La France (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Seara buna !ce mai faceti fetelor?
A-ti vazut Eurovision?
Am fost pe locul trei pina in ultimul moment ......apoi am terminat pe locul 4 !!!!!!!
Melodia micutei din Spania insa mi-a mers la suflet ........si-a meritat din plin locul I Aura&Luca,2 ani si 8luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=/a58e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Ce sa fac, Aurelia, iaca eu culeg floricele albastre!

A fost grozava micuta spaniola, si are doar 9 ani!!!
Exceptionala!!!

Gata, ma duc s-o culc pe Adélie, mama rea ce sunt!...

Noapte buna!

PS: Fetele, Oana n-a primit cadoul nici azi... O sa sun eu luni sa vad ce se intimpla.

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
www.desprecopii.com/INFO.ASP?id=451" target="_blank">Povestea nasterii Adelitei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

Buna,

Cam putine pe nete in WE asta! Profitato de timp si poate ati inceptut sezonul schiatului!

Apropo de vreme rea si organisme slabite as vrea sa stiu cum tratati voi tusea. Cam asa de 2 saptamani m-a apucat o tuse nesuferita (cand schimb aerul, cand vorbesc mult la scoala,..) N-am simptome de raceala (temeratura, friguri, nas infundat, sinuzita,expectoratii, tensiunea OK...) Dar asa cohalesc ca un magarus cand mi-e lumea mai draga. In tara luam sirop de patlagina dar aici ce sa iau? Salvati un om din ghearele tuse, va rog!

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Ceai de ceapa? (Sa nu ma-njuri...)

"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

Elena draga, stai linistita ca nu te-njur.Astazi este doar dumnica.
Totusi cum sa fac pacatosul asta de ceai de ceapa?
Pun ceapa cu tot cu coja in ibric si o fierb pana o fac piure?
Musai sa testez si remediul asta! Pot sa-l beau cu zahar sau NU?

PusicLiliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Buna, tuturor!

Mik, daca ai timp, sa stii ca astept si celelalte retete! Merci mult, mult!
Ieri am facut papanasi si au iesit foarte buni, nici nu ma asteptam!

Pt tuse eu am luat de la farmacie: HUMEX, sirop, si mi-a facut bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Mai Otilia chiar "ma faci geloasa "cu floricica ta albastra ........fac eu ceo-i face si o sa o iau si eu pina la urma caci am vazut ca-i trebuiesc multi bani lui Paul pentru operatie si se string incet -incet..............
Macar un crimpei acolo sa fie si de la mine ,da ia zi-mi ca nu mai vreau sa stau sa caut prin forum ,cum se procedeaza cu banii pentru el tot ca si pentru Cristi? ca stii ca eu sint "adepta " trimisului prin plic............

Aura&Luca,2 ani si 8luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=/a58e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Lili, iei ceapa si o decojesti, o tai eventual in cruce in mijloc, o pui in ibric sa fiarba cam o juma'de ora, pina se ingalbeneste usor zeama...Gustul nu-i fantastic, dar toate persoanele carora le-am zis de asa ceva s-au strimbat oribil...Nu e amar ceaiul asta, dar daca vrei poit sa-l bei si cu zahar, sau mai bine, cu miere. Se foloseste mai ales la tuse "uscata", eu l-am verificat si ma scapa de tuse chiar si pe vremea cind fumam...Multa sanatate!

"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Solana spune:

Locuiesc la 10 km de Paris,in Colombes Didita!Initial am vrut sa postez subiectul aici....dar am facut o mica eroare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Solana,hai sa iti raspund eu!!
Daca nu ai lucrat niciodata in Franta nu ai drept la indemnizatie de somaj,dar esti inscrisa ca demandeur d'emploi(te-ai inscris la assedic?).Ai dreptul sa faci cursuri platite de Anpe.
In functie de venituri ai dreptul la o alocatie pour jeune enfant,care se da pina la 3 ani!!Tot in functie de venituri puteti avea un aide pour logement(ajutor pt chirie)!Cam asta ar fi tot,nu cred ca ai mai putea avea si altceva,dar poate stiu fetele!
Mai intreaba,ca iti raspund daca stiu!
Pupici

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput