Tia are nevoie de ajutor!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

quote:
Originally posted by IULIANA312002

nepotica mea Bianca de 1 an si 10 luni sufera de fenilcetonurie si nu mai stiu ce sa-i dau de mancare, in Romania produsele sunt aproape inexistente, stie cineva mai multe.......va rog

Iuliana ai un raspuns si aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47379

Roxana&Ruxandra

http://community.webshots.com/user/aquariusrpro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

am pus si lapte praf la pachet. imi spuneti si mie cand ajunge va rog? sper ca l-am trimis unde trebe ca am vreo 3 adrese de iasi si zapacita cum sunt n-am scris cine ce nick e pe forum. Dar io tot zic ca foaia cu adresa e scrisul Ancai.

nu dati cu rosii in mine.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Magda, a primit Tia pachetul pe care l-a trimis Freia?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Ajutati un OM sa traiasca!

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

DRagelor, acum vorbeam cu Magda. Ea nu poate intra pe forum si mi-a spus ca a ajuns pachetul cu bine, si Daniela, mama Tiei va transmite mii de multumiri, pupici si imbratisari.
Pupici si de la noi,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmag spune:

Acum am reusit sa intru si eu.Pachetul a ajuns la Daniela.
Vroiam sa va transcriu convorbirea cu ea de pe messenger. Spunea ca este foarte impresionata de gestul fetelor care s-au mobilizat sa o ajute pe ea si pe Tia.
Dupa trauma divortului, nu mai credea ca exista oameni carora sa le pese de cei din jur. Inca o data multumiri din partea ei si a mea.
Daniela zice ca din faina de la Anca iese un cozonac minune si-i face Tiei de Pasti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

am mai trimis un pachet saptamana trecuta. Imi spuneti va rog daca a ajuns? Produsele erau de la carmitza_baby. Cum pun mana pe niste lapte Nan mai trimit.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmag spune:

Vineri a primit instiintarea de la posta si luni se duce sa-l ia.
Multumiri si pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Cu multa placere, Ancuta este o fata ffff sufletista si merita toata pretuirea, credeti-ma

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soarenistor spune:

BUNA,
Ancuta,pt tine si.
Cu tot respectul,gaby

nistor gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Vai Carmen, esti o dulce, dar eu nu am facut nimnic de data asta. Tu le-ai cumparat, tu le-ai dus.

Eu am ceva pregatit de ceva timp, dar nu am ajuns inca la posta, asa ca le voi aduce personal, daca oi putea.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Ajutati un OM sa traiasca!

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn

Mergi la inceput