Mamici de noiembrie decembrie (89)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna fetelor! Vreau sa le multumesc fetelor care au nascut pentru informatiile pretioase ce ni le transmit...ne pregatesc pentru ce va urma...va multumim, mamicilor, ca mai aveti timp si pentru noi...
Eu inca nici acum nu am terminat bagajul, ce sa mai zic, ca nici lucrusoarele lui bb nu am apucat sa le spal...as fi vrut spt. asta, dar e spt. in care ma duc la curs...iar..., si nu am timp nici macr de o mancare...ca vin moarta de oboseala, iar dimineata pana plec la curs, terbuie sa ma odihnesc ca sa pot pleca...hai ca m-am plans destul..., voi ce mai faceti???
Mamicilor care nu aveti nici un ajutor, ...cum va descurcati??? Sunt convinsa ca foarte bine...dar mai apucati si voi sa va odihniti?
Vreau sa va intreb ceva ce nu mi-e foarte clar: dupa ce alaptezi, e obligatoriu sa te mulgi? ca sa golesti sanii ca a mai ramas lapte in ei, si sa nu mai doara sau sa nu fie tensionati????? Plizzzzzz, raspundeti-mi si mie....

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata burtici si mamici!Cum ati dormit(mamicile)?Eu am stat 3 ore aseara(pana la 12.00)cu Mariuca in brate care(bineinteles ca nu o doare nimic!!!)adormea leganata si cand o lasam din brate urla ca din gura de sarpe!Chiar am lasat-o 5 minute singura in camera sa planga, e clar ca are nervisori in fundulet, nu colici!Dupa care pana pe la 2 a dormit cu mine in pat, apoi am mutat-o la ea si am dormit pana la 9.30.As putea spune ca e destul de cuminte, nu?
Onitza, eu ma mulgeam la inceput ptr.ca-i simteam umflati si durerosi, tineam si comprese cu apa rece.Acum parca s-a reglat lactatia, nu se mai umfla.daca simt insa ceva, imediat ma mulg(cu mana ca pompita...nu reusesc cu ea)si pun comprese cu apa rece.Se spune ca trebuie sa te mulgi dupa fiecare masa, eu sunt mai lenesa.Oricum, eu ii dau o data dintr-un san, apoi din celalalt si in timp ce suge la unu', celalalt curge....Milka scrie pe mine.
Azi astept sa vina doctorita sa o vada, nu-mi place deloc stranutul ala si nasucul infundat.I-a cazut buricul, dar mi-a fost frica sa-i fac baie pana nu o vede.Ce sa fac cu nasucul ala?Uneori respira saracuta asa greu!!!
Pupici,
Andreea si BBlina Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

andreea, sa sti ca mariuca ta chiar e o fetitza cuminte daca a dormit de la 2 pana la 9,30...alex nici la un an nu dormea atat de multma bucur ca ai laptic sa-i dai sa pape.
onitza ce cursuri mai faci tu acum cu nici 3 sapt inainte de nastere?
fetelor trebuie sa recunosc ca sunteti curajoase, felis da examene, tu faci cursuri...eu abia ma mai misc din pat pe canapea...nu ma mai vad in stare si de asa ceva.
va pupici

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mami gandacica...tu pe unde umblii de nu ai aparut inca?
miche vad ca nu e pe-aici, ce-o fi cu ea?
fulguleatzo de tine nu intreb ca stiu ca tu mai ai...esti aproape de dpn-ul meu...

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

monica, uite-acus am aterizat, ca-mi monopolizeaza pc-ul ile

andreea, pt nasuc infundat, ser fiziologic (dar nu mai stiu ce concentratie, intrebi la farmacie, e ala cel mai diluat) ii pui cu pipeta (sau cu seringa, cum faceam noi) si desfunda nasucul... si noi am fost la fel cand eram mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Gandacico!!!
Darius al meu se tine scai de Ioachim al tau....
Na ca tot sagetator vrea sa fie!!
Vorbeam cu Monica si Onitza , ca inchiriem un salon intreg doar pt noi... Facem gasca acolo!!
Toate odata!
Daca nu nasc , pe 24 merg la control.
pana atunci in burta la mine bebele face
Si mi-a mai zis doc ceva care ma inebuneste : se poate intampla ORICAND

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ANDREAP, multam de raspuns, si eu vreau sa scrie pe mine MILKA!!!!
MONICA, e un curs de turism pe care l-am inceput parca in mai-iunie, si uite ca dureaza 9 luni, il termin in ianuarie si examenul il am in ianuarie!!! Trebuie sa-l termin....mi-e foarte greu, dar trebuie!!! Multam de grija...
Va pup, aveti grija de voi!!!!

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Proba de microfon!

Felis, 37 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Ura!.... A reusit sa scriu... De dimineata ma tot chinui si nu mai reuseam ... Puteam sa citesc da nu puteam sa scriu... Si atatea mesaje am scris si le-am pierdut ca imi dadea ERROR... ca m-am saturat si am incercat cu "proba de microfon"

Va pup si ma bucur ca am reusit sa postez.

Pozele mele!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet

fetelor trebuie sa recunosc ca sunteti curajoase, felis da examene, tu faci cursuri...
monica

MONICA... se fac aproape 10 zile de cand am dat exam si nici acum nu ne-au dat raspunsurile. Si a fost GRILA... Initial au zis ca ne dau ieri raspunsurile... Am fost acolo pe vremea aceea nashpa si nu erau afisate... Daca tot am ajuns mi-am corectat raspunsurile (erau afisate grilele cu raspunsuri corecte), mi-am calculat si nota (ca dadeau punctajul)... Degeaba stiu eu ce am facut ca vreau sa vad rezultatele...

Pozele mele!

Mergi la inceput