FIV 23
Raspunsuri - Pagina 6
zisaCami spune:
Multumesc mult Monica ! Am acatistul Sf. Parinti Ioachim si Ana la mine, sigur ca ma voi ! S-a mai intamplat odata minunea cu sotul meu, oare e prea mult sa sper in a doua minune?!
Cami
anis spune:
Fetele.eu vin din spital......am facut ieri punctia.....mia fost rau si inca imi este...am stat in spital pana azi la ora 9.....
Am avut sangerari mari la punctie....din cauza ca eram la limita hiperstimularii.de abia pot sa stau in fund de durere....n-as fi crezut ca patesc tocmai eu asta....
Am interzis sa ma dau jos din pat si embriotransferul e pus sub semnul recuperarii mele....azi noapte am urlat de durere prin spital...mi se umflase burta groaznic.am stat numai cu gheata pe burta....
Offfff...o sa intru mai incolo...daca am sa mai pot...
Ps: Monicaelena dami un pm...cati embrioni ai avut transferati....??
pupici
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
gabid spune:
Anis,daca iti va fi rau si maine sa nu il lasi pe dr sa iti faca ET pt ca nu se va prinde nimic!Asa a patit si Karula care a facut hiperstimulare si nu i-a facut ET dupa punctie.
Sa dea Dumnezeu sa fie bine!
Gabi si Moni cea obraznicuta.
anis spune:
Am mai intrat o fuga sa vad ce ati scris...eu am programat ET , marti...voi vedea ...maine e zi hotaratoare pt mine...in functie de cum ma simt...dupa cum vad eu, sunt semne bune...mie foarte sete si imi e foame rau..eu sper sa fie bine.
Durerile numai sunt ca ieri, dr zice ca sunt normale....si chiar e bine, dupa sangerarea avuta la punctie.
Maine vb cu dr si in functie de asta ma duc marti la et....habar nam cum va iesi si nici cati embrioni sa transfer ...eu inclin spre 3...datimi o parere ceva...
Sa dea Dumnzeu sa fie bine!
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Monica-Elena spune:
Anis de ce nu ai cerut sa iti faca albumina mana. Cati foliculi au scos si cate ovocite au rezultat? Eu am avut 4 embrioni bagati am scris in pag 2 sau 3 si cum erau divizati. Fi optimista si stai cumintica in pat ca sa fie bine pana marti si cere sa ti se faca albumina.
Cami Doamne Doamne o sa te ajute ai sa vezi, curaj si sa stai cumine cel putin in prima saptamana si nu uita cat de mult daca se poate tot timpul pe spate. Nu stiu daca e o tampenie dar eu asa am stat.
Ma rog ptr voi fetelor
Monica
Laura_72819 spune:
fetelor, cum ar trebui sa te simti in cele doua saptamani dupa ET eu nu prea simt nimic, nici durere, nici grata nici ameteli, sinii un pic tensionati (nu tot timpul), o fi de bine? Ma apropii de Ziua Z(hcg)
adelia alin spune:
mie sinii imi stateau sa explodeze...iar in rest nimic!n-am simtit nimic!dar probabil ca nu la toata lumea e la fel
Monica-Elena spune:
Laura nu pot aparea semne de sarcina in 14 zile. In general e simti bine. Mai ai ceva intepaturi la ovare ca la stimulare ptr ca ovarele tale inca lucreaza nu le opreste nimeni dupa ET o sa mai lucreze stimularea chiar 2-3 luni. In a doua saptamana eu am simtit acea jena ca in prima zi de ciclu probabil se implanta bb. Dar greturi si alte chestii nici pomeneala. Sanii se mai pot umfla si de la stimulare depinde de organism. Important este sa stai cumintica in pat si daca nu ti-a venit ciclu pana in ziua 14 si ai simtit aceste dureri inseamna ca e de bine. Continua sa stai in pat si nu face miscari bruste.
La mine asa s=a intamplat si uite ca e cu ochisori.Nu o lua ca litera de lege fiecare organism reactioneaza in felul lui. CVine a mai facut FIV poate sa iti spuna e a simtit fiecare.
Bafta!
Monica
giugiuca spune:
Fetelor, revin si eu...
eu am mai postat pe forum acum cateva luni..am facut fiv fara succes si maine ma duc sa-mi decongelez cei 4 embrionasi...si sa fac ET.
Va tin pumnii si voua..si dea Domnul sa ne ajute si pe noi!!