Tia are nevoie de ajutor!
Raspunsuri - Pagina 10
aquariusrpro spune:
quote:
Originally posted by IULIANA312002
nepotica mea Bianca de 1 an si 10 luni sufera de fenilcetonurie si nu mai stiu ce sa-i dau de mancare, in Romania produsele sunt aproape inexistente, stie cineva mai multe.......va rog
Iuliana ai un raspuns si aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47379
Roxana&Ruxandra
http://community.webshots.com/user/aquariusrpro
Freia spune:
am pus si lapte praf la pachet. imi spuneti si mie cand ajunge va rog? sper ca l-am trimis unde trebe ca am vreo 3 adrese de iasi si zapacita cum sunt n-am scris cine ce nick e pe forum. Dar io tot zic ca foaia cu adresa e scrisul Ancai.
nu dati cu rosii in mine.
Freia si Alexa
ancuta06 spune:
Magda, a primit Tia pachetul pe care l-a trimis Freia?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Ajutati un OM sa traiasca!
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn
GabrielaG spune:
DRagelor, acum vorbeam cu Magda. Ea nu poate intra pe forum si mi-a spus ca a ajuns pachetul cu bine, si Daniela, mama Tiei va transmite mii de multumiri, pupici si imbratisari.
Pupici si de la noi,
Gabriela si baietii
mmag spune:
Acum am reusit sa intru si eu.Pachetul a ajuns la Daniela.
Vroiam sa va transcriu convorbirea cu ea de pe messenger. Spunea ca este foarte impresionata de gestul fetelor care s-au mobilizat sa o ajute pe ea si pe Tia.
Dupa trauma divortului, nu mai credea ca exista oameni carora sa le pese de cei din jur. Inca o data multumiri din partea ei si a mea.
Daniela zice ca din faina de la Anca iese un cozonac minune si-i face Tiei de Pasti.
Freia spune:
am mai trimis un pachet saptamana trecuta. Imi spuneti va rog daca a ajuns? Produsele erau de la carmitza_baby. Cum pun mana pe niste lapte Nan mai trimit.
Freia si Alexa
carmita_baby spune:
Cu multa placere, Ancuta este o fata ffff sufletista si merita toata pretuirea, credeti-ma
Mello motanelul iubit
ancuta06 spune:
Vai Carmen, esti o dulce, dar eu nu am facut nimnic de data asta. Tu le-ai cumparat, tu le-ai dus.
Eu am ceva pregatit de ceva timp, dar nu am ajuns inca la posta, asa ca le voi aduce personal, daca oi putea.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Ajutati un OM sa traiasca!
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn