Mamici de mai-iunie 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 14
Mercedes spune:
Fetelor va vad vorbind de o eventuala gelozie a copiilor mai mari fata de bebe-ul din burtica
La mine cel putin copilasul( 5 ani impliniti in august)si a dorit f mult o fratioara. Anul trecut n-a fost sa fie a fost constient ca bebe a plecat in ceruri alta explicatie nu am gasit, iar acum cand l am anuntat a lacrimat de bucurie. Am fost in spital o saptamana si cu gandul acela ma lasat si de fapt spunea la toata lumea ,, mami e la spital ca bebe iar nu vrea sa stea la mami in burtica"
Asta este cel putin pana acum sper ca dupa ce se va naste nu si va schimba parerea
Mie imi continua greturile numai stiu ce sa fac dar in schimb nu pot varsa.
Cloreta spune:
Eu inca nu mi-am cumparat hainute pentri burtici
desi nu suport sa ma stranga nimic in talie. Sper sa gasesc niste pantaloni macar. AM salopeta de blugi dar nu de acum si asta pot sa o imbrac acum fara sa o inchid in lateral dar mai tarziu nu o sa mai intru in ea
Dresuri port normale dar imi iau un numar mai mare si ii ridc mult de tot.
Cloreta
andutzy spune:
Feteleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,
AM FOST LA DOCTOR!
Si avem 2 manute,2picioruse,coloana vertebrala si suntem la marime normala cat pentru 14 saptamani(cat avem acum). Chestia aia nucala(sa nu radeti de mine, dar inca tremur de emotie) are dimensiuni normale, facea tumbe si ne facea cu manuta....
L-a vazut si ta'su si s-a inmuiat.
Acum trebuie sa facem intre 2-15 decembrie triplu test si am inteles ca la Giulesti e cel mai ieftin(450.000). Cica pe asta trebuie sa-l fac pentru ca am avorturile acele spontane la activ. De eco 3 d mi-a zis ca vorbim abia la anul. Mi-a recoltat secretii acum inclusiv pt Papanicolau si m-a pus sa fac urocultura(facusem doar sumar de urina, dar care iesise bine).
Sunt pierduta in spatiu, am intrat in starea aia de relaxare de dupa emotii, azi noapte nu am reusit sa dorm nici 4 ore si acum sunt rupta de somn....Aseara am
din cauza nervozitatii(nu mai facusem asta de vreo 10 zile seara. Eu am program de hore si strigaturi langa wc doar dimineata....
Aveti grija de voi, va multumesc din toata inima ca mi-ati tinut pumnii, m-am gandit la grupul nostru de cand eram la eco, abia asteptam sa va povestesc. Sper sa nu cad cu capul pe taste de somn.....![]()
andutzy
Mercedes spune:
anduty felicitari se simte din ceea ce ai scris ca esti fericita
In legatura cu somnul lasa ca vine wek si recuperezi
Iti doresc sanatate in continuare Tu ai 14 sapt de la UM?
monu spune:
andutzy,
bravo mami! ma bucur mult ca sunteti bine! ai fost la iosup? ca sunt atat de zapacita ca nu mai stiu!
andutzy spune:
Da, 14 sapatamani de la UM, de luni 15. Tot de luni intru in luna a 4-a. Nu mi-a zis insa DPN, dar oricum mai e pana atunci, momentan nu are prea mare relevanta.
andutzy
sperantza nu moare spune:
buna tuturor, mamici cu burtici
felicitari andutzy pentru manutze, picioruse si tumbe, m-ai facut tare nerabdatoare, dar eu mai trebuie sa astept cam 2 saptamani
. cred ca e foarte emotionant, de-abia astept
mercedes m-a induiosat baietelul tau, sa dea Dumnezeu sa-i aduca barza o fratioara sanatoasa
si eu am verificat "cand vine barza" si acum m-am lamurit; eu zic de saptamanile de sarcina asa cum mi le-a calculat dr. de la UM, iar crissu zicea de varsta fatului
nu tin post, cum as putea cand tot ce vad se mananca? sunt mai rau ca aia micii, tot ce prind bag in gura. oricum nici inainte nu reuseam sa tin post, ca sunt o carnivora innascuta, iar celelalte degeaba imi plac daca nu ma satura.
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005
Cloreta spune:
Felicitari Andutzy! Totul e ok, acum relaxeaza-te un pic, rasafata-te daca poti. O sa
la noapte ca un pui.
Triplu test e asa ieftin la Giulest? Pe mine m-a trimis la SAnador, am sa sun sa vad cat e, dar tinand cont de faptul ca o simpla eco e 1 milion acolo..... Si m-am programat pentru eco 4D pe 18 ianuarie, atunci am gasit loc.
Cloreta
at andreea spune:
Ce emotionant este sa va citesc dupa eco morfologice de 14 saptamani, de parca as trai din nou evenimentul meu de saptamana trecuta.
ACUM CRED ca s-a inventat ceva pe lumea asta pentru mine: METOCLOPRAMIDUL. E GENIAL.
De doua zile iau cate 3 pe zi si: nu mai vomez, nu mai am greturi, nu mai am arsuri asa de mari, pot gati fara sa imi vina sa mor de la miros, etc, etc.
15 saptamani +
nefertari spune:
SALUTARE TUTUROR !
Dooooaaaamneeee da' mult mai vorbiti fetelor - pana sa citesc tot de la ultima vizita deja m-a luat ameteala .
Am vazut si vesti bune si rele - felicitari pentru cele bune si pareri de rau pentru cele rele (din care sper sa auzim cat mai putine ) !
Apropo de gelozia fratelui mai mare ( in cazul nostru )- sunt fericita ca nu exista !!!!!! Din contra - Alex al nostru ma mangaie pe burtica aproape inexistenta , ma pupa si spune ca pupa cocuta . In capusorul lui toate actiunile se invart in jurul "cocutei" - ce-o sa manance , cum o s-o plimbe , cum o sa aiba el grija de ea(sau el ) .
Sa dea Domnul sa-l tina euforia si dupa contactul cu realitatea cruda !
Cat despre mine - sunt in forma - nu greturi , nu dureri, de parca n-as fi insarcinata ! Scurgeri am in limite normale . Cu memoria stau insa prost de tot - daca nu-mi iau notite din ce zice seful in secunda 2 am uitat tot !
Efortul se reduce la urcatul scarilor pentru ca la restul treburilor casnice "ma ajuta " sotul - adica le face mai mult el . Am avut intentia zilele trecute sa ma urc pe cantar dar m-am razgandit - atata vreme cat inca ma incap hainele vechi stau cuminte .
Ma sperii uneori gandindu-ma la sarcinile oprite din evolutie - mi se pare nefiresc . Oare daca la prima sarcina n-am avut probleme , e posibil oare sa apara acum ??????
Cu doctorii eu nu sunt in relatii prea bune - daca ma simt bine nici n-am mai dat pe la ei . Vreau sa spun ca urasc spitalele si nu-mi plac medicii in general .
Apropo fetelor - cum stati cu dragostea ? La noi parca s-a intors lumea pe dos - suntem mai activi decat inainte, desi mult mai obositi din cauza serviciului 
E posibil sa-i faca rau lui bb ??
Na ca am scris acu' pentru 2 saptamani !!!!!!!!!!!!!
Va pup !