FIV 23

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Teodora, cum adica ai reusit sa vorbesti cu dr Protopopescu?
Cum se comunica cu acesti doctori la Medsana? nu iti dau un nr de tf sa poti apela la ei daca e nevoie? mai ales in caz de FIV???
Pai la ce cozi sint la dr Protopopescu si dr Ancar, cu programari numai luni dimineata in zori(!!!) pentru o zi peste 3-4saptamani, cum poti sa dai de ei? si cum poti avea o rel medic-pacient?
Deja mi se ridica tensiunea!!
Dupa ce reusitele fetelor ma determinasera ca in ultima instanta sa apelez la FIV fiindca e o sansa, iar nereusitele voastre ma calesc in ideea ca FIV-ul nu inseamna reusita sigura, dupa ce am sunat deja la Medsana de 2 ori si m-am obisnuit si cu ideea programarii la "Sfintul asteapta", dupa toate astea speram ca odata deschisa usa cabinetului lor nu mai intervine nimic in posibilitatea de a le comunica orice problema...
Protopopescu nu iti da un nr de tf unde o poti gasi mereu?
Eu inclinam sa o aleg pe ea numai pt ca lucr la Municipal(+ ca din cit am mai intrebat aici nu exista un anume criteriu intre a alege echipa de FIV, ramine feelingul si intuitia!) si pina la urma, ma gindesc ca daca reuseste FIV-ul tot doctorul care te-a urmarit ramane si ca dr al tau pe parcursul sarcinii si la nastere, nu?

Offf, fetelor, se incheie ptr voi sapt nefasta, va doresc din tot sufletul numai bine si muuuulta putere...
Anis multa sanatate si succes la Niculescu...care ptr mine ramine un zbir! l-am cunoscut indirect cit am fost internata la Giulesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Anis scumpo,
Eu nu stiu nimic sigur, dar... parerea mea este ca daca vrei sa dai, dai dupa ET.. practic atunci se incheie interventia lor.. si dai cat crezi tu... sa stii ca nu toate dau la fel ptr. ca fiecare apreciaza banul altfel in functie de posibilitati...

oricum nu te mai gandi la asta acum...

du-te maine linistita ...si sa dea Dumnezeu sa iasa bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Madalina, sigur ca orice pacienta a dr Protopopescu are nr ei de telefon si poate suna oricand, fii sigura de asta. Se poate intampla sa fie intr-o nastere, cezariana sau consultatie si sa nu poata raspunde, dar in general dimineata (8-12) si seara poate fi gasita fara probleme, iti raspunde si iti spune ce sa faci in ceea ce ai tu nevoie. Eu am facut FIv cu dansa si bineinteles ca mi-a urmarit si sarcina, e de la sine inteles, nu mai faceam nici o programare ci ma duceam la usa la ea cand avea consultatii la Medsana si cum ma vedea ma primea fara probleme. Niciodata nu m-a refuzat chiar daca era superaglomerata si m-a primit oricand si la cabinet si la spital si mi-a fost alaturi permanent. E adevarat ca nu am nascut cu ea pentru ca n-a fost in tara, dar m-a lasat pe mana unui coleg (in caz ca voi naste, ceea ce s-a si intamplat), cu care am nascut fara pb prin cezariana. Dna doctor a plecat pe 3 iulie din tara, eu aveam termenul pe 20 iulie si mi-a zis sa incerc sa rezist, urma sa vina pe 15, dar in caz ca e ceva sa merg fara grija la respectivul medic care a avut grija de mine si in acele doua saptamani. Pana la urma am nascut pe 13, ca s-au rupt membranele. Am apreciat la ea ca desi eu i-am cerut sa imi faca cezariana pe 2 iulie ca sa nasc cu ea, m-a convins ca nu e bine, ca bebe nu e pregatit si ca de ce sa-l scot cu 2-3 saptamani mai devreme, ca fiecare gram conteaza. Si bine am facut ca m-am lasat convinsa, pt ca bebe a fost mic la nastere, avea 2,5 kg si probabil ca cu doua saptamani inainte ar fi fost si mai mica si i-ar fi fost greu sa se adapteze. Deci nota 11 pt dr Protopopescu, a luat cele mai bune decizii in favoarea mea si a copilului, mi-a fost si mama si tata si sora si orice in toata aceasta perioada si nu pot decat sa-i multumesc!

Anemona si Denisa mica, frumusica si cumintica
http://community.webshots.com/user/anemona112

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Anis, esti o viteaza si o puternica, ai luptat atata timp, de data asta trebuie sa crezi in sansa ta si sa te duci cu sufletul deschis si cu mult curaj!
Doamne ajuta!

Anemona si Denisa mica, frumusica si cumintica
http://community.webshots.com/user/anemona112

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Anemona, esti o draguta, ma ung pe suflet toate parerile tale bune despre dr Protopopescu, sper ca daca ajung la FIV sa am si eu o relatie buna cu ea.

Anis, haide mai, ce e cu tine! in general ne e frica de un lucru pina vine momentul ca el sa se intimple dar apoi,in focul evenimentelor, nu ne mai gindim la nimic si ne canalizam toate fortele in directia indeplinirii lui!
Ai atitea energii pozitive canalizate spre tine, gindeste-te numai la ce e bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Madalina sunt intr-u totul de acord cu Anemona cu privire la dna dr Denisa Protopopescu.
Teodora am avut 8 foliculi din care 7 ovocite(hi hi la varsta mea) din care fara ICSI au rezultat 6 embrioni si pana la ET au mai rezistat 4 unul divizat in doua, doi in patru si unul in sase. Trei erau f f clari si unul cel cu 6 mai putin clar grecul a zis ca e bun nu f bun. I-am baf\gat pe toti 4. Endometrul era de 12 la ultima eco.

Lachi la mine a fost primul FIV asa cum a zis si Anemona si prima reusita.
Anis ma gandesc la tine fata frumoasa, dar ai grija ca la 21 cred ca esti deja hipestimulata ai grija sa iti faca albumina. Si stai cu minte la pat doua saptamani nemiscata.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Monica Elena tu cati ani ai de spui ca a fost bine?
A fost super bine ...ce sa spun , ca doar s-a terminat cu bine!
acum sunt curioasa cati o sa ramana?!

E nemaipomenit sa reusesti din prima! Esti o fericita o norocoasa si ma bucur mult pentru tine! Da grecul acela ce rol avea pe acolo?

Nu te supara ca te intreb.
Si tu ai stat cumintica dupa ET doua saptamani?

Felicitari si sa fie contagios norocul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

pai cam 35 de ani Lachi am, ce zici tinerica nu?
Grecul are rolul lui si puctia si ET-l a fost facut de dna dr si de cei doi embriologi greci care s-au sfatuit si si-au dat cu parerea pe tot parcursul operatiunii si mi-au explicat ce mi se intampla.
Intr-adevar sunt o norocoasa ca am reusit din prima, Doamne Domane m-a iubit.
Da eu am stat doua saptamani doar la pat decat la toaleta repede si inapoi in pat nici macar in fund nu am stat. Poate am fost exagerata dar uite rezultatul. In prima saptamana am stat doar pe spate nemiscata.Sunt pareri si pareri si fiecare face cum il taie capul eu asa am facut. Nici macar la cutremur nu m-am clintit din pat din pozitia mea. Puiuitiii mei erau mai importanti. Ideea este ca am evitat sa imi incordez muschii abdominali.
Bafta ptr fetele din lotul asta.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Anis,iti tin pumnii maine.Nu te speria ca nu esti hiperstimulata si eu am avut o gramada de foliculi din care 15 au fost de dimensiune normala si au rezultat 11 embrioni si nu am fost hiperstimulata.Aveam burta mare si atat...

Asteptam vesti de la tine !Sa ne spui cati embrioni au reusit sa scoata din 21 ovocite.

Madalina,de ce spui ca Niculescu e un zbir?In ce sens in afara de problema greutatii??!!??

Nu l-ai cunoscut pe Ancar in spital la Sf Pantelimon.Toate asistentele dispareau cand aparea el si numai vocea lui se auzea.Va spun sincer ca fiind pacienta lui nici o asistenta nu primea nimic de la noi...si cand era el degarda nu era picior de vizitator in maternitate.

Anis ,astept vesti de la tine bune pt ca vreau ca urmatorul FIV s-l fac la Giulesti.

Gabi si Moni cea obraznicuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Nicole,ai ajuns la FIV pana la urma?Iti doresc sa reusesti din prima incercare pt ca e tare scump la Sabyc.In 3000 de euro intra si medicatia,adica hormoni?

Gabi si Moni cea obraznicuta.

Mergi la inceput