Tia are nevoie de ajutor!
Raspunsuri - Pagina 9
mmag spune:
quote:
Originally posted by ancuta06
Magda,
zi-mi exact ce mai vrea, in afara de faina, si se rezolva. Eventual si ceva cantitati.
Imi cer scuze ca nu am mai dat nici un semn de viata, pe subiectul asta.....dar sunt prinsa in asa de multe, incat am uitat complet. mai amintiti-mi, din cand in cand
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Ajutati un OM sa traiasca!
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn
Draga Anca,
am vorbit chiar acum cu Daniela si mi-a spus ca faina o ajuta mult sa-i faca Tiei prajiturele, clatite, cozonac, paine - ceea ce Tia nu a mancat inainte de a ajunge la ea.
Intreba daca exista blat de tort (fara gluten) sau alte semipreparate cu care se poate pregati ceva festiv.
Altceva, spunea ca i-ar prinde bine niste painite/turtite/felii (nu stiu cum sa le spun) din orez expandat(aici se gasesc dar sunt destul de scumpe) si, eventual fulgi de ovaz, orez, porumb pentru pus in lapte. Laptele praf BEBELAC este inscriptionat cu sigla "fara gluten".
Despre cantitati nu stie ce sa spuna - intotdeauna cand o intreb, raspunde sa trimiteti cat puteti, fara sa faceti eforturi deosebite.
Orice ajutor, in ceea ce priveste alimentatia Tiei, este acum binevenit.
Magda
ancuta06 spune:
In legatura cu semipreparatele, am vrut sa iau de data trecuta un mix pentru tort. O sa ma uit saptamana asta, cand mai ajung acolo, si vad ce iau. Alea cu orez......tre sa scrie pe ele fara gluten/ Sau sunt fara gluten oricum?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Ajutati un OM sa traiasca!
Poze cu Martijn
mmag spune:
Am mai pus odata mesajul acesta dar nu inteleg de ce nu apare la subiect.
Draga Anca,
orezul si porumbul nu au gluten.
Atentie! NU ORZ.
ancuta06 spune:
Magda, eu vin pe 19 in tara. O sa iau cu mine cat pot, din produsele de care are nevoie Tia. Ar fi fost frumos daca le-ar primi pana la ziua ei, ca sa poata Daniela sa-i faca un tort.
Daca e cineva care face drumul Bucuresti-Iasi in perioada 19-22 martie, rog sa ma anunte.
Poze cu Martijn
mmag spune:
Astazi i-am dus Danielei 1 milion de lei din banii primiti de Gabriela pentru Tia.
Mii de multumiri fetelor din Germania - Tia va avea o aniversare pe cinste.
Duminica va fi petrecere!
tynadiana spune:
LA MULTI ANISORI TIA!!! Sa sa faca bine si sa fie la fel de vesela si frumusica tot timpul...
Tyna si DIANA!
ancuta06 spune:
Draga Magda,
am cumparat azi 3 kg faina, 1 pachet paste fainoase, un pachet mix pentru tort, si niste napolitane si biscuiti. Maine o sa ma mai uit dupa produse din orez din ala, sa vad ce-oi gasi.
Poze cu Martijn
ancuta06 spune:
M-am intalnit azi cu Freia, care a fost o draguta si va trimite ea prin posta ce am adus eu. Imi pare rau ca nu au fost trimise mai devreme, dar nu am avut cum sa fac...mie mi-era groaza sa ma duc la posta.
Poze cu Martijn
IULIANA312002 spune:
nepotica mea Bianca de 1 an si 10 luni sufera de fenilcetonurie si nu mai stiu ce sa-i dau de mancare, in Romania produsele sunt aproape inexistente, stie cineva mai multe.......va rog