Mamici de mai-iunie 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 16
Cloreta spune:
Mie mi-a interzis d-na doctor
de la primul control, a zis ca am avut sangerare la control! Desi eu sange curat nu am avut nicodata pe chilot, doar ceva albicios spre maroniu cand faceam efort. Exclus asta si carat sacose Billa, mi-a spus, odihna multa ca nu mai am organsimul ca la 20 de ani:))
Andutzy, eu spuneam ca o sa dormi ca un pui ![]()
Am sunat la Sanador, triplu test costa 975 000 lei si rezultatul il da in patru zile
Cloreta
roisin spune:
La mine tropaie hormonii de vreo luna si ceva, desi teoretic abia in trim 2 incep sa devina saltareti.
Citeam in ghidu' de sarcina (ala simpatic
) ca situatia la unele gravide e cam asa: stau toata ziua si fantazeaza cu ochii deschisi, abia asteapta sa ajunga sotu' acasa sa pun in practica fanteziile
, iar cand in sfarsit sotul a ajuns, ea adoarme in cada. Exact asa si la mine. ![]()
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
crissu spune:
Burtici ce mai faceti?
Eu tot aici la datorie.
Nefertari sa stii ca in ceea ce priveste
noi nu stam prea bine in sensul ca mie mai tot timpul imi este rau iar tati saracu cand se pune pe treaba are si el un fel de teama.Eu nu am auzit ca acest lucru sa-i faca rau lu' bebe mai ales cand sarcina este mica. Daca medicul nu v-a interzis sa
nu-i nici o problema.
At andreea tie ti-a prescris medicul metoclopramid-ul........ca si eu am satre de rau si greturi de simt uneori ca nu mai fac fata. Mai ales ca fac si niste injectii cu Gravibinon care cica accentueaza starea de greata?
Andutzy felicitari pentru ecografie....sunt sigura ca sunteti tare fericiti ca stiti ca totul e bine. Ma bucur pentru tine si abia astept si eu sa merg si sa va povestesc, dar, mai am ceva de asteptat.![]()
Danelutza si eu am probleme cu mirosurile si carne nu am mai consumat de 3 saptamani cu toate ca nu e prea bine. La alimentatia pentru gravide am citit ca trebuie sa avem 4 mese pe zi si niste grupe de alimente obligatorii.
Criss si
(8 saptamani+)
nefertari spune:
Stie careva unde are cabinet particular d.dr. Badiu , de la Municipal si un nr de tel eventual ?
Cloreta spune:
Hai ca sunteti mortale!![]()
Eu in afara de vise nu am avut nici o tragere
Dupa ce o sa am rezultatele de la toate analizele si o sa ma duc la doctor o sa intreb daca am voie. Cred ca mi s-a si declansat un buton cu NU imediat ce am auzit ca nu am voie. Mi-am dorit prea mult bb-ul ca sa risc in vreun fel.
Cloreta
mstroie spune:
quote:
Originally posted by nefertari
Am o nelamurire - draga mstroie - de ce tu esti in 15+ si mie imi arata la "cand vine barza" abia 13 + ???
15 saptamani calculate de la UM, probabil ca la "cand vine barza" sunt calculate saptamanile de la ovulatie.
Mari
15+ saptamani DPN 15.05.2005Dr. Ion Ionut, Giulesti
carolinah spune:
Noi am
cand eram gravida cu Alina la greu cam de pe la 12 saptamani (greata, deh) si pana in sapt 42 fara nici o problema si cu o pasiune raaaar intalnita
.
Acum se pare ca va fi al fel, neavand nici un fel de interdictie de la medic. Dar in trim I a fost strict initiativa mea, ca stia ca mi-e rau de mor.
lina, cu Alina (2 ani) si BB la purtator
nefertari spune:
Sa va spun ceva haios legat de varsta !
La prima nastere , la Braila , eram inconjurata de copilite de 18-19 ani . Cand i-am spus doctorului ca am 24 era sa lesine si mi-a zis cu repros ca ce mi-a venit, citez " asa batrana " sa fac copii
Cred ca dupa parerea lui , acu' la 30 ar trebui deja sa fiu la menopauza 
roisin spune:
Nefertari, Badiu nush daca are cabinet particular, da' presteaza la Centrul Medical Unirea. Telefon gasesti la: http://www.unireamedical.net/
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro