Mamici de ianuarie-februarie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Crinuta eu nu am mai repetat IR-urile. Dar am fost la control si am facut o eco simnpla si dotorita mi-a zis ca bebe a crescutr cat trebuie si sa stau linistita. Asta e riscul ca bebe sa nu creasca suficient. Si mi-a recomandat sa ma clamez ceea ce si fac si sa nu ma mai stresez cu IR-urile. Cel mai probabil la inceputul lui decembrie merg sa fac un doppler si sa masor IR-urile.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Stelutele fosforescente le-am luat din Mall, de la magazinul de jucarii de linga Z, si au costat aproape 90.000lei (25 stelute de diferite marimi).

Crinuta, am luat prosoapele din Carrefour, insa nu mai stiu exact cit au costat pentru ca am luat diverse lucruri, iar bonul l-am aruncat.

Shobo, si eu voi incerca sa ajung la intilnire, insa nu pot mai devreme de 18.15.

Leta, si eu voi spala absolut toate lucrusoarele BB-linei, inclusiv pilota, pentru ca vreau ca totul sa fie dezinfectat si sa capete mirosul... casei, nu cel de magazin.

Oana, multi, multi ani inainte!

Sara, patutul l-am luat de la Baby Expo si asa l-am luat mai ieftin.

Alina si BB-lina 32s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Ladies,

Detergent pt bebe: la supermarketul Primavera din cadrul complexului Prosper - langa cinema LIRA, la intersectia strazilor 13 septembrie cu Sebastian. Parca e 90.000 lei cutia.

Anda, 29+ saptamani, dr. Radoi, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Am gasit detergent pt bebelusi pe mai multe site-uri, la diferente foarte mici de pret.cutia de jumatate de kg era 39.000, si se gaseste si la pungi de 1.5 kg(110.000) si 3 kg(212.000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Fetelor detergentul asta pentru copii este pentru masini automate sau pentru spalat cu mana?

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Hello gravidutzelor!

Oana La multi ani pentru ieri si Casa de piatra in continuare! Ma bucur ca in sfirsit ti-a venit patutul. Dar dupa cum am inteles a meritat asteptarea!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Buna dimineata!
Cum va mai simtiti azi, cum a-ti dormit? Eu m-am trezit cu noaptea in cap ca al meu print a avut chef de joaca. De asemenea am visat ca am nascut acasa si era o fetita:)) Am facut deja de mincare pt. dupa-masa deoarece Doris are azi liber de la scoala si acuma ma duc sa spal niste haine si sa fac curatenie in casa. si pe curind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

'Neata mamici...
Cornelia tensiunea ta, atata timp cat valoarea mare nu depaseste 14 e ok, insa cea mica nu prea trebuie sa sara de 8-9.. Eu iti spun ca mi-a fost monitorizata tensiunea in primele 4 luni ptr am avut cu ceva timp in urma doua puseuri de tensiune de 19 si respectiv 20,ceea ce il cam ingrijorase pe medic...Se punea problema intreruperii de sarcina, in cazul in care nu scadea...sub 14..Deci, ia-o usurel,nu face eforturi mari si prelungite, bea mai putina Coca Cola(stiu ca ti-e greu) si cafea mai slaba, mananca putina ciocolata si alte alimente care sunt excitante...
Shobo, Si eu sunt de acord cu data de 19 si cu Pizza Hut(ce-i drept mi-era mai aproape cel din Universitate), insa ora spre sa fie dupa 16.30...
Oana felicitari si La multi ani ptr aniversare...Va doresc toata fericirea din lume si sa aveti parte de tot ce e mai bun...Felicitari si ptr patut..Asteptam poze...
Eu sunt SUPER HAPPY... ptr ca la ecografia de vineri, mi-am luat o maaare piatra de pe inima, in sensul ca bebelina este foarte bine dezvoltata, totul e perfect, avem 1,300 kg..Singura mea "nemultumire" ca sa zic asa a fost ca dr spunea ca are cam putin lichid amniotic si din aceasta cauza nu a putut sa-mi faca poze 4D... Dr Poiana este un super medic, mie mi-a placut foarte mult...si personal mi s-a parut o chestie de maare bun simt faptul ca nu mi-a incasat banii( 900.000) ptr 4D, desi el saracul s-a chinuit macar 15-20 min ca sa scoata ceva...

Coca 30 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Dragele mele, mie inima a inceptul sa-mi bata mai tare,ptr ca azi am intrat in 30 saptamani si practic pe ultima suta de metri...iar emotiile ma coplesesc,ptr ca ma gandesc cu frica la momentul nasterii...
Dr imi spunea vineri ca lichidul amniotic este la limita inferioara a normalului...adica putin cam naspa... A mai fost vreuna din voi in aceasta situatie? Ideea ar fi ca daca se mentine asa, lipsa de lichid ar putea deveni unul din motivele unei nasteri premature... De asemenea mi-a spus medicul ca bebelina mea deja s-a angajat in pozitia de nastere si s-ar putea sa ramana asa..adica cu capul in jos...
INTREBARE : Cum as putea calcula lungimea...aproximativa a printesei?

Coca 30 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Alina,multumesc mult pt informatia cu stelutele, sper sa mai gasesc pana ajung eu acolo, ca m-am saturat de cate ori am auzit: "am avut dar s-au terminat". parca nu mai am rabdare sa se opreasca ploaia, sa dau o fuga pana acolo
In legatura cu detergentul pt bebe, n-am vazut sa scrie pe nicaieri daca e pt masini automate sau pt spalat manual, cel putin nu pe fata pungilor care apare in poze pe net. n-am gasit decat atata:"TEO Bebe-DETERGENT ANTIALERGIC 2 in 1- 3 Kg

- Special creat in baza unei formule moderne pentru spalarea lenjeriei si a scutecelor fine ale bebelusului.
- Contine sapunuri blande, naturale, care spala perfect si fata de care pielea delicata a bebelusilor prezinta o toleranta maxima.
- Inlatura eficient murdaria si petele persistente.
- Datorita componentelor alese cu atentie, TEO bebe 2 in 1 nu lasa urme pe tesaturi, nu provoaca iritarea pielii delicate a bebelusilor.
- Are un parfum delicat si placut care nu provoaca reactii alergice.

* Seria pentru TEO bebe a trecut prin testari clinice, ceea ce le asigura pe mamicile bebelusilor ca produsele sunt cu siguranta nedaunatoare.
*Ambalat in pungi de PVC de 3 Kg ."

Mergi la inceput