Mamici de mai-iunie 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 17
nefertari spune:
Cloreta , am avut si eu scurgeri maronii de pe la 6 pana pe la 8 saptamani, insa am si uitat de ele .
Cred ca o perversitate ( cel putin in mintea iubitului meu ) e sa
in conditiile date ![]()
mstroie - ai dreptate ! Dar care e de luat in seama ?
crissu spune:
hahaha
Ce haios nenea doctoru Nefertari.....a facut si el o gluma buna.
Stie cineva daca spitalul Municipal are ecograf 3D si cat costa? La cate luni este recomandat sa faci aceasta ecografie parca la 12-14 saptamani?
crissu spune:
Nefertari,
tu cand ai avut scurgerile acelea maronii ce ai luat?
S-a hotarat cineva sa nasca la spitalul Municipal? Sau dintre mamicile de pe forum care ati nascut acolo ce impresie aveti?
criss si 
sperantza nu moare spune:
andutzy, scarpinat pe spate zici, ha! 

cica dupa primul trimestru devenim mai inflacarate, chiar sunt curioasa! si eu sunt la fel ca in ghid, numai ca nu adorm in cada, ci ma duc cuminte patutz
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005
monu spune:
eu voi naste la municipal. nu stiu cum este exact. din ce am auzit pe forum este de preferat A2 - cu desene pe pereti. mai nou bantuie si acea bacterie.
Cloreta spune:
Eu ma simt tanara, ma rog, acum obosesc si imi amintesc cati ani am:) DAr cand am vazut cate precautii isi iau doctorii cand aud de varsta......pe mine mama m-a nascut la 37 de ani si nu a avut nimic.
Eu iau ultrogestan, vit E forte, acid folic si no-spa, am mai scris ieri parca.
Cloreta
nefertari spune:
crissu - n-am luat absolut nimic pentru scurgeri . Am dat fuguta la doctor care , tot fuguta mi-a prescris Utrogestan si No-Spa , insa cum eu sunt autodidacta din fire , cu o mama asistenta , am pus mana pe prospect si l-am invatat pe de rost dar n-am intalnit nici o indicatie clara pentru scurgeri ci doar pentru - iminenta de avort , ceea ce la mine nu era cazul . In plus am gasit pe net un articol referitor la Utrogestan care nu mi-a lasat o impresie buna ( cica se recomanda mai mult ca efect psiho. ( ma refer doar la cazul scurgerilor ) - imi pare rau ca nu am pastrat adresa dar daca te intereseaza cauta pe google.
Eu vreau sa nasc la Municipal cu dr.Badiu. Sunt doar in stadiu de proiect pentru ca nu am discutat cu dansul inca . Spitalul am inteles ca e ok . Poate stie vreuna din fete linkul unde poti gasi mai multe pareri ca eu l-am uitat ! 
nefertari spune:
monu - ce e A2 , ce bacterie ? Aaaaaaaaaa - sa nu ma speriati ca nasc acasa
Dragelor , voi cum stati cu memoria , capacitatea de concentrare ? Pe mine ma lasa !
roisin spune:
Nefertari, eu am o doftora la Giulesti, tot cu ea vreau sa nasc, dar de Badiu stiu de la o prietena, si stiam ca are program si la Unirea.
Oricum, buna alegerea, bun si spitalul, bacterii si virusi din pacate is peste tot, am auzit ca si la Polizu bantuie oaresce si sunt convinsa ca nici Giulestiul nu e tocmai curat. ![]()
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

. Tu l-ai ales sa te asiste ?