Mamici de ianuarie-februarie 2005 (56)
Raspunsuri - Pagina 9
adita spune:
Alina, de unde ai luat stelute? daca ai sti de cand caut...peste tot gasesc numai pestisori, floricele, inimioare si alte chestii de-astea fosforescente, numai stelutele "s-au terminat" peste tot. si le-am promis copiilor ca le iau si nu gasesc cu nici un chip
Leta spune:
Gata, am luat patutul. Dupa ce azi dimineata il comandasem pe net...
Am fost la Carrefour dupa haine si acolo am vazut exact patutul de pe site si, evident, l-am si cumparat. Am luat si aparatoarele laterale. Asa ca voi e-maila site-ului sa imi trimita doar salteaua din iarba. Daca salteaua e din iarba, bebeul nu se incinge si nu transpira. Dar, uite, Alina zice ca transpira oricum...Oricum, eu voi lua din iarba.
Patutul e din lemn, 125 x 65 x 90 cm, cu sertaras jos. Impreuna cu patutul am primit si un set de lenjerie.
Leta 30+
dr. tutunaru - elias
sara18 spune:
buna seara, gravidute!mai dau si eu un semn, dar sa stiti ca va citesc toate mesajele.
Alina_Gabriela, spune-mi te rog de unde ai luat patutul ( este vorba de cel de la graco, Contour Electra, sa inteleg)cu 6.000.000? imi doresc foarte tare sa il iau si eu dar astia aici nu importa( israel) si atunci sunt nevoita sa il aduc din Ro.
pupici la toate fetele si inca ceva....eu nu mai am rabdare....de abia astept sa il am pe bebe, trece timpul asa greuuuuuuuu...mai am 3 luni si parca e o vesnicie. in schimb chiar si asa cu el acolo in burtica simt ca nu sunt singura, atunci cand sotul e la servici si raman singura acasa, stiu ca e acolo si ce mai... e minunat, nu credtei?

Sara si
David ,DPN 13-18 feb 2005
www.babababies.com/view/view.cfm?SiteID=11579" target="_blank">pozele noastre 
oana cretu spune:
Alina Gabriela, pe patut am dat 109 euro, pentru ca vea o reducere de 20 euro pentru primul produs comandat de la ei + un cadou (care este un mini-calculator pentru copii, cu litere, sa invete cuvinte, litere, le dicteaza calculatorul).
Sara, si eu simt la fel ca si tine, ca trece timpul greu, dar simt ca nu sunt singura, caci el este acolo, viu, odorul meu.
Azi (14) sarbatoresc cu George 8 ani de cand suntem impreuna si parca ne-am cunoscut ieri. Eram doi copii, dar am ajuns sa avem si noi, la randul nostru, un bebe.
Si eu tot saltea din iarba o sa iau de pe bebelusultau, la comanda.
Pupici!
oana si bebitza din burtica
(33s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
Leta spune:
La multi ani, Oana, sa fiti mereu veseli, happy si, peste citiva ani, sa deveniti...4 ![]()
Leta 30+
dr. tutunaru - elias
sara18 spune:
Oana, "La multi ani !!!!!!!!!!!!!!!!"
, sa fiti fericiti alaturi de pruncul vostru si va urez sa avetzi o zi cat se poate de frumoasa!!!!!!!
felicitari si te pup!
Sara si
David ,DPN 13-18 feb 2005
www.babababies.com/view/view.cfm?SiteID=11579" target="_blank">pozele noastre 
Leta spune:
Acum mergem sa cumparam si ceva hainute pentru bb Andreea, dupa care ne intoarcem sa montam patutul
. Si o sa trecem si pe la biserica, sa ne rugam pentru bebe
. O sa ma rog si pentru voi si bebeii vostri, asa cum fac fetele de la "aspirante".
Voi ati inceput sa faceti shopping pentru bagajul de spital?
Leta 30+
dr. tutunaru - elias
Leta spune:
Si inca ceva...stiu ca e musai sa spalam hainutele inainte de a-l imbraca pe bebe cu ele.
La fel trebuie sa facem si cu lenjeria de pat si cu aparatoarele laterale?
Leta 30+
dr. tutunaru - elias
Shobo spune:
Leta, eu vreau sa spal cam tot ce e pt bebe, dar parca la aparatorile laterale nus ce sa zic... daca sa le spal sau nu... voi vedea.
fetele, intilnirea ramine pe VINERI, 19 NOV? cum am zis? e ok pt majoritatea? ca pt toata lumea probabil ca nju exista o data perfecta! ![]()
cred ca va fi in Pizza HUT de la Roamna ca e mai mare si acolo avem loc. n-am apucat sa sun decit la cei din Universitatii si n-au masa de 10-15 pers la nefumatori, numai la fumatori... si n-as vrea sa stam cu fumul in nas cind se poate fara! asa ca voi suna la cei de la Romana ca mi s-a spus ca acolo ar fi loc pt noi. haideti sa vedem cite ne stringem? ca sa numaram si sa rezervam masa! ASTEPT INSCRIERILE PT VINERI, 19 NOV, ORA 16-17 PROBABIL.
Eu si bibisor sapt. 28
Dr. Tutunaru - ELIAS
aurelursu@k.ro spune:
Buna fetelor, mai apar si io pe aici.
Cornelia, tensiunea ta nu este chiar atat de mare. Ideea e sa nu depaseasca 14 cu 9 ca atunci primesti tratament. Eu am tensiunea 13 cu 8 din saptamna 23 si bb e foarte bine. Asa ca stai linistita, poate ai fost agitata atunci cand ti s-a luat tensiunea. E normal sa gafai si sa ai pulsul mai mare ca doar esti insarcinata. Dar e bine sa iti masori tensiunea regulat ca sa nu mai creasca. Eu asa fac. Oricum am tras o spaima grozava din cauza tensiunii.
Si-a facut cineva analiza culturii din col? Daca da spuneti mi si mie cum e, pleeeasee.
Sper sa vin si io la intalneala!!!
pupici gabi