Mamici de mai-iunie 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 10
gabitzam spune:
Aurasa, si eu astept cu nerabdare echo de saptamina viitoare, tot de 12 saptamini. Poate ne vedem pe acolo pe la Diagnosis.
Gabitza
crissu spune:
Ce tampita sunt........ intreba mai devreme Loreen de magazine de gravide si eu de zor ii ziceam de astea de Bucuresti fara sa fiu atenta cand ea saraca zicea ca e din Constanta. Mii de scuzeeeeeee
asta e ce sa-i faci!!!! Nu te supara pe mine.....cand o sa merg la mare o sa ma uit de magazine.
Aurasa ai dreptate cu greturile si cu sanii...sa ma vezi pe mine parca sunt pamela anderson........nu ma mai incape nici un sutien si am deabia 8 saptamani (UM 11.09.04).
Carolinah mersi de informatie......si eu sunt stresata rau...chiar o sa merg la Victor Babes. Cat ziceai ca-i pretul ptr culturi din col? Dar examenul ala bacteorologic in ce consta? Eu mi-am mai facut niste analize la Medicover si tot asa m-au costat o caruta de bani dar......
Androix ma enervezi ca nu ai luat nici un kilogram macar.....eu nu pot sa cred.......ca eu desi vomit aproape in fiecare zi m-am ingrasat 2 kg. Ne faci in ciuda!!!! Nu-i asa fetelor!
gabitzam spune:
M-a pus naiba sa-mi iau azi cizme lungi, cu un toc nici mic dar nici foarte mare. Mi s-au umflat picioarele de-mi vine sa tai cizmele. Drept e ca am baut si multa apa, dar nu mi-am dat seama ca mi se umfla asa picioarele, inainte n-aveam probleme din astea.
Gabitza
mstroie spune:
Ca tot e vorba de kg am citit la mamici de ianuarie-februarie, o fata a luat doar 1 kg in greutate pana acum si are in jur de 30 de saptamani, nu mai retin exact cate. Va dati seama? Si eu luasem 5 kg cand m-am catarit ultima oara 
Mari
15+ saptamani DPN 15.05.2005
Dr. Ion Ionut, Giulesti
crissu spune:
Hai ma doar 1 kg pana la 30 de saptamani....saraca i-o fi rau ma fetelor sau nu o avea ce manca.......nu pot sa cred....de fapt mor de ciuda.......dar uite ca e posibil. Nu am vrut sa fiu rea fac si eu haz de necaz ca eu ma rotunjesc pe zi ce trece.
Mstroie sa nu crezi nimic din ce spune....asculta-ma pe mine.
Voi ce faceti cand va e rau???.........ca eu mor aici la servici....de azi-dimineata am 2 vome la activ.
Azi am spus si eu la sefime vestea.Spre surprinderea mea nu au fost asa de socati....mai socati au fost cand au auzit ca ma casatoresc,asta acum un an,ca aveam doar 22 de ani.Bine ca asta nu inseamna ca daca vor nu ma pot da afara......zic ca se restructureaza postul si gata.
Cloreta spune:
Buna ziua,
Urmaresc forumul de cateva saptamani dar abia azi m-am inscris. Si pentru ca aici am vazut ca sunt mamici de mai-iunie 2005, am intrat sa va salut.
Eu am UM 19.08.
Am citit o gramada de subiecte interesante dar am vazut ca sunt si situatii nefericite:(
Sper sa pot comunica zilnic, sunteti niste dragute!
at andreea spune:
Hai sa facem o intelegere, de fapt doua:
1 Nu ne mai plangem de kg, dupa anul de alaptare se duce de unde a venit - la hormoni
2 Nu va da nimeni afara si cu restructurarea e greu de demonstrat de catre firma...
Ne-am inteles?
15 saptamani +
Androix spune:
Crisuu,
stai mey linistita, ca doar am si esplicat ca am de unde "stagna". Eu sunt grasa oricum, nu auzi ca am plecat cu un surplus de doujde kile? Adik mai exact, ca nu mi-e rusine sa recunosc
, de la 80, la o inaltime de 1.70m Cred ca iti dai seama ca daca m-as mai si ingrasa as lua-o razna. Asa pot foarte bine (cel putin teoretic, as vrea eu...
) sa ajung si eu la 7 luni si sa iau un kilutz...![]()
![]()
Cloreta, bine ai venit! da ce ai pus fata aia asa nerfoasa mey, deasupra mesajului tau? ![]()
Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
sperantza nu moare spune:
buna tuturor mamici cu burtici
imi pare rau sa vad cat de des se intampla necazuri unora dintre noi, trebuie sa fiti tari sa incercati pana la reusita. Trebuie! si eu sunt ingrijorata, cu durerile mele de burta.
nu am mari noutati, de rau nu mi-e rau, cred ca incep sa iau in greutate, (cine stie cand o sa apuc si eu sa ma cantaresc, cert e ca azi ma strang nadragii, am desfacut fermoarul), n-am nici pofte, doar cat mor de somn.
Crissu cum spui tu ca esti in 8 saptamani, ca la mine UM este 16 sept. 2004, si dupa calcule reiese ca eu azi am pasit in cea de-a 10 saptamana? si eu vreau sa ma duc la medicover pentru toxoplasmoza, listeria, rubella, CMV, mycoplasma, chlamidia - ar costa in jur de 2 bulioane, tu cat ai dat pe astea, nu de alta dar eu am vazut preturile pe internet si poate nu sunt cele reale. medicover nu face si cultura din col?
cat despre hainitzele de gravide chiar daca nu ai nimerit-o pe loreen ca-i din constanta, m-ai nimerit pe mine (vis-a-vis de facultatea de chimie de la universitate? adica la coada calului?)
cornelia, cred ca mariucai tale - sa creasca sanatoasa si frumoasa - ai putea sa-i spui pur si simplu, sau sa o intrebi daca vrea un fratior sau surioara, ea e mica si exista mirajul catre ce e mai mic; pentru ea va fi ca o papusica ce va aduce barza. stiu ca si eu am o sora mai mare cu 2,3 ani si din ce ne povestesc parintii si din ce se vede in poze era topita dupa mine, eram cocutza ei, hm! trebuie sa-i povestesti tu frumos sa o incanti, nu cred ca la un an si-un pic e egoista, ii spui si tu ca o sa aiba cu cine se juca etc.
sa ne spui cum a decurs. asta nu face decat sa-mi aduca aminte ce mi-a povestit o prietena insarcinata, o convorbire cu o fetita de vreo 2 ani: uite aici am un bebe mic, si-i arat burtica. Da', de ce l-ai mancat?, nu-mi aduc aminte explicatia la cum a ajuns bebe in burta, dar ii mai spune ca bebe o sa mai creasca si cand se face destul de mare o sa iasa prin pasa... . Raspunsul: nu cred, ca bebe e asa de mare si pasa... e atat de mica
asa ca vezi tu ce afli
o zi usoara
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005
gabitzam spune:
quote:
Originally posted by sperantza nu moare
cat despre hainitzele de gravide chiar daca nu ai nimerit-o pe loreen ca-i din constanta, m-ai nimerit pe mine (vis-a-vis de facultatea de chimie de la universitate? adica la coada calului?)
Speranta, este Chimia de la Politehnica, nu cea de la universitate. Este pe Victoriei, aproape de piata Victoriei. Este acolo un magazin Rococo, banuiesc ca se gasesc aceleasi lucrusoare ca si la celelalte magazine Rococo (cel din Dorobanti si cel de la pta. Sf.Gheorghe). Parca aveau si site pe net, cred ca www.gravide.ro , daca nu ma insel.
Gabitza