viitor sa mai realizeze si altele, mai ales cand va sosi si bebe; asteptam!!!

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

Eliza, sa fiti sanatosi si cuminti!

Nicole are de ieri gauri in urechi. A fost o cumintica, a plans doar cateva secunde dupa ce i-a dat gaurile cu pistolul...Eu, in schimb, tremuram toata. Vreau de mult sa-mi mai fac gauri in urechi, dar mi-e frica. Nici macar ieri nu am avut curajul, dupa ce pe fetita mea o supusesem acestui experiment...Ce mai mama sunt si eu...
Noi am facut deja 4 saptamani. Parca a zburat timpul...

Am uitat sa va spun: pe 4 decembrie fac botezul! Noi vroiam sa-l facem prin februarie, dupa ce trec toate cheltuielile de sarbatori, dar ne-a certat preotul: " Cum sa treaca fata Craciunul nebotezata???" Si uite asa ne-am apucat de pregatiri...

Carmen Mamica Din 21 Octombrie 2004

http://community.webshots.com/user/camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Eliza, bine ai venit acasa!!!
Inca odata imi cer scuze ca n-am mai ajuns marti la tine...
Refacere usoara , lapte mult si pozici!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ionela roxana
Miche si Gandacica cum va simtiti; ceva semne de bebei; burticutele cum se prezinta

Noi cred ca suntem prea politicoase una cu cealalata..
Fiecare spunem: poftim , tu prima!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

Doamne, Eliza, ce surpriza!
ce ma bucur ca esti bine! felicitari, ai fost curajoasa, ce m-am bucurat ca ti-a venit dr. noaptea!

pune si poze cu bebe... si schimba-ti semnatura! acuma esti MAMICA!!!

nu dispera cu laptele, maseaza-te pe sani si pune comprese calde-calde, si mai ales, mananca bine de tot, consistent, da?! altfel nu ai de unde sa ai laptic!
sa-ti dea Dumnezeu numai bine!

dama cred ca a nascut si ea... uh parca nu mai am rabdare!

miche, vezi ca mie badea mi-a zis citez: "nu-ti mai dau ovule ca orice bagi acolo poate declansa nasterea" - asa ca e posibil ca acel control sa fi declansat eliminarea dopului... stai linistita, ca mie la ile nu stiau o gramada de dr (cu exceptia sefului de sectie) daca mi s-a rupt ori ba apa!

camys, bravo, sa faceti botezul ca sa o impartasiti de Craciun!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Miche

quote:
Originally posted by ionela roxana
Miche si Gandacica cum va simtiti; ceva semne de bebei; burticutele cum se prezinta

Noi cred ca suntem prea politicoase una cu cealalata..
Fiecare spunem: poftim , tu prima!!

hahaha miche, cam asa... sa stii ca incep sa simt ca se apropie si la mine... asa simt... sunt mai somnoroasa, mai closca
parca nu mai am rabdare... ioachimu se-nvarte pe toate partile... contrractii este... asa ca... ne pregatim!

felis ce-o mai face?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gandacelu
... sunt mai somnoroasa, mai closca
parca nu mai am rabdare... ioachimu se-nvarte pe toate partile... contrractii este... asa ca... ne pregatim!

exact asta simt si eu.... numai ca la mine in burta Darius se invarteste.. nu Ioachim..
Acu sa vedem , care se hotaraste primul!!

Mergi la inceput

miche, tu nasti natural? cu sau fara epidurala?

ca daca nastem amandoua odata, vreau sa stiu care urla mai tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

quote:
Originally posted by dama

quote:
Originally posted by gandacelu

dama, stai calma... lichidul ala e sange cumva?

ai sunat la spital?

contractiile sunt daca burtica e tare... e?

ai, relaxeaza-te! roaga-te la Dumnezeu! si noi ne gandim la tine!

Gandacel, nu e chiar sange dar e rozaliu, si ce ma sperie e ca curge de cate ori stau in picioare (daca stau in pat nu) si e chiar ca o apa, nu e gelatinos asa cum se spune de dop ca ar fi.
inca nu am sunat la spital, mai astept un pic pt ca nu am nici un fel de alt simptom. Stiu cum ar trebui sa fie contractiile insa nu mai am rabdare si nu ma pot concentra suficient ca sa vad daca sunt si daca sunt regulate. Burtica se mai intareste dar nu mai mult decat pana acum, doar ca doare ca la ciclu...cred ca nu mai stiu nici sa explic ce simt, offfff

sapt 40
pozitze

Dama du-te la spital ca si eu la fel am patit si a fost apa nu dopul.nici eu nu aveam alte simptome;nu aveam contractii si nici n-am avut mult timp.
iti doresc nastere usoara.

Ela2001 - bebitzei Diana Andreea

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

Mergi la inceput

fetele care au nascut sau vor naste la municipal, faceti-i analizele la copil - coprocultura - pentru klebsiella (o bacterie)

am citit un topic despre asta acum o luna aici, si culmea, e adevarat, iaca si cumnata mea care a nascut de curand i-a facut analizele la copil si i-a gasit chestia asta... e fff important sa le faceti analizele din timp!!! la "nasterea pe glob" e un topic, va rog sa-l cititi!

nu se poate evita sa iei aceasta bacterie, dar se pot evita eventualele complicatii daca tratamentul e facut din timp!!!

Mergi la inceput