Scoala Christine Valmy..

Nu stiu daca am postat bine aici,am vazut ca sunt postate numai subiecte cu crese si gradinite..daca gresesc,imi cer scuze..
Si acum problema mea..Vreau sa fac un curs la Scoala Christine Valmy si as vrea sa stiu daca e o scoala respectabila in care chiar te invata ceva.Am avut prietene cu experiente neplacute in care au facut diverse cursuri,au dat foarte multi bani insa nu le-au invatat nimic..numai prostii sa treaca timpul mai repede..
Daca e cineva care stie ceva despre aceasta scoala,sau care a facut aici un curs as vrea sa-mi dea detalii.Cursul costa foarte multi bani si prin urmare n-as vrea sa dau atatia bani si sa nu ma invete nimic.
Multumesc mult.
Leditia.
Raspunsuri

ancuta06 spune:
cred ca n-ai postat bine aici,incearca la generale
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
http://community.webshots.com/user/Busch_family

chatonel spune:
Salut Leditia.
Eu am facut scoala la Valmy, prin '92-'93, si mi-a placut. Multe din fetele care au fost in grupa mea visau sa-si deschida cabinet sau sa plece in stainataturi sa lucreze asa ca se invata destul de bine meserie, insa atunci erau cursuri intensive, deci rapide.
Toulouse, la ville rose

Leditia spune:
Am citit pe site la ei, ca acest curs pe care vreau eu sa-l fac dureaza 17sapt.,6-8 ore/zi.Deci este un curs nici prea lung(caci am vazut si de 8luni insa cu un nr de ore mult mai mic) dar nu-i nici prea scurt.Incerc sa fac acest curs de cand am venit in Bucuresti insa n-am avut banii necesari(si-am facut cu totul alte lucruri) si atunci aflasem ca se dau toti o data si nu in rate ca acum.Oricum niciodata nu-i prea tarziu sa faci ceea ce-ti place.
Deci tu-mi spui ca-i de incredere si merita banii..bun..atunci cat mai curand o sa ma apuc de acest curs.
Multumesc.
Leditia.

chatonel spune:
Inainte de a da banii, mergi si viziteaza scoala, asista la un curs practic.
Toulouse, la ville rose

madelaine spune:
Eu am terminat la Christine Valmy cursul de cosmetica, machiaj si masaj. Sint foarte multumita de ceea ce am invatat. Acum am cabinetul meu personal, lucrez deja de trei ani si sint multumita de cursurile luate. Clientele mele sint foarte multumite de mine, cred ca metoda noastra difera de ce este aici. In plus am invatat( aici) si epilatul electric definitiv( electroliza) si Laser Ipl pentru ca aici este foarte cerut. Eu cred ca poti apela cu incredere la scoala asta. Cu mine in grupa toate fetele plecau in USA si Italia sa lucreze.
Madelaine si cei trei muschetari

Podeanu spune:
Si masoterapeuta mea tot la Valmy a facut scoala si aici e pe cont propriu.
Dana si gemenii
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Podeanu

iselin spune:
sa nu radeti de mine.
Profit de acest topic deschis.
Eu am studiat cu totul altceva, dar ma facineaza domeniul estetica-cosmetica-beauty.
Am plecat din tara. Acum sunt in Canada si ma gandesc din ce in ce mai mult sa fac o scoala in acest domeniu. As dori apoi sa profesez intr-un salon-cabinet, pentru ca apoi daca ma simt in stare poate sa fac ceva personal.
Am posibilitatea sa fac cursurile, dar sotul meu imi spune ca nu mai am 18 ani
, ca o sa-mi gasesc greu clienti, mai ales ca nu se compara cu ceea ce am facut si ca am facut in zadar atata scoala.
As dori sa aflu mai multe de la voi.
Multumesc anticipat.

Cricor spune:
Iselin daca iti place domeniul, si mai ales daca nu stii in ce alta directie s-o apuci, eu zic sa te apuci de scoala si sa perseverezi. Eu ma duc la o cosmeticiana care in Romania era economista. A facut scoli aici, e foarte draguta si volubila, isi face treaba bine, e o placere sa mergi la ea. Ea a inceput cu manichiura/pedichiura si incet-incet a ajuns la cosmetica. A lucrat mai intai intr-un salon, de ceva vreme si-a deschis acasa propriul cabinet.
Mai stiu pe cineva care s-a apucat la 50 de ani de cursuri de cosmetica, a fost ambitioasa si acum lucreaza intr-un salon, are clientele ei si e foarte multumita.
Asa ca succes!
Corina

motanik spune:
Nu vreau sa fac nici reclama nici antireclama...Eu nu am fost multumita de serviciile unei tipe care facuse scoala la Christine Valmy...Dar poate nu a prins ea bine...
Cat costa cursurile? Eu stiu de al o tipa care are coafor de multi ani in Targoviste ca isi trimite fetele la Blondy, unde acum un an stiu ca era un curs de 3 luni cam 500 euro...Mi se pare mult, dar am inteles ca Blondy ar fi cea mai tare scoala din domeniu...
Andra
http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj
http://community.webshots.com/album/216599908KwgDmN