Mamici de mai-iunie 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 11
Cloreta spune:
Cred ca aiurea am pus fata aia nervoasa, nu m-am obisnuit inca aici cu modalitatea de a insera emoticoanele
Cloreta
crissu spune:
Gabitzam......si eu am niste butuci de picioare....asa grase si umflate...iah.....nu vrei sa-ti tai tu prima cizmele si apoi sa-mi imprumuti si mie foarfeca ca sigur o sa le tai si eu pe ale mele.
De fapt eu mereu ma plang....toate alea le am......dar cel mai tare ma doboara greturile si starea asta de rau.
Androix spune:
Bravo, lasa ca te inveti tu incet incet. ![]()
Apropo de haine: maine trag chiulul la munci (vorba vine ca-mi sacrific o zi de concediu de odihna) si ma duc sa vad ce hainutze gasesc langa restauranul Burebista pe Mosilor. Nu de alta dar e groasa traba. Nu stau decat intr-o pereche de pantaloni si in salopeta si cum la munca nu prea pot sa vin in salopeta... O sa va povestesc ce am facut.
Sunt deosebit de incantata de weekendul pe care mi l-am aranjat!
Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
crissu spune:
Sperantza, mi-a luat-o Gabitza inainte si ti-a raspuns ea la intrebarea despre hainute...stie domne..are dreptate acolo e pe Calea Victoriei.
La Medicover eu am facut asa:glicemie,calcemie,uree,creatina,grup sanguin si RH si m-a costat 800.000 si ceva de mii........nu am facut toxoplasma si ce m-ai intrebat tu dar sa stii ca preturile de pe net sunt actualizate....numai ca unii termeni nu prea se potrivesc si te deruteaza.
Chiar nu stiu daca la Medicover se fac si culturi din col i-a sa sun sa vad. Vrei sa-ti dau numarul de la laborator?021.212.21.65 sau 021.21.55 si au program de recoltare de luni pana vineri de la 7-14 si sambata de la 8 la 12. Nu trebuie sa-ti faci programare ca sa mergi la analize.
Cate saptamani am eu?(UM 11.09.04
Ce naiba nu mai stiu nici sa calculez?
I-a salvati-ma si pe mine ca mai am doar un neuron singuratic care e preocupat cu starea de greata!!!!![]()
gabitzam spune:
Crissule, ia uita-te mami aici http://www.desprecopii.com/info.asp?id=candvinebarza , ca iti zice tot, si cind l-ai facut, daca nu mai stii ![]()
Gabitza
sperantza nu moare spune:
iaca aici legea concediului paternal
http://domino2.kappa.ro/mj/lex2001.nsf/Emitent/8906E34045E2BD06C225689B007E71D9?OpenDocument
da' eu vad ca e vorba doar de 5 zile lucratoare pentru taticii ne-puericultori; astept detalii pentru cele + 3 zile
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005
Cloreta spune:
Eu am facut setul standard de analize acum cateva saptamani, au isit toate foarte bune asa ca nu mi-a dat sa iau nici un fel de vitamine.
In schimb la primul control a spus ca am sangerare (?) desi pana atunci nu avusesem nici un fel de scurgere. Eu nu am avut scurgere cu sange rosu niciodata ci doar putin maronie. Mi-a dat Ultrogestan, vitamina F forte, no-spa si acid folic.
M-a sfatuit sa nu fac efort, sa nu merg mult pe jos...
Abia maine apuc sa ma duc sa imi fac setul de analize la Cantacuzino (am un motan superb)si mi-a spus ca trebuie sa fac si triplu test.
AM facut si prima ecografie acum trei saptamani, l-am vazut pe bbe, ii batea inimioara
Cloreta
Mickyyy spune:
Mamaaa ce logoree aveti...incep si eu ca Androix, mai luati si voi o pauza mica sa reusesc si eu sa postez, ca de azi tot zic ca scriu si de fiecare data cand dau sa apas butonu de replay mai trag un refresh si iar se umple pagina
.
Cine mai stie ce voia sa zica....dupa atatea pagini citite 
.
Aveam o mamica nou-venita, bine-ai venit si sarcina usoara in continuare.....habar n-am cine e....nu dati cu
ca am uitat.....aaaa...stai ca am vazut mai jos mesajul ei..... Cloreta, felicitari pentru sarcina!!!
Eu cred ca m-am sclerozat 
....de mai bine de-un an pe forum si tot ma pierd in mesaje.....sa fie oare burtica de vina?!
Fata mea face 8 luni la sfarsitul lunii asteia...cum sa-i explic eu ca o sa mai aiba un fratior sau o surioara cand ea nici nu face diferenta intre mami si tati 
?! Cred ca mai aman putin momentul....nu cred c-o sa fie geloasa, e prea mica
.
Andreea, tu zici sa nu ne mai plangem de kg ca se duc de unde-au venit dupa un an de alaptare.....pai se duc, nu zic nu, da' eu tocmai reusisem sa le dau jos pe cele vechi....iar o iau de la capat.... 
.
Bine macar ca mai am ceva haine de gravida de la vechea sarcina, da' tot nu pot sa vin cu ele la munca
.
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Cloreta spune:
Eu am ajuns sa va cunosc pe toate cred
de aceea m-am si inscris, mi se pare o atmosfera calda aici.
Multumesc pentru primire! Nu am avut mari greturi, nu mananc orice dar mi-e destul de bine. Am avut o perioada mai grea, ma durea burtica si tot aveam scurgeri dar au cam trecut, de
doar de doua ori pana acum si sper sa scap si de usoarele greturi.
Pentru ca eu am peste 35 de ani, doctorita mi-a spus sa fac si o eco 4D, morfologie fetala. Asta se face ca cea clasica? 4D isi da oricine seama cred ce inseamna iar eu mai lucrez si intr-un domeniu unde se lucreaza cu D-uri ca sa zic asa.
La prima vizita m-am cam speriat, dupa 30 de ani parca te considera batrana:))
Cloreta
andutzy spune:
Mai fetelor, noi ne plangem ca nu mai intram in pantaloni(impropiu zis plans, ca eu sunt tare mandra cand ma vad cum cresc...), dar am o colega care e in luna a 7-a si vine la birou tot in hainele normale, nu si-a luat nimic de gravida. Pe cuvantul meu.....
Poart apantaloni super mulati cu talie super joasa (sub burtica), si puloverase de care tot trage in jos, sa-i acopere burtica. Si sta pe tocuri si nu are nici o problema. Se uita la mine si nu ma intelege cum pot sa ma imbrac asa lalau, cand burta mea nu e nici un sfert din a ei...
Eu i-am explicat ca daca ma strange ceva simt ca ma sufoc, eu si dresurile le tai pe cusatura din fata si merg cu ele mai mult in vine, sustinute de pantaloni. Apropos, ati vazut cat costa dresurile de gravide- 4-500.000 lei? Sa fiu nebuna sa dau atat, in conditiile in care eu strang bani sa-mi aiu o salopeta![]()
Maine chiar ma duc la doctor. Cred ca pe la 8-9 sunt acolo si apoi va comunic ce am facut.
Imi mai tineti o data pumnii?
Va pup!
andutzy