Mamici de ianuarie-februarie 2005 (56)
Raspunsuri - Pagina 10
Viktoria spune:
Oana sa aveti parte de multi ani fericiti impreuna si iti doresc o
romantica. Mergeti sa mincati la restaurant sau ai pregatit tu ceva
buna?
Leta, eu am sa spal tot ce am pt.
, e mai sanatos pt. el .Esti o draguta ca te rogi si pt. noi si copii nostri. Dumnezeu sa-ti asculte rugaciunile si sa-ti de-a sanatate si o nastere usoara.
Witchie spune:
Shobo, count me in pentru vineri:)
Ladies, am gasit detergent special pt copii la supermarket - TeoBebe ii zice. Inca nu am desfacut cutia dar ca si voi ma pregatesc sa spal tot ce am cumparat pentru Irina.
Pentru ca si eu aveam tensiunea foarte mare medicul meu mi-a recomandat sa fac o serie de teste de sange si surpriza, cand mi-au venit rezultatele tot ce tine de ficat este cu valoare marita... colesterol, trigliceried, electroforeza...Medicul de familie mi-a recomandat sa fac analize pt virusi hepatici :( asta imi mai lipsea...
Pe de alta parte mi-a zis ca s-ar putea sa fie doar stress-ul dar ca nici nu ma poate sfatui sa stau linistita... Nici nu stiu cum sa reactionez :(
Anda, 29+ saptamani, dr. Radoi, Municipal
ana maria spune:
Crinutza multzam de informatii. Nu stiu daca ma grabesc sa cumpar pt ca avand probleme n-as vrea sa cumpar dinainte. O sa fac lista si imi trimit barbatul sa ia dupa aceea. Dar strand informatii, studiez piata.
Shobo, eu confirm intalnirea, e ok oriunde pt mine. Ora e ok, pt ca si eu sunt "casnica".
Cornelia eu zic totusi sa suni doctoru in legatura cu tensiunea. Cred ca oricum ar fi o idee buna sa o mai repeti. Eu la 17 saqptamani am avut 14 cu 7 si m-a trecut pe regim fara sare. Acum sunt ok cu tensiunea 11 sau 12 cu 6. Dar tot tin regim fara sare, fara grasimi samd.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
adita spune:
vreau si eu sa vin la intalnela, chiar daca inca nu sunt foarte sigura ca o sa reusesc (e o probabilitate de 10% ca tocmai atunci sa pot rezolva o problema importanta, pe care o astept de mult)asa ca sper sa nu va incurc prea tare daca zic acum ca vin si atunci nu mai reusesc
BESTUTZA spune:
Si eu vreau sa vin!! Mai Shobo , buna idee cu Pizza Hut! Buna tare!
!9 e vineri , nu?
Am fost ieri de urgenta la doctor ca ceva nu era in regula si slava Domnului ca totul e bine! Deocamdata ! Aseara am alergat sa cautasm nistetampoane care sesizeaza pierdere de lichid amniotic! Am fost si la 2na si la Sensi Blue si la Help Net , dar nimic! Sa vedem maine!Vad ca de ieri totul pare in regula! Miercuri merg iar la control sa vedem ce fac analizele mele de colesterol!
Pupicei!
Alina Maria spune:
Buna burtici ,ce faceti voi duminca ? e mare plictiseala aici .
Oana
"LA MULTI ANI "
sper sa aveti multa sanatate si fericire alaturi dce bb. vostru . Sa ne spui cum a fost aceasta aniversare.
Bea si pt. noi un pahar !
alina
crinuta spune:
Anda, de la care supermarket ai cumparat detergentul? Si eu caut si nu gasesc.
Am fost la Carrefour azi, inainte am mancat la " La mama" si am intrata in panica cand mi-am dat seama ca au pus branza rasa pe cartofii prajiti. Noroc ca am pus-o pe mama sa intrebe ce fel de telemea folosesc, si cica ar fi pasteurizata. Voi ce stiti?
In legatura cu intalneala, eu nu stiu cat de buna e ziua de vineri, nu de alta dar stiti si voi ce trafic e. Eu una pot oricand, e doar o sugestie. Sincer, eu am ajuns sa urasc sa ies din casa. Si azi in autobuz m-am enervat, nu e zi sa nu ma enervez, oamenii sunt neatenti, te lovesc, nu le pasa, si pentru mine orice iesire din casa a ajuns un chin. Iar vremea vedeti si voi cum evolueaza...
Ana Maria, cum mai stai cu IR-urile?
Shobo ai fost la Iosup la eco sa vezi daca tratamentul a avut efect?
Crinuta si bb din burtica 33+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
Lali spune:
Cornelia, tu stii cam cat aveai tensiunea inainte de sarcina ? Eu aveam 11-12 cu 6-7 si acum am 12-13 cu 8-9. Am vobit cu un cardiolog si mi-a spus ca tensiunea creste in sarcina mai ales in ultimul trimestru datoita faptului ca volumul sanguin creste pentru asigurarea tuturor substantelor necesare lui bebe. Acum poate ca ar fi bine sa iti intrebi si doctorul tau sa fii linistita. Mie ginecologul mi-a spus sa imi urmaresc de acum incepand tensiunea si sa semnalez orice crestere sau scadere brusca.
Anda, si eu vreau sa stiu de unde ai luat detergentul ca am cautat dar nu am gasit !
Oana, la multi ani si petrecere frumoasa !
Fetelor eu am facut toata ziua treaba prin casa ca imi vine sotiorul imediat. A fost plecat o saptamana in Germania si de abia astept sa ajunga! A cumparat scaun de masina, baby-phone si alte lucusoare pentu bebe si sunt tare curioasa sa le vad....
Lali si licuriciul ei 32+
Dr. Anca, Municipal
corneliaa spune:
Saru'mana tuturor pentru sfaturile despre tensiunea mea cam mare. Inainte de sarcina eram hipotensiva, adica aveam 9 cu ceva...parca totusi e cam mare.
Adevarul e ca am cam mancat sarat in ultima vreme (cam exagerat) si de asemenea am avut 3 saptamani de agitatie cam mare si de mers peste 1000 de km cu masina. Poate ca de-aici mi se trage.
Va multumesc pentru sfaturi si grija. Maine dimineata o sa ma duc iar la medic sa o masor. Sper sa fi fost doar un accident. Stiu ca tensiunea mare duce la preeclampsie sau eclampsie si asta ma sperie ingrozitor. Oricum sper ca maine dimineata sa aflu ca a scazut.Si de asemenea o sa intru de vineri in concediu prenatal, deci o sa stau acasa si asta poate va mai linisti si tensiunea. Sper!
Va pupicesc pe toate pentru sfaturi si grija.
(30 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
corneliaa spune:
La multi ani Oana!!!! Si tot binele din lume!
(30 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100