Tuse productiva
Raspunsuri - Pagina 2

otau spune:
Eu am cedat nervos! Azi ma duc cu el la doctor. Ieri am vorbit cu dr. la telefon si mi-a spus sa-i dau Bromhexin (picaturi pt. copii).
Vladut tuseste mult dimineata si seara. In plus de asta are si nasul infundat si curge purulent. Nu-l duc la gradinita pana saptamana viitoare.
Aurora, mami lui Vladut (6 ani)

Anina_n spune:
Of, Aurora ! Nasucul infundat si tusea productiva nu trec in cateva zile, dureaza cam 10-14 zile vindecarea.
Scria cineva mai sus despre ceaiul de tei cu miere si lamaie, noi am folosit ceai de cimbrisor sau poti folosi ceaiul de patlagina, sunt bune si la gust.
Sanatate si numai bine !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Monique spune:
Si noi tusim...si tot asa...tuse productiva "haraitoare". Incercam sa grabim putin procesul prin administrare de ACC 200mg cpr eff (2 x 1/2 tb/zi). Apoi, daca nu merge...voi incerca siropul acela de ridiche neagra...
si Vladutz ( 2ani 7 luni )

Caprioara spune:
Si al meu baiat de aproape trei ani are o tuse productiva de mai bine de o luna. La fel multi alti copii de la el de la gradi. Aseara am fost la doctor si ne-a dat schema cu Ribomunyl pentru imunizare. Acum o luna a facut si antigripalul. Doctorita a zis ca nu are nimic la plamani si ca nu vom scapa de tusea asta (i-a spus ea "rara si productiva") pana cand nu-i vom creste imunitatea. Pana acum am luat Plantusin pentru tuse si Sirop de ridiche neagra dar dupa cum am spus, tusea se incapataneaza sa ne chinuie in continuare, efectul fiind doar de ameliorare...

alexa00 spune:
Ne inscriem si noi in grup.
Al meu baietel are 1 am si 6 luni si de vreo saptamana tusim clasa intai.Nasucul nu curge, dor tusea asta...
Luam ambroxol so docrora ne- a recomandat ceai de tei cu mar cartof ceapa si lamaie.TUSIMUN se poate da si la copii sub 2 ani?
Numai bine,
Alexa00

april spune:
si noi , a doua oara intr-o luna.
eu chiar nu mai stiu ce sa fac.
de ce nu merge de fiecare data cu aceleasi produse?
simt ca-mi pierd mintile
April & Andrada

otau spune:
Am fost la doctor. I-am facut radoscopie pulmonara. Nu are nimic la plamani. Este doar racit. Dr. mi-a spus sa-i dau biseptol.
Aurora, mami lui Vladut (6 ani)

moni25 spune:
noi suntem veterane la tuse.Am luat si rybomunil ai in decurs de 2 ani tot ce se poate lua de tuse.
Pentru tuse productiva rezultat foarte bun am avut cu robitussin expectoransse si E-mox(antibiotic).pentru tuse uscata-tot robitussin,dar JUNIOR.

iileana spune:
Intrebari despre STODAL
Noi: oaresce raguseala de vreo luna (pentru care medicul nu ne-a dat nici un tratament, nu i s-a parut ceva grav) + un pic de tuse (sa zic o data la citeva ore) cam de doua-trei zile. In rest, totul e in regula (mai putin o usoara fornaiala, dar asta e deja o chestie cronica, pe motiv de reactivare de polipi).
M-am gindit la Stodal (ca tot il aveam in casa), vad insa ca unele dintre voi n-ati remarcat nici o imbunatatire a situatiei cu medicamentul asta.
Claudia, de ce se combina Stodal-ul cu Mucosolvan?
Poate la alti copii a avut efect?
Va rog, daca l-ati folosit, da-ti-mi ceva detalii.