FIV 23

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Sa dea Domnul sa fie cu noroc giugiuca.

Laura am uitat sa iti spun cu doua zile inainte de test desi mancasem cu o jumatate de ora inainte am poftit la muraturi si la zeama din borcanul cu muraturi pe care l-am devorat.

Anis ce faci cum te simti?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Monica: . In cele 2 saptamani de asteptare dupa ET, cum ai procedat cand ai mancat, ai stat la masa sau in pat?
Giugiuca: Mult succes maine!
Anis: Prima data am pus 2 embrioni cu 8 celule ( 19 mm ), de data asta voi pune 3 sau poate 4, nu stiu inca cu cate celule, voi vedea cati rezista la decongelare ( am in total 5, din care 3 cu 8 celule si 2 cu 6 ). Depinde in primul rand de calitatea lor, cu cat sunt mai buni, cu atat risti o sarcina multipla. Iti tin pumnii sa fie totul ok si sa iei cea mai hotarare!
Laura: Sa dea Dumnezeu sa ne dai o veste buna!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Giugiuca,iti tinem pumnii astazi ca sa reziste toti embrionasii la dezghetare si sa ne dai vestea cea buna peste doua saptamani!
Anis,multa sanatate si tie si gandeste pozitiv...daca nu va fi luna asta ,luna viitoare va fi bine!

Mos Craciun sa va aduca la toate un bebelus!

Luli,spunea ca face si ea FIV acum dar nici o veste de la ea!Ea este la Ancar!

Gabi si Moni cea obraznicuta.

Mergi la inceput

Cami in primele 8-9 zile ma dadeam jos din pat doar la toaleta repede de tot si in rest numai in pat pe spate. Mancam in pat dar nu ridicata in fund doar de la umeri in susu ridicata la 45 de grade.
Fetelor atentie la constipatie ajutati-va de supozitoarele cu glicerna.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

am revenit, cand spuneam ca am "reusit s avorbesc cu d. protopopescu, ma refeream ca am avut puterea pshica sa sun. Sunt f. incantata de dna. dr. si nu a avut decat cuvinte de incurajare, m-am simtit bine ca am vorbit cu dansa.
Monica, vreau sa spun ca si eu am astat 2 saptamani in pat, cu exceptia noptii cand a fost cutremur, si m-am speriat ingrozitor, si atunci am simtit niste contractii foarte puternice, parca imi iesea "uterul". Cre ca atuci s-a intamplat sa-i pierd....Asta e. Stii cumva cat de repede pot face din nou FIV, poot la primavara?
Fetelor am si eu o intrebare, dpa cat timp de la ...putem sa "prestam"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichig spune:

Va pup fetelor.
Nu am mai intrat de mult pe aici.
Felicitari Monica Elena iti tinem pumnii ptr. mai departe. Felicitari ptr. toate fetele cu reusite, si succes mult mult ptr. cele care fac FIV in noiembrie.
Eu nu am vesti bune. A fost totul ok pina la test - 8 nov. - cind am aflat ca este negativ. CM a venit doar in ziua 16. M-am imbatat si eu cu apa rece pina atunci.M-am simtit f. bine , am stat numai in pat, dar se pare ca nu a ajuns.... Asta este, mergem mai departe. Probabil o voi lua de la capat in primavara. Stie cineva cam ce "pauza' se lasa intre 'incercari'. Oricum ma gindeam ca daca tot nu a iesit sa las sa treca frigul si sarbatorile si sa incep sa ma 'agit' in primavara. Trebuie sa iau totul de la inceput ptr. ca nu am nimic la ..congelator.Se pare ca nici stimularea nu a fost chiar OK. -au fost 2 ovocite si a iesit un singur embrion de f. buna calitate (asa au spus). DEci oricum sansele erau destul de reduse.
Am citit pe forum despre rezultate bune in stimularea ovariana cu brinca ursului . Mai stiti ceva tratamente naturiste care ajuta ?? Bineinteles ca o sa vorbesc si cu doctora dar un tratament naturist cred ca nu strica . Saptamina viitoare vreau sa ajung si la dna. Protopopescu sa-mi spuna ce este de facut mai departe.

Mergi la inceput

Imi pare rau Chichig dar imi place ca esti optimista si o sa reusesti pana la urma ai sa vezi.Despre tratamente naturiste eu am incercat tinctura de vasc, de mladite de zmeur, naprasnic si tinctura de branca ursului. Se pare ca dau rezultate.(asta am incercat in timp)
Teodora nu stiu cat de repede poti face urmatorul FIV cel mai bine ar fi sa o intrebi pe dna dr.
Anis ma rog pentru tine sa fie bine.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Monica inca o data felicitari si multumiri ca treci pe aici sa ne impartasesti din experienta ta si sa ne dai curaj!
Poti te rog sa ne spui mai multe despre albumina? inteleg ca e importanta in cazurile de hiperstimulare.

Anis, sa dea Dumnezeu sa fie bine!

Bafta la ,
Laura

Mergi la inceput

Iubita stiu doar ca in acest lot cele cu 20 foliculi erau considerate hiperstimulate si li se facea albumina umana(perfuzii cate una pe zi in functie de cum considera dr).Stiu ca este f f scumpa si la Medsana intra in pretul FIV-ului.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetitele,
Mamaaa ce active ati fost tocmai week-end-ul acesta cand n-am intrat eu!

Anis, bafta multa astazi!! O sa ma rog pentru tine sa iasa bine!

Monica Elena si eu am tot 35 de ani... deci se poate si la varsta asta! Ai fost super simpatica cum ne-ai explicat tu regimul tau din acele 2 saptamani cu statul la pat "pe spate", mai ales cu faza cutremurului! Si n-ai facut dus 2 saptamani? Te intreb pentru ca o sa trec si eu prin aceste 2 saptamani... nu ca ar fi o problema! Scopul este mult mai nobil decat un dus! Eu dupa fiecare operatie nu puteam sa fac dus tot asa 2-3 saptamani, ptr. ca ma refaceam foarte greu; ma spala mama asa " ca pisica"; si de-aia n-am murit.
Mult noroc tuturor celor care fac fiv acum in nov.

Fetelor pe mine ma dispera astea de la Medsana cu recoltatul sangelui mi-au luat o data sange acum o saptamana si acum am un hematom cat China pe mana n-o sa treaca pana poimaine cand trebuie sa fac iar analize; mai am o mana ok...dar dp. aceea ce ma fac ? ca va mai trebui sa fac analize!

Voi ce stiti, la Medsana daca iese spermograma bine se poate congela proba? Trebuie sa solicit expres asta? ca mi-e ca n-o sa am cu ce fecunda ovocitele... al meu sot reactioneaza la ideea... parca l-as pune sa-si taie venele!

Daca stie cineva sa-mi raspunda si mie, va rog:
mai exista la Medsana un lot si in decembrie? ca tare as vrea sa fac in decembrie!...

Mercic mult scumpetelor si sa aveti o saptamana minunata!

Mergi la inceput