Mamici de mai-iunie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by Cloreta
Pentru ca eu am peste 35 de ani

Credeam ca eu sint singura mai "batrinica" pe aici Esti la primul bb? Sau mai ai si alt/alti copii?
Eu fac 37 de ani peste citeva zile.

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Andutzy, iti tinem pumnii! Sa stii ca nici eu nu suport sa ma stranga pantlonii, stau desfacuta la fermoar si ma leg cu un elastic in loc de curea.

Gabitza, sunt la primul bebe. Sunt asa fericita

Cloreta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

andutzy, hai ca m-ai distrat ca taiatul dresurilor, dar e de bagat la cap.

crissu, pai tu puteai sa faci analizele acelea gratuit prin medicul de familie, cum mi-a dat mie trimitere la medicover si le fac gratuit
eu am sunat la medicover si mi-au zis ca pentru cele decontate de casa de sanatate trebuie sa sun luni sa vad daca le-a fost suplimentat bugetul si e cu programare, si eu care vroiam sa merg maine la intepatoare

mickeyyy spune-i si bebelinei mici, si spunei si burticii ca mai are o surioara care asteapta sa iasa la lumina, ce! sunt si ei un sufletel. tie o sa-ti fie cel mai usor

am fugit ca se termina programul

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Va multummesc din inima, pe mine ma apuca durerile de burta cauzate de emotii numai cand ma gandesc la vizita medicala de maine. Dar o trecem si pe asta. Uffffffffffffffff,
Va urez o seara buna!
Si e firesc sa-mi tai dreurile, mai, eu nu suport nici sa-mi tin mainile impreunate pe burtica, trebuie sa la tin mai sus. De elastice si de-astea nu incape vorba! Sunt ca un butoias incepand de la zona inghinala si pana aproape sub sani.
Va pup,

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Vis-a-vis de ciorapi: aveam de mult niste ciorapi care atata de mari imi erau, ca ma enervau-acum sunt super. Chestia cu taiatu' nu e rea
De doua zile vin cu niste pantaloni de gravida pe care eu, nebuna, i-am luat la 3 saptamani .
Asa ca aceastia sunt supermari cu elastic si cu snur si au loc la fund cat pentru cea mai "bazata" gravida pe care v-o inchipuiti si au si croiala militara. Dar ata de bine ma simt in hainele astea lalai, ca nu mai puteam sa umblu cu nasturii desfacuti.
Saptamana viitoare imi fac si pantaloni eleganti, ca daca am ceva evenimente sa nu arat in halul asta.
In materie de sutien, aveam unul de cand aveam 105 kg si acum e super. E singurul lucru care mi-a ramas de la 105 kg.

15 saptamani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

quote:

Credeam ca eu sint singura mai "batrinica" pe aici Esti la primul bb? Sau mai ai si alt/alti copii?

Gabitza

He, hei, eu am facut 37 de ani in mai, asa ca eu sint cea mai batrina si la primul bebe.
Ufff, mai fetelor m-am saturat ca nu suport mirosurile, mai ales de mincare, nu suport carnea in general dar mai ales nu suport carnea fiarta. Maninc fructe, cartofi, fasole, cite nu am mincat in totzi anii pe care-i am. Cred ca bebeul meu e vegetarian. Cu gretzurile sint la pamint. De obosit, obosesc foarte tare si stau mai mult in pat si ma odihnesc.
Pupici pentru mamici cu burtici.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

quote:
Originally posted by gabitzam

quote:

Gabitza

He, hei, eu am facut 37 de ani in mai, asa ca eu sint cea mai batrina si la primul bebe.
Ufff, mai fetelor m-am saturat ca nu suport mirosurile, mai ales de mincare, nu suport carnea in general dar mai ales nu suport carnea fiarta. Maninc fructe, cartofi, fasole, cite nu am mincat in totzi anii pe care-i am. Cred ca bebeul meu e vegetarian. Cu gretzurile sint la pamint. De obosit, obosesc foarte tare si stau mai mult in pat si ma odihnesc.
Pupici pentru mamici cu burtici.

Daniela

Si io si io am facut acum trei saptamani 37 de ani. Sunt la bb numaru doi.
Credeam ca-s singurica, dar ma bucur tare mult ca mai sufera cineva alaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Andutzy, eu nu ma gandisem sa tai dresurile, dar burtoiul meu da. Si-a facut singur loc si mi-a despicat toti ciorapii. Dar acum trec la dresuri mai groase, de iarna, si pe astea nu cred ca o se le mai dovedeasca. O sa-i dau eu o mana de ajutor.

Fetele, asa, de curiozitate, tine post vreuna dintre voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Gagici, am dat de belea!
Azi cind am plecat acasa, mergind pe drum am simtit deodata cum ma ud, ca si cum s-ar fi spart ceva acolo. Mi-a venit rau, nu stiu cum am ajuns acasa, rugindu-ma sa nu fie singe. N-am avut noroc, eram balta. M-am speriat ingrozitor, am sunat-o imediat pe doctora si mi-a zis sa vin la cabinet sa-mi faca o ecografie. M-am dus urgent, mi-a facut poza, din fericire bebe este acolo, e bine, inimioara ii bate, sacul era intact, doctorita m-a linistit. A fost un hematom care s-a spart, de aia scurgerea aceeea brusca.
Mi-a zis sa stau o saptamina in pat, sa nu fac nimic, sa cobor doar la pipi. Si mi-a dat sa iau Utrogestan, No-Spa si am facut o injectie cu Gravibion.
Acum, spuneti-mi si mie care-i treaba cu hematomul asta? Care din voi a mai patit-o? De la ce se formeaza? Ca eu chiar m-am speriat rau.
Asa ca o saptamina stau la orizontala si o sa intru mai rarut pe aici. Doamne ajuta, sa fie bine, ca eu sint inca ingrijorata. Doctorita spune sa nu ma stresez si sa nu mai pling, ca asta imi face rau.

Toate bune,

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Buna dimineata burtici,
Gabitzam iti raspund in primul rand tie ca am auzit ce-ai patit aseara......stai linistita nu plange si nu te stresa.In privinta hematomului daca ai citit ai vazut ca si eu am patit la fel. La mine pur si simplu a inceput o sangerare mai mult maronie si redusa cantitativ.........m-am speriat si am fost la doctor care in urma ecografiei mi-a spus ca am un hematom de 3-4 mm si mi-a prescris 5 injectii Gravibinon. Am facut deja 2 si nu mai sangerez deloc.
Sper sa fie bine si la tine. Multa sanatate iti doresc.
Dar tu cate saptamani ai?
Criss si

Mergi la inceput