FIV 23

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna fetele.....

Eu maine dimineata fac punctia, sa-mi tineti pumnii!!! Sa vedem cati vor rezulta din cei 21 de foliculi...
In schimb eu ma simt f obosita si mi s-a umflat un pic burtica de la tratament..
Mie un pic teama...nu neaparat teama de punctie sau et...ci de faptul ca daca nu am sa reusesc am sa fiu daramata dupa atata timp de inseminari si tratamente cred ca am ajuns la capatul puterilor...

Cum o vrea Dumnezeu!

Spunetimi cam cat se da la dr la punctie la Giulesti?

Pupici

AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Anis iti tinem pumnii!
Du-te fara frica!
Sa dea Dumnezeu sa fie bine!
Laura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Anis du-te relaxata!ce a depins de tine sint convinsa ca ai facut asa ca mai ramine sa te rogi la D-zeu sa fie bine!Si o sa fie ai sa vezi!
Adelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Bafta multa Anis!
Tinem pumnii stransi si ne rugam pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

quote:
Originally posted by nicole74

Nu am mai scris de foarte mult timp, dar v-am urmarit zilnic. Nu am mai scris pentru ca nu am avut ce sa va spun.
Acum am inceput si eu tratamentul pentru FIV la Sabyc.
Bafta tuturor!
Sa avem puterea sa luptam pana la capat!

Bine ai revenit! O sa scoatem Sabyc-ul pe piata cu doua reusite simultane!

Sa avem bafta toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Apropo de Sabyc, ce stiti de ei, la ei cat costa FIV. Aseara am vorbit in sfarsit cu d.a dr. protopopescu, si normal stia de rezultat ca e negativ, si mi-a spus sa ma duc la ea sapt. viitoare sa vorbim. Sper sa o pot lua de la capat cat mai repede cu putinta.

Mergi la inceput

Merci mult, Nounou!
Sa dea Domnul sa fie asa si sa reusim toate!

Mergi la inceput

La Sabyc FIV costa 3.000 EURO, care includ si ICSI. Nu se face injectia de inhibare decat in anumite cazuri. Si mie si lui Nounou ne face inhibarea cu anticonceptionale 1 luna. Tratamentul prescris: 30 fiole menogon, 2 pregnyl, anticonceptionale microgynon, totul costand in jur de 12 mil lei. Menogonul l-am luat de la 2NA.
In 3.000 EURO nu intra analizale de sange, care mai sunt in jur de 40 euro.
Deci FIV-ul costa ~ 3.400 EURO, daca luam in calcul si utrogestanul.
La Medasana eu primisem reteta pe 45 fiole puregon, care am inteles ca se vind la 1,5 mil lei/fiola, in farmacie, nu in Ungaria. Deci FIV-ul cu ICSI ar fi fost mai scump decat la Sabyc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

nicole, trebuie sa te contrazic, pentru ca n-as vrea sa inducem fetele in eroare:

la medsana FIV+ICSI = 2400 de euro, iar tratamentul de stimulare include si varianta cu menogon. numarul de fiole recomandate depinde de istoria pacientei, deci nu ar trebui pus in acest calcul comparativ. ce apare in plus este diphereline-ul care costa 170 de euro. in concluzie, la medsana este mai ieftin. te pup si pliiz sa nu te superi pe mine

sa auzim de

Mergi la inceput

Tia nu ma supar. Chiar am scris "eu primisem" reteta cu puregon, deci pentru mine e mai ieftin la Sabyc decat la Medsana. Bineinteles, ca daca ai reteta cu menogon sau faci doar fiv fara ICSI e mai ieftin la Medsana.

Mergi la inceput