Mamici de noiembrie decembrie (89)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by fulguletz

daca nu apar sapt viitoare, sa stii ca nasc..poate o intrec si pe Miche..

sa vedem , sa vedem!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Inca ceav:imi puteti spune cum sa fac sa apara dupa numele meu doar"pozele mele"(ca la tine, felis), si nu intreaga adresa(http://.....)?
Multumesc
Andreea si BBlina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

dragele mele,

revin dupa o lunga perioada de absenta datorata in mare parte printesei mele .
noi suntem bine, doar ca micuta mea ne face nopti albe iar ziua doarme ca o papusa incat nici nu simt ca am un bebelus in casa.
noi am trecut pe formula de sambata pentru ca nu lua in greutate iar sanii mei erau din ce in ce mai seci.

este o foarte mare mancacioasa...ii dau cam 120 ml la 4 ore iar noptea cere si intre mese iar medicul mi-a recomandat sa-i dau ceiut.

am pus si noi cateva pozici www.larond.ro/moss/ " minunea noastra, Alexia "

Acum, as vrea sa felicit din toata inima pe toate cele care au nascut sa fiti sanatase si sa va reveniti cat mai repede.
Celor care urmeaza sa nasca: mult noroc, nastere usoara si bebelusi sanatosi.

Camy, cat lapte praf manca bebelusa ta la o masa la varsta de 3 saptamani ? cate mese pe zi si la ce interval ? noaptea iti doarme ? daca doarme si ziua ?
Poti sa-mi raspunzi pe PM ptr. ca nu reusesc sa citesc tot ce se scrie pe forum si nu as vrea sa pierd raspunsul tau !

cristina si bb Alexia

Mergi la inceput

Vai Moss ce fetita delicata ai!!!
Sa-ti traiasca si sa-ti creasca mare !

Mergi la inceput

Fetelor , sa va zic cu ce ma distrez eu (mi-a dat un amic ideea)!
Am deschis pe yahoo mess o lista de pariuri cu data la care o sa nasc!
Interesant a fost ca imediat am primit doua "predictii" cu aceeasi data! si explicatii grozave!! care-mi convin
Ei bine , poftiti si voi!!
Ofer premiu !!
Ia sa va vaz!
mama omida ce zice??

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Try si Monica,eu nu i-am dat biberonul lui bebe.Stiu ca se leneveste de tot si nu mai vrea sa traga de la san.Pana acum i-am dat laptele cu o seringa,asa cum ne-au aratat asistentele din spital.Ne descurcam bine cu seringa asta.

Si eu cred,Try,ca bebele meu nu stie cum sa suga.Asta pe langa faptul ca nu prea am eu ce sa-I ofer.

Moss,bebele meu implineste maine 3 saptamani.Mananca 6 mese pe zi,cam 80 ml la o masa.Nu stiu daca a mai luat in greutate ca n-am mai avut unde sa-l cantaresc.Uneori doarme cate 4 ore,alteori se trezeste dupa 2 ore si tipa de foame.
Si eu ma tot intreb cat ar trebui sa pape in 24 de ore si cate mese sa fie.

Problema cu dormitul noaptea o avem si noi.Ziua adoarme cam imediat dupa ce papa,dar noaptea….e activ,are ochii larg deschisi si nici nu-i trece prin cap sa se culce.Ne tine asa 2-3 ore,pana i se face foame din nou.Ne-a capiat pe amandoi.Nu stiu de ce se intampla chestia asta numai noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

am facut ditai nani... ma uit la dulceata lui moss ma gandesc ca miche naste joi, am aceleasi simptome cu monicab - numai ce-am iesit ieri din casa si ma doare incontinuu, ba am si o dunga de sange pe sub piele pe burta - cred ca imi plesneste cezariana automat!

voi?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gandacelu

am facut ditai nani... ma uit la dulceata lui moss ma gandesc ca miche naste joi, am aceleasi simptome cu monicab - numai ce-am iesit ieri din casa si ma doare incontinuu, ba am si o dunga de sange pe sub piele pe burta - cred ca imi plesneste cezariana automat!

voi?

pai... 'neata si sa-ti fie de bine somnicu'
merci de predictie!!! (sa vedem , sa vedem)
Si ai grija cu dunga aia de la cezariana......
(ca io stiam ca ai nascut altfel )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Uraaaaaaaaaa!.......

Am luat examenul!...

In sfarsit... Simtzeam ca nu se mai termina asteptarea asta...

Felis, 37 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Miche

Fetelor , sa va zic cu ce ma distrez eu (mi-a dat un amic ideea)!
Am deschis pe yahoo mess o lista de pariuri cu data la care o sa nasc!
Interesant a fost ca imediat am primit doua "predictii" cu aceeasi data! si explicatii grozave!! care-mi convin
Ei bine , poftiti si voi!!
Ofer premiu !!
Ia sa va vaz!
mama omida ce zice??

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

MICHE ... sa nu, da la mine sa iei in considerare... duminica 21 nov. La cate semne ai avut ar trebui mai repede, da... asa mi-a iesit ... prezicerea

Cand o fi ... sanatos sa fie...

Felis, 37 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput