Mamici de mai-iunie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Clorita bine ai venit si cred ca niciodata nu e prea tarziu pentru minunea asta cu bebelul.Multa bafta in continuare!
Sperantastiu ca analizele alea mi le puteam face si gratuit dar stii cum e cand te ia valul si ai face orice sa stii ca bebele e bine .....si nu ai rabdare deloc.....nu cred ca m-i s-a intamplat doar mie
Andutzy eu iti tin pumnii.Dar cu conditia sa-mi povestesti!!!
Androixce-ai planuit tu pentru weekend ca m-ai facut curioasa....ai curaj sa pleci la drum lung? Iti doresc de pe acum distractie placuta.
Ada74sa stii ca m-am gandit si eu cu postul.....saptamana asta am incercat miercuri si sa vad si azi ca-i vineri......asta ca nu prea mananc ca ma simt rau....poate mai incolo nu o sa mai reusesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Fetelor, sunt un pic nedumerita! de cateva zile secretiile au devenit mai abundente. nu sunt apoase dar sunt ca la ovulatie. este normal?

Mergi la inceput

Buna dimineata Monu,
Din cate am citit eu este normal sa avem secretii mai abundente cu conditia sa fie deschise la culoare (albicioasa) si sa nu aibe un miros urat..ciudat. Deci nu te ingrijora......foloseste tampoane zilnice si o sa te simti mai bine.
Criss (8 saptamani+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

multumesc mult crissu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Gabitza, stai linistita in pat. Am mai zis ca injectiile cu gravibinon fac minuni. Mie asa mi s-a spus si am crezut tare mult in asta, ca altfel nu m-as fi last intepata. La mine nu a fost niciodata baltita de sange. Cel mai mult ca la menstruatie, dat a durat/ dureaza foarte mult timp sangerarea. Nu te ingrijora, ai vazut ca bb e bine. Pupici!

Andutzy, tinem pumnii, in continuare.

Nu stiu cum ati reusit fetelor sa umpleti trei pagini, de cand nu am mai intrat eu pe net. Nu am facut fata cu cititul.

Loreen, parca tu intrebai, de magazine cu haine de gravida in Constanta. In afara de cel din piata Grivitei, mai e unul pe Stefan cel Mare, langa o casa de schimb valutar (Hans?), dar au aceeasi marfa si mai e unul in Piata Grivitei in galerii, cu preturi cam piperate. Constantencelor, daca mai stiti ceva, spuneti-ne si noua. Eu am probat o pereche de raiati dar erau prea mari, inca .

Va pup,
Cornelia (15 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Eu i-am explicat Mariutei ca mami are un bb in burtica. La momentul respectiv, nu m-a bagat de loc in seama si mi-a intors spatele. M-am mirat foarte tare cand peste cateva zile am intrebat-o unde are mami bebe si mi-a pus mana pe burtica. Acum imi arata burtica si zice bebe, il pupa, dar vrea sa-i dea si bataita (de fapt pe mine ma mai "altoieste" din cand in cand). Nu stiu ce a inteles, dar oricum socul o sa fie cand o sa vin cu bb acasa . Ieri a intrebat-o buni daca vrea sa-i aduca mami (ca si cand eu as fi barza ) un bebe si a zis un nu foarte hotarat. Nici pe reactia asta nu m-as baza, pt. ca la toate intrebarile raspunde cu nu (exceptand doua: vrei sa papi si vrei sa mergem afara, la care spune prompt "da-da").

Va pup,
Cornelia (15 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata,
azi am fost la Cantacuzino sa imi fac toxo, listeria, chlamydia si inca una. Pentru chlamydia nu au truse de reactiv, au facut comanda si ne le-au sosit inca. Mie doctorita mi-a indicat sa fac asta din ser nu secretie pentru ca aveam scurgeri.
Am 13 saptamanai deja, nu imi vine sa cred!

Cloreta

Mergi la inceput

Gabitzam am intrat pe linkul dat de tine dar sa stii ca nu m-a lamurit deoarece eu am avut un ciclu tare neregulat (cam intre 35-45 de zile)iar calculatoarele astea de pe net sunt stas pentru ciclu de 28 de zile. Eu cand am zis ca am 8 saptamani m-am bazat pe faptul ca pe data de 9 noiembrie, atunci cand am avut problema cu sangerarea mi s-a facut o ecografie vaginala la care mi-a zis ca am 7 saptamani si 3 zile. Deci azi 19 noiembrie am 8 saptamani si 6 zile.Asta cum calculeaza medicii de la UM.Deci sa nu razi de mine.........oi fi eu mica si fara experienta in domeniu dar sa stii ca citesc de unde pot si ce scrieti voi asa ca, ma straduiesc.
Si am si eu o intrebare: pana acum o saptamana parca urinam mai des iar acum abia de 2-3 ori pe zi si de doua nopti nimic. (ma trezeam inainte cel putin o data pe noapte). O insemna ceva asta?
Iar cu sarcinile oprite din evolutie......o avea legatura cu ceva genetic in sensul de probleme de genul asta in familie sau.........
Cel mai tare mi-e groaza de lucrul asta.Si pana in decembrie cand voi merge iar la medic mai e mult de tot.

Zicea cineva de ciorapii de gravida....intr-adevar sunt scumpi...dar chilotii i-ati vazut, ce haiosi sunt, si costa tot asa intre 3 si 400.000 de lei
Criss si de 8 saptamani+
DPN 21.06.2005 (dupa parerea lu' nenea doctoru)

Mergi la inceput

Cornelia,
O asemenea reactie cum are fetita ta am vazut la nasicul meu mic care are 5 ani si cand mami a lui ii zice daca vrea sa-i aduca barza un fratior sau o surioara nu numai ca zice un nu foarte hotarat dar incepe sa planga..........si spune ca-l omoara daca i-l vede acasa la el ca se joaca cu jucariile lui. Asa de tare ne amuzam de el.....ca plange cu lacrimi de crocodil.
Asta nu inseamna ca toti reactioneaza in felul asta.....fiecare copil are caracterul sau propriu......daca iti cunosti copilul stii cum sa-l iei si cum sa-i dai vestea. Imi dau si eu cu parerea din ce am vazut si auzit
Azi mananc tort...e ziua unei colege dragi. Sper sa pot manca.
Criss si va doresc o zi buna in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ufff, mare problema mai am ca nu-mi gasesc haine pentru burtica. Daca atzi putea vedea cit de uritzi sint pantalonii, ai impresia ca sint innaditzi, si cind ma gindesc ca in Romania sint pantaloni cu burtica atit de frumosi imi vine sa pling.
Mamici cu burtici, cit dureaza gretzurile astea, si mai ales cit dureaza chestia cu mirosurile, ca eu mor, nu suport decit mirosul de cafea si piine prajita. Am oroare de a intra in bucatarie si numai cit ma gindesc sa maninc o bucatzica de carne imi vine....
Pupici la mamici cu burtici.

Daniela

Mergi la inceput