La France (24)
...continuarea...
Ultimele discutii au fost aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35638&whichpage=10
~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
www.desprecopii.com/INFO.ASP?id=451" target="_blank">Povestea nasterii Adelitei
Raspunsuri
lu.more spune:
Laaaaaa muuuulti aaaaaaani, Corina,
Laaaaa muuuuuuulti aaaaaaani!!!!!!!
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld
Otilia spune:
quote:Andreea draga, zi-mi si mie ce acte iti cer ca sa demonstrezi ca parintii sunt a notre charge?... Adica tie ce ti-au cerut?
Originally posted by AC
Chatonel,
noi eram in cazul a notre charge si deci se poate obtine rezidenta. Daca nu, nu.. dar totusi in cazul unei boli am inteles ca e discutabil.
Ca si eu sunt singura la parinti, tata e bolnav si as vrea sa-i aduc aici... Of!
quote:Aoleu, Mihaela, sa stii ca nu zic nu.
Originally posted by oLoquote:M-ai prins ... De fapt i-am luat de la Sergent Major si am schimbat eticheta
Originally posted by Otiliaquote:Zi-mi si mie oLo de unde ai luat pantalonasii aia pentru Adélie (marca In Extenso parca), ca tare mult mi-au placut, dar acum i-au ramas mici... Tot la Auchan?
Originally posted by oLo
Hainute de copii, poti gasi destul de dragute la H&M (de exemplu la Defense, ca nu toate H&M au raioane de copii. La Defense e cel mai mare. Sau la C&A. Sau chiar in grades surfaces. Eu iau multe hainute de la Auchan. De calitate destul de buna.
In Extenso e de la Auchan, asa cum TEX e de la Carrefour ;)
Stai ca m-am prins despre ce-i vorba... OK. Da-mi adresa postala si-ti trimit o pereche ;) Tot In Extenso ;)
Am tot cautat peste tot de mi-a venit rau... Dar ce tu crezi ca mai gasesti??? Stii, blugii aia cu volanas pe-o parte... erau masura 2 ani si au ramas mici, deci poate acum 3 ani ar fi buni. Aia au fost cei mai faini pantaloni, i-au venit perfect! Tare rau mi-a parut cind am vazut ca i-au ramas scurti, in loc sa ma bucur ca a crescut... Daca mai gasesti si-mi trimiti fac cinste. (bineinteles, imi zici cit costa... ca doar nu-ti cer pe gratis :)))
~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
www.desprecopii.com/INFO.ASP?id=451" target="_blank">Povestea nasterii Adelitei
spic de grau spune:
LA MULTI ANI! CORINA!!
Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
emoison spune:
La Multi multi ani fericiti, Corina!
"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre
Aurelia spune:
Laaaaaa muuuulti aaaaaaani, Corina,
Laaaaa muuuuuuulti aaaaaaani!!!!!!!
Aura&Luca,2 ani si 8luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=/a58e
doruletz spune:
bonsoir, bonsoir...ia uite, vine omu' cu o durere teribila de cap de la serviciu si ce gaseste? e chef la frantzuzoaice,
La Multi Ani, Corina! Sa fii fericita si iubita!
imagini
emoison spune:
Fetelor, unde (si la ce pret) gasesc eu in Franta, Tamîioasa Romaneasca sau Grasa de Cotnari (ca pentru 2-3 sticle n-are rost sa zic sa-mi trimita din Romania...)? In seara asta a venit la noi o tipa sa ne "demarcheze", ne-a prezentat si ceva muscat din Ungaria, leit Tamîioasa Romaneasca...asa ca s-a trezit in mine ambitia sa-i arat lui barbatu-meu ca si romanii fac vinuri bune, la mai putin de 20 de euro sticla, oare am ceva sanse?
"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre
doruletz spune:
Mik, merci pentru adresa, foarte interesant. Eu auzisem ca Luka si Carter se retrag din seria 11, dar daca nu... atunci il astept cuminte pana la toamna (si pana oricând dealtfel ).
Si mie imi place "Envoyé special"...
Ma mai uit si la Star Ac, vinerea, dar pentru mine ar fi mai simpatici daca n-ar insista sa cânte atâta!
Ma bucur ca v-au placut vitrinele pariziene. Se pare ca in medie sunt 350 000 de vizitatori care trec in fiecare zi prin fata lor in rastimpul acestor 2 luni...enorm
imagini