Mamici de mai-iunie 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 15
nefertari spune:
Am o nelamurire - draga mstroie - de ce tu esti in 15+ si mie imi arata la "cand vine barza" abia 13 + ??? 
roisin spune:
Andreea, nu lua Metoclopramid fara sa ceri sfatul medicului, din catre stiu nu e deloc indicat in timpul sarcinii (de altfel, pe prospect, sarcina apare prima la Contraindicatii).
Andutzy, ma bucur tare ca te-ai linistit si ca bebe e ok. Si eu tot la Giulesti urmeaza sa fac triplul test (intre 10 si 17 dec), pretul de 450.000 era valabil anul trecut, poate s-o fi modificat intre timp. Oricum, acolo laboratorul e foarte bun si pretul e moderat (fata de clinicile particulare).
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
andutzy spune:
Norocoaso! Si super norocos sotul tau, Nefertari!
Eu vreo luna si jumatate cat mi-a fost mai rau, nici nu l-am lasat macar sa se gandeasca la
. Am fost atat de egoista, incat nu l-am "ajutat" nici macar intr-un fel. Ajunsesem sa nu-l mai suport nici sa ma pupe, nici sa doarma cu o mana pe mine....ma durea carnea!
Acum, din compasiune pentru el mai scapam si noi la una-alta
,
dar cu mare masura si cu o mie de nazuri inainte, in timpul si dupa. Am devenit tare capricioasa si daca nu iese ceva dupa cum "vrea muschii" mei, nu imi mai intri in voie.....
Cat despre nani, cine zicea ca voi dormi la noapte ca un pui? deja dorm pe mine.........ufffffffff, ce-as pleca acasa....
andutzy
Cornelia spune:
Andutzy, felicitari!
Ce spuneti voi acolo?
Eu am si uitat ce e aia. Si nu stiu daca o sa avem verde prea curand. poate dupa 6 sapt. de la nastere
? Dar cine o sa aiba chef atunci?
Mercedes, pupici baieteluli! E un scump.
Fetelor va doresc un week-end placut!
Sa auzim numai vesti bune
Va pup
Cornelia
(15 sapt.) si Maria (2 iulie 2003)
andutzy spune:
Mai Andreea, nu vreau sa te sperii dar si mie mi s-a zis NU categoric la Metoclopramid. Pe bune si tot nu si la Emetiral si La Torecan. Toate sunt dure pt bb, mi s-a zis doar Emetiral, dar cand nu se mai poate si nu se mai poate(eu vomam de 8-10 ori pe zi si tot ma abtineam de la ele).
Roisin, stii cumva daca trebuie sa te programezi inainte la acest triplu test la Giulesti? Si in cat timp ti se da rezultatul? Vreau sa apuc sa mai merg la un control pana de Sarbatori si trebuie sa merg cu rezultatul de la triplu test "in dinti".
Voua v-au facut doctoreii vostri carnetul gravidei? mie azi mi s-a scris pt prima data in el si sunt mandra tare....
Nu ati zice ca mi-e asa somn la cat tastez, nu?
Dar sunt rupta....pe cuvant!!!!! Unde e patutul cu pernuta mea?
andutzy
at andreea spune:
nefertari in legatura cu ultima faza, te invidiez, ca eu... varza totala la
. Si sunt ultima persoana care sa ma las condusa de idei cum ca copilul simte si ca-i rusinos si alte bazaconii.
Cum o duceti voi in domeniu? Hai, faceti-mi in ciuda!!!![]()
In legatura cu Metoclopramidul, am citi din nou prospectul si la contraindicatii nu scrie de sarcina; la atentionari speciale scrie ca trece in laptele matern.
Medicamentul e pe reteta de la medic nu l-am luat de capul meu. Mai scrie ca se administreaza in timpul sarcinii numai daca este absolut necesar: daca voua vi se pare normal sa nu pot manca nimic in afara de lapte zile intregi, atunci nu era absolut necesar sa iau.
15 saptamani +
roisin spune:
Andutzy, nu trebe programare, eu m-am dus doar cu hartiuta de la doftor pe care scria undeva sa fac triplu test. Acuma nu stiu daca conteaza ca doftora mea e tot de la Giulesti, probabil ca nu. Rezultatul mi l-au dat cam intr-o saptamana, daca tin eu bine minte...
Am si eu carnetul gravidei, e mult mai practic decat un dosar plin cu hartiute, da' analizele tot in dosarel tre' sa le bag, si ecografiile...
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
monu spune:
noi am uitat ce e aia
de cand s-a prins bb adica aproximativ din data de 20-21 sept. nada de nada. nu stiu pana cand deoarece am uitat la ultimul control sa il intreb pe nenea dr. oricum nu cred ca ne dadea verde pt ca mi-a zis ca am colul scurt iar bb e cam mofturos si se supara daca il deranjam. asa ca cine stie poate pe la anu'!
andutzy spune:
Nici eu nu am rusini sau temeri ca simte bb! Dar nu simt nevoia!
Eu am tot timpul gust rau, amar sau acru in gura si cu astfel de trairi ti-e lehamite de tine, d'apai de sarutul cuiva. Si preludiu fara sarut....
Azi la tuseul vaginal m-am simtit dezvirginata
dupa atata pauza de trairi fierbinti. Noi am incercat de vreo doua ori, dar pentru el(el nu stie asta), ca mie nu-mi mai trebuie.
Momentul meu de maxima voluptate in schimb e cand ma scarpina sotul pe spate. Pe bune! Ma mananca tare spatele seara si cand ma scarpina, parca ajung pe culmile extazului....Fiecare ce perversiunile lui....
Ciudatenii? Putin zis, nu-i asa?
andutzy
nefertari spune:
at andreea - nu am nici eu prejudecati , doar ca sunt un pic nedumerita (chestia cu membranele , placenta ...etc) .Nu am citit prea multe despre activitati extra , iar la prima sarcina am pus "Accesul interzis" de la 3 luni jumate pana la 2 luni dupa nastere. Deci nu stiu care ar fi riscurile in caz de exagerari .
Nu ma laud dar imi place ce se intampla