Mamici de mai-iunie 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 18
Aurasa spune:
Si eu voi naste in Municipal cu Dr. Grigoriu. O colega a mea a nascut in vara. A stat in A4, dar a zis ca a fost super bine
Aurasa
11 sapt.
UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005
crissu spune:
Nefertari,
Te intrebam de scurgeri ca am patit-o si eu si mi s-a prescris Gravibinon.......scurgerile au fost tot asa maronii ca la tine si reduse cantitativ. Am mai intrebat despre aceste injectii, fiind disperata sa nu cumva sa faca rau bebelusului, (ca mie si asa mi-a fost rau de la ele)si fetele mi-au zis ca e ok.
Eu sunt la Municipal la doctor Ciulcu. Ai auzit de el?
Dar ma mai gandesc si eu nu stiu sunt cam nehotarata in privinta lui....de fapt cred ca astept eu foarte multe de la un medic.
Mersi frumos de raspuns 
Criss
monu spune:
A2 este aripa cu desene pe pereti despre care toata lumea are cuvinte de lauda,in sensul ca sunt altfel de conditii de "cazare" si te lasa cu bb in camera. despre bacterie este un subiect acum deschis la Odiseea ... ceva cu K.
crissu spune:
Ce ma bucur cand aud ca suntem mai multe care o sa nastem la Universitar. Si mie mi-a povestit cineva care a nascut acolo si sotul meu care a fost sa i-a un verisor nou-nascut si am auzit numai cuvinte de lauda. Super curat si aranjat cu desene pe pereti......
Criss si 
crissu spune:
Fetelor ce bacterie?
Sper ca pana ajungem noi acolo nu va mai fi nici urma de bacterie!
.Intrebam si eu mai devreme de problema cu urinatul?????????Nu stie nimeni????
Nefertari pai din cate imi explici tu nici la mine nu ar fi fost nevoie de injectiile alea cu Gravibinon ca sunt tot pentru preintampinarea avortului spontan.Mai bine nu le facem......bine ca am facut doar 3 si as mai avea 2.....
Criss
Cloreta spune:
Cu memoria? Buna intrebare, eu ma senzata ca stau bine dar cred ca nu e chiar asa.
De sptitalul Caritas stie cineva ceva?
Cloreta
andutzy spune:
crissu, te rog repeta intrebarea cu urinatul, poate stiu eu sa raspund. s-au zis multe pe aici si s-a pierdut firul.
mai, dar ce harnice la scris am fost saptamana asta, am scris deja 12 pagini.
Dar de maternitatea cantacuzino nu zice nimeni nimic? eu acolo voi naste, a nascut si cumnata mea si mi s-a parut ok. termopane, bb-ii tinuti in patuturi super-elegante din sticla... mai curat si civilizat ca in alte parti.
voi stiti ceva de ea? nu naste nimeni din generatia noastra acolo?ma lasati singura si plecati toate la municipal?![]()
eh, sanatoase sa fim si sa ajungem pana acolo....
andutzy
crissu spune:
A2 sau A4 cred ca vine de la numarul sectiei.... ca la Universitar sunt 4 sectii de ostretica-ginecologie unde se fac si nasteri. Gasiti pe internet toate detaliile privind aparatura din dotare inclusiv pentru salile de nastere plus pregatirea medicilor.(dati un search pe google dupa Spitalul Universitar).
De exemplu medicul meu este la Sectia de obstretica-ginecologie 4.
Aurasa zice ca naste la Municipal....eu si Monu parca.3 pana acum!!! Hai care mai sunteti.
Criss si 
andutzy spune:
Cloreta, eu stau pe langa Caritas si am auzit numai lucruri negre si urate despre ei. dar mai incearca sa afli si din alte surse.
andutzy