Mamici de noiembrie decembrie (89)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Miche
Si mi-a mai zis doc ceva care ma inebuneste : se poate intampla ORICAND

MICHE da mai tare ca dau si eu.... Te intzeleg perfect... Pai mie nu mi-a zis dr ca pot sa nasc si pe 17 nov... (adica maine!)... Oricand pana pe ...17 dec

Felis, 37 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna din nou!Tocmai a plecat pediatra(medicul la care am inscris-o)si e bine fata.Diseara merge Sebi sa ia si cantarul de la cabinet sa vedem cat a mai luat in greutate.In rest, mi-a dat voie sa-i fac baie, deci diseara e marele evenimet:prima baita!!!!!!
Monica, m-am exprimat eu gresit:nu a dormit non-stop pana dimineata.Se trezeste sa manance, dar nu plange si adoarme imediat dupa ce mananca, asa ca pot si eu sa dorm.Eu sunt multumita.
Acum astept sa vina celalalt medic pediatru(care e prieten de familie, dar e medic de spital, nu puteam sa o inscriem la ea)sa o vada, eu nebuna cum sunt,tot ma ingrijoreaza stranutul si nasucul....Sper dupa ce vine si ea sa ma linistesc.
Pupici,
Andreea si BBlusa Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

quote:
Originally posted by andreap

Fetelor, tocmai cand sa scriu s-a trezit galusca sa manance.A mancat f.putin(nu stiu de ce)si a luat-o somnu'.Mor de ciuda....Am la lapte de trebuie sa-l mulg in chiuveta.Poate se mai trezeste mai incolo.
In plus, la o ureche i-a aparut putin puroi la cercel.Ce sa fac?O sterg cu ser fiziologic.Altceva stiti?
M-a apucat nostalgia si ma uit pe pozele de cand eram....
Azi trebuie sa vina preotul sa ne citeasca.Maine vine si medicul, sa vedem ce facem cu stranutul ala...
Vorbim mai tarziu
Andreea si BBica Maria

Andrea da-i cu tetraciclina unguent la ureche.Mie asa mi-a recomandat medicul.

Ela2001 - bebitzei Diana Andreea

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

fetele, eu tocmai am venit de la viitorul pediatru a lui David...Toate asistentele de acolo, inclusiv doctorul m-au intrebat daca nasc sapt. viitoare, ca mi s-a lasat burta...hehe..chiar mi-ar place sa nasc sapt. viitoare...as fi in sapt. 38, deci la termen, duminica termin si cu acupunctura..ar fi super!

asa ca, Monica, daca nu apar sapt viitoare, sa stii ca nasc..poate o intrec si pe Miche..

Monica, Alex al tau merge la gradinita?

la mine e vreme de kk rau de tot...nici nu stiu daca ninge sau ploua si e o atmosfera a la Bacovia...

cu David, 37 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fulguletz si aici e la fel, ploua, ploua si iar ploua.
asa eram azi eu, mama si alex pe strada...fiecare cu cate o umbrela...
alex, nu merge la gradinitza, am incercat sa-l inscriu cand am ajuns acasa dar nu am mai reusit, deja grupele sunt facute, am ajuns prea tarziu, sunt prea mult copilasi in grupe si nu-l mai ia nimeni acum...nici cu "insistente"...si mai era o problema eu acolo nu-i facusem un vaccin care aici se face la 2,6 ani si acolo la 6 ani...asa ca nu l-am putut baga in colectivitate chiar de la inceput...poate la primavara sau la anul...pana atunci sta cu ai mei.
m-a apucat iar o foame de la aerul asta de afara....de nu mai pot...va pup si intru mai tarziu

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by onitza
Vreau sa va intreb ceva ce nu mi-e foarte clar: dupa ce alaptezi, e obligatoriu sa te mulgi? ca sa golesti sanii ca a mai ramas lapte in ei, si sa nu mai doara sau sa nu fie tensionati????? Plizzzzzz, raspundeti-mi si mie....

Onitza, si mie mi-a devenit alaptatul asta o adevarata dilema...
Inainte sa povesteasca fetele pe aici cum e sanii in calduri sau durerosi ..era asa de simplu: il puneam pe bebe la san si toata lumea era multumita si fericita...
Dar se pare ca treaba nu e asa de simpla...tre sa-i golesti (pe sani ) , sa-i pompezi, sa-l pui pe bebe sa traga cu spor sau fara...ce sa mai ...o intreaga filozofeala...
Eu sper sa ma descurc la fata locului(daca cumva o sa am lapte) si intre timp mai culg info de la fete...

cu David, 37 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Fulguletz, si la mine e bebe angajat demult in pozitia care trebuie, in ultimele zile a ajuns destul de jos, incat de-abia mai pot merge de durere in zona pubiana...dar e si lung, ca il simt pana in stomac.Eu sper insa sa mai stea acolo...nici eu nu stiu de ce, tot vreau sa scap mai repede, dar cred ca m-a cuprins frica de nastere si imi doresc in mod inconstient sa se amane momentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Salutare burticutelor,

Netul meu mi-a facut figuri in ultima vreme. Vad ca azi vrea sa mearga (cat l-o tine )...
Aseara am fost la ECO si bebi a luat pozitia "de atac". E un adevarat voinicel are 3,181g si vro' 34cm.
Nici un semn ca ar vrea sa iasa "la lumina" dar nu se stie niciodata...Bagajelu' e facut.
Ma bucur sa vad ca sunteti bine, ca au aparut bebei noi. Sa fie sanatosi si sa aduca numai bucurii.
Felis, am "vizitat" Filantropia. E destul de ok, curat si asistentele au fost extrem de prietenoase (nu stiu daca asta s-a datorat faptului ca eram insotita de medic...) Saloanele cu plata sunt ok, am inteles ca se poate face un fel de "rezervare" (o face medicul). O sa mai merg la sfarsitul lunii (daca mai apuc)
Teoretic noi venim pe lume in prima saptamana din decembrie (poate ninge, ce frumos....)
Pupici,
bumbacel si bebi 37 saptamani
DPN 1-4 decembrie, Dr. Radulescu (Filantropia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by Mona_B

Fulguletz, si la mine e bebe angajat demult in pozitia care trebuie, in ultimele zile a ajuns destul de jos, incat de-abia mai pot merge de durere in zona pubiana...dar e si lung, ca il simt pana in stomac.Eu sper insa sa mai stea acolo...nici eu nu stiu de ce, tot vreau sa scap mai repede, dar cred ca m-a cuprins frica de nastere si imi doresc in mod inconstient sa se amane momentul.

cred ca asta e sentimentul care-l incerc si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna din nou!Eu am incercat sa atipesc, dar se pare ca azi toata lumea vrea ceva de la mine,asa ca..adio somn.Poate ma lasa BBlina sa dorm la noapte.
A venit si celalalt medic pediatru, Mariuca e OK, diseara facem baita.Mai avem doar sa vedem dupa-amiaza ce greutate are.Tocmai acum i-am dat sa manance si s-a culcat.
Eu incep sa ma simt mai bine, pot sa stau in fund ceva mai mult fara sa ma doara.Azi dimineata am avut curajul sa ma uit cu o oglinda, sa vad ce mai face "aia mica"dupa "traumatismul"prin care a trecut.Nu m-am oripilat prea tare, se vad parca niste fire,in rest...hemoroizii aia ma enerveaza.Au mai dat inapoi,pun supozitoare in fiecare zi, unguent...ce mai, distractie, nu gluma.In cat timp trec?E posibil sa mai apara?
Pupici,
Andreea si BBica Maria

Mergi la inceput