Tuse productiva
Raspunsuri - Pagina 3

cl spune:
Iileana, Mucosolvanul se da atunci cand copilul are secretii (stii tu, din alea multe si purulente) si are ca efect fluidificarea mucilor (scuze pentru exprimare). Ma rog, cam asa mi-a explicat medicul, sper sa fii retinut bine. De aceea se vor da multe fluide (de preferinta ceaiuri calde cu miere de albine si lamaie), ca sa ajuti copilul sa elimine mai repede secretiile alea scarboase. Stodalul il dai numai daca tuseste. La noi nu prea are efect Stodalul, noi combinam cu Humex pentru tuse productiva, de obicei. Dupa cateva zile, cand tusea dispare, nu-i mai dam Humex, insa cu Mucosolvanul continuam, pana se termina cele 10 zile sau 2 saptamani, prescrise de medic. Nu stiu cat de inteleasa m-am facut
, sper ca ai priceput ce-am vrut sa zic. Stodal, am zis, pentru ca Otau deja incepuse tratamentul cu el, nu e obligatoriu. O sugestie, pentru polipi intreba pediatrul de Rhinocort (picaturi pentru nas), o colega mi-a zis ca asa a scapat fi-su de operatia de polipi. Si Nadina are rezultate bune cu Mandarina (tocmai a scapat de operatia de polipi), dar nu stiu cu ce picaturi. Pune-i o intrebare. Poate aveti noroc si voi.
Monique, la noi n-a avut nici un efect siropul de ridiche neagra, sper ca la voi sa mearga.
Claudia

iileana spune:
Am priceput.
(secretiile lui Tudor sint...putine si dragute.; provin de la niste polipi mici si draguti (ce-a apucat sa mai creasca de anu' trecut, de la operatie
); nu sintem (inca?) in situatia Mandarinei, sintem, vorba Nadinei, in faza in care-i bagam (sau incercam sa-i bagam) jumatate de mare in nas...Iar Rinochort-ul e interzis la copii, stopeaza cresterea sau cam asa ceva).
Vom continua cu Stodalul, mi-am mai notat ceva ceaiuri de-aici, sper sa fie bine)

mamicaluitheo spune:
Aurora da-i acc 200 pana nu mai tuseste,
atentie mare sa nu-i dai dupa ora 17 - 17 30 expectorante.
incearca sa ii imparti dozele in asa fel incat sa ia de 3 ori pana la acea ora.
si mai i-ai de la plafar sirop de echinaceea cu propolis este si pt. imunitate, este f.f.bun
sanatate multa
andreea,theo si florin
http://community.webshots.com/user/mamicaluitheo

Roxy Trixy spune:
Offf, si noi ne chinuim de 3 saptamani cu cea tuse si nu mai scapam de ea
http://community.webshots.com/user/roxytrixy
Roxana & Bianca micuta

iileana spune:
quote:
Originally posted by gillda
ii dau dimineatza inaite de plecare si seara inainte de culcare cite o lingurita de sirop din muguri de brad si propolis. este foarte bun si la gust si nu costa decit 42.000 lei. incearca-l negresit! sanatate
Aveti idee cum se cheama acest sirop?(adica ccc cum il cer la farmacie, m-am "dat" un pic pe google la produse farmaceutice si nu l-am gasit).

Monique spune:
quote:
Originally posted by iileanaquote:
Originally posted by gillda
ii dau dimineatza inaite de plecare si seara inainte de culcare cite o lingurita de sirop din muguri de brad si propolis. este foarte bun si la gust si nu costa decit 42.000 lei. incearca-l negresit! sanatate
Aveti idee cum se cheama acest sirop?(adica ccc cum il cer la farmacie, m-am "dat" un pic pe google la produse farmaceutice si nu l-am gasit).
Exact asa :"sirop din muguri de brad si propolis" ( produs de lab.ELIDOR Romania ). Nu l-ai gasit la produse farmaceutice fiind inregistrat ca supliment nutritiv (TVA 19%).
Claudia,
Din fericire noua ne-a "cam" trecut tusea ( dupa 10zile ACC eff ), mai avem usoare "raluri". Incercam in fiecare zi sa-i dam miere : ori intr-o canitza cu lapte, ori in cacao, ori in ceai ori pur-si-simplu cu linguritza...

micha spune:
As avea si eu o intrebare pentru"caprioara":cind i-ai facut vaccinul antigripal tusea? Eu incerc sa-i fac vaccinul dar pentru ca in ultimul timp a tusit mereu am aminat.Acum tuseste foarte putin numai dimineata cind se trezeste. Doctorita spune ca nu este, nici o problema,putem sa facem vaccinul,dar mie imi este tema.

lilly spune:
Buna!
Si noi am avut probleme cu tusea. Miru are patru ani si de o luna de zile tusea incontinuu. Am incercat aproape tot ce se fabrica in materie de siropuri de tuse (Ambroxol, Mucosolvan, Humex, Rinahthiol...) si nici un rezultat. Dupa o luna de disperare cu controale peste controale la plamini si dupa ce am vizitat 4 doctori, am ajuns la un medic ORL-ist. Mi-a spus ca este de la polipi, ca i s-au inflamat de la racelile repetate (pt. ca nici unul dintre dr. nu a fost in stare sa-mi prescrie niste picaturi pt. nas, iar eu si mai desteapta nu i-am pus decit ser fiziologic). Ne-a dat Nurofen (antiinflamator), Nafazin (pt. nasuc) si tot pt. nasuc niste picaturi fabricate in Iordania cu neomicina. Dupa un tratament de 5 zile, i-a disparut si tusea.

april spune:
pt. nasuc infundat eu ii dau Mar plus, e cu apa de mare, acum am aflat de el, e f. bun si nu creaza dependenta.
si noi tusim de 2 sapt., acum suntem tot pe mucosolvan de 1 sapt.
Sa speram ca scapam repede.
sanatate
April & Andrada