Tuse productiva

Tuse productiva | Autor: otau

Link direct la acest mesaj

Baietelul meu nu are nimic altceva decat o tuse productiva (tusea aceea zgomotoasa). Nu are febra, nu-i curge nasul, are pofta de mancare, dar tuse asta ma streseaza pe mine. Deh, gradinita cu avantajele si dezavantajele ei! Tuseste mai mult dimineata, si mi se pare normal pentru ca isi curata bronhiile dupa o noapte de somn.
Intrebarea este: ce sirop bun stiti pentru o astfel de tuse? Eu ii dau Stodal (dar nu vad rezultate vizibile).

Aurora, mami lui Vladut (6 ani)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea76 spune:

Incearca Mucosolvan, iar daca nu trece fa-i un control O.R.L., sa nu fie polipii.
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gillda spune:

buna otau,
si alex, baietelul meu a incep sa aiba o astfel de tuse de cind il duc la gradinita (1 luna). mi s-a explicat ca aici, la gradinita intra in contact cu alti virusi decit cei de acasa si de-aia mai tusesc unii copii. i-am facut un consult binenteles, dar nu are nimic. ii dau dimineatza inaite de plecare si seara inainte de culcare cite o lingurita de sirop din muguri de brad si propolis. este foarte bun si la gust si nu costa decit 42.000 lei. incearca-l negresit! sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Tot Mucosolvan am folosit si noi si a fost ok.Da sa fie productiva tusea ca altfel nu face numic.
pa.

camelia si Fineas (n.28.10.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

ai spus ca tusea e zgomotoasa. E cumva latratoare? Sau e cu expectoratii? ii curge si nasul?

daca e latratoare atunci e laringita si se da altceva decat la tuse expectoranta.

sanatate

April & Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Otau, daca e productiva tusea (auzi ca se rupe ceva, cand tuseste?), atunci, asa cum a spus Andreea76, Mucosolvanul e f. bun si ii mai dai si Humex. Atentie insa, tratamentul cu Mocosolvan se face cam 10 zile, chiar daca-i trece tusea (asa mi-a spus pediatrul, sper sa fie si bine. noi asa am facut si a fost bine), iar copilul trebuie foarte bine hidratat. Sau ramai la varianta Stodal + Mucosolvan. Daca tusea e seaca, treci pe Paxeladine.
Sanatate multa!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Tusea nu e latratoare, doar productiva, si da, parca se rupe ceva cand tuseste. Nasul nu-i curge. Nu are alte simptome.
Am sa incerc cu Mucosolvan dar si cu siropul din muguri de brad si propolis. Humexul este tot homeopat ?
Multumesc mult!

Aurora, mami lui Vladut (6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

HUMEX nu este homeopat;incearca si siropul TUSIMUN de la Hofigal,Biancai i-a facut bine,ce-i drept a tusit o luna si ceva,deci era cazul sa-i treaca intr-o zi.Dar e din plante,asa ca nu are ce sa-i duneze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Pentru tuse productiva, Mucosolvan am folosit si noi, si sirop de patlagina.
Sanatate si sa-i treaca cat mai repede tusea lui Vladut !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliiuli spune:

Buna fetele!
Aceeasi problema o am si eu cu Alex (4 ani si jumatate), tuseste productiv desi nu are nici un alt simptom. La gradinita am auzit si alti copii cu acelasi gen de tuse (in vestiar , cand ii schimbam). Eu i-am dat Stodal,vreo 14 zile , dar nu vad nici o imbunatatire (tusea o are cam de 1 luna). O sa incerc si eu remediile voastre, ori sirop de patlagina , ori mucosolvan , ori tusimun. Banuiesc ca nu i le pot da pe toate odata, nu? (poate trece mai repede).

iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha spune:

Buna!Eu am aceeasi problema cu baietelul meu de trei ani.Are trei saptamini de cind tuseste,pare ca rupe ceva,tusea este mai accentuata dimineata dupa ce se trezeste.i-am dat mucosolvan la recomandarea doctoritei,a parut sa-i treaca,apoi tusea a revenit,am fost din nou la doc.mi-a spus ca nu este nimic grav,sa-i dau multe ceaiuri caldute cu lamiie si putina miere.Eu i-am dat din proprie initiativa sirop de muguri de pin si propolis,sper ca nu am gresit,iar acum astept sa-i treaca.VREAU SA-I TREACA! Cumnata mea are aceeasi problema cu fetita de trea ani,dar ea a inceput un tratament de crestere a imunitatii cu Ribomunyl chiar intr-o perioada cind fetita tusea. Imediat dupa inceperea tratamentului tusea s-a accentuat dar apoi treptat s-a redus .
Am uitat sa va spun ca ambii copii merg la gradinita,iar la ei in clasa majoritatea tusesc .

Mergi la inceput